Webcam models

Metode de plata !!!

Schimb de experienta , sfaturi utile , discutii intre webmasteri , despre promovarea unui website si alte discutii conexe activitatii de webmaster

Moderator: Alexiss

Metode de plata !!!

Mesajde myky13 » Vin Oct 28, 2011 12:02 pm

Buna , poate cineva sa ma ajute ,sunt noua , mi-am facut cont pe Livejasmin si am primit un card payoner dar nu am nimic pe el , apoi am incercat MFC si nu reusesc sa imi schimb metoda de plata. Am vurt sa fiu platita cu acelasi card, mi se spunea ca informatii introduse nu erau valida , desi erau foarte corecte pot accesa contul meu payoneer cu usurinta. Am incercat apoi sa fac alt card nu mi-a fost aprobat, am facut un card pe alt nume , la fel . Ma poate ajuta cineva , var rog !!!! As vrea sa fiu platita prin payonner din cate stiu e mai simplu si mai legal , sau imi puteti spune alte metode de plata care le-as putea folosi fara probleme ? Va multumesc din suflet .
myky13
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: Metode de plata !!!

Mesajde studiovideochatvid » Vin Oct 28, 2011 3:00 pm

Atasezi contul de card la orice site ce are ca metoda de plata payoneer inclusiv MFC , daca sunteti bata cu engleza nu va poate ajuta nimeni , chiar mura-n gura nu se poate , pune-ti mana si invatati engleza cum trebuie , nu cea de balta si apoi faceti videochat ! :snakeman:
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde myky13 » Vin Oct 28, 2011 8:52 pm

studiovideochatvid scrie:Atasezi contul de card la orice site ce are ca metoda de plata payoneer inclusiv MFC , daca sunteti bata cu engleza nu va poate ajuta nimeni , chiar mura-n gura nu se poate , pune-ti mana si invatati engleza cum trebuie , nu cea de balta si apoi faceti videochat ! :snakeman:

Nu stiu cum sa iti explic ,,, cu engleza stau chiar foarte bine, pe cand dadeam eu Cambridge-ul , tu probabil inca mai invatai PAst Tense Simple , Present Perfect si multe altele . Eu cred ca in videochat tocmai engleza de balta se foloseste,si nicidecum aia invata si in scoli asa ca ... lasa prostiile astea. Nu asta e relevant , spuneam ca nu pot atasa contul de card ,,!!!!! intrebam care ar putea fi problema pentru ca datele introduse de mine sunt corecte , username-ul , parola si card number,( poate cei de la Payoneer isi doresc sa facem carduri in prostie , sa fie cat mai multe si cu multe comisioane :) ) si tot odata ma mai interesa o alta metoda de plata folosita de voi... cei cu experienta in videochat.. :)
myky13
Incepator
Incepator

Mesajde studiovideochatvid » Vin Oct 28, 2011 9:09 pm

Intri frumos in contul tau , mergi la Change Payment Info adaugi metoda de plata dorita , respectiv payoneer in cazul tau si urmezi exact pasii daca nu merge inseamna ca, cu tot cambridge-ul tau sau oxford ai gresit si in acest caz incepi din nou pana reusesti , in caz contrar ( daca nu reusesti ) le trimiti un email dupa emailul cu care esti inregistrata si urmezi pasii indicati de suport in mailul primit .

PS!!

Suportul lor tot engleza de cambridge vorbesc si ei :smt003
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde studiovideochatvid » Vin Oct 28, 2011 9:16 pm

myky13 scrie:

Nu stiu cum sa iti explic ,,, cu engleza stau chiar foarte bine, pe cand dadeam eu Cambridge-ul , tu probabil inca mai invatai PAst Tense Simple , Present Perfect si multe altele .

Daca tu erai la Cambridge in 1988 eu sunt popa ! :smt003
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde myky13 » Sâm Oct 29, 2011 12:13 am

[quote="studiovideochatvid"]Intri frumos in contul tau , mergi la Change Payment Info adaugi metoda de plata dorita , respectiv payoneer in cazul tau si urmezi exact pasii daca nu merge inseamna ca, cu tot cambridge-ul tau sau oxford ai gresit si in acest caz incepi din nou pana reusesti , in caz contrar ( daca nu reusesti ) le trimiti un email dupa emailul cu care esti inregistrata si urmezi pasii indicati de suport in mailul primit .

]
Tu chiar esti idiot(a) . tu nu intelegi ca am facut toate astea ??? poate stii foarte multa engleza si INTELEGI romana mai putin ??? :) Mai sus scriam ca am reusit sa fac toate astea ( cont Payoneer , cont pe MFC si pe Jasmin ) insa cand incerc sa schimb modalitatea de plata in Payonner pe MFC si introduc datele pentru ca deja am un cont PAyonner (username, parola, data nasterii , nr cardului) nu mi le recunoaste , mi se spune ca sunt incorecte ( desi intru tot cu aceleasi date in My Payoneer Acccount ) si imi vizualizez foarte bine Cash Balance-ul :) le fac astea singura , fara ajutorul vreun admin de la studio care sa ma prosteasca contra un comision, cu toata engleza de balta care presupui tu ca o stiu :))( te-as pune sa imi conjugi un verb in lb engleza TO THINK or to TO TALK ) Daca nu te pricepi sa imi dai un raspuns..mai bine vezi-ti de treaba.. poate mai prostestesti pe careva sa iti vina la studio ..ce faci le spui ca nu stiu engleza si... trebuie sa fie ajutate cu limba.. de tine
? PS: Crede-ma ca le-am trimis deja mail-uri :)
myky13
Incepator
Incepator

Mesajde gogalina » Sâm Oct 29, 2011 1:30 am

myky draga, ai doar 5 posturi in acest forum, ragi in gura mare cand ai o problema, te dai mare cu camridge-ul tau de 2 lei pe care orice pustan din liceu il ia in ziua de azi si cand skins incearca sa te ajute dai cu bata in cap si mai faci si oamenii idioti...eu cel putin asa inteleg din postul tau...
Daca vrei sa te ajutam explica concret pas cu pas ce iti apare in momentul in care pe MFC incerci sa introduci datele de payment...
Sau mai ai inca 2 optiuni:
1. vorbesti cu payoneer si le explici problema, spui ca vrei sa atasez siteul respectiv bla bla
2. vorbesti cu adminul MFc si explici problema
P.S Nu mai fa oamenii idioti ca in stilul asta nu o sa te mai ajute nimeni :roll:
PPS: Sunt destui pe aici care au Cambridge...si chiar si Dalph-ul...dar nu s-a laudat nimeni pana acum ca deborda de desteptaciune :roll: Aici nu e un forum sa ne laudam care e mai destept in diplome
PPPS: pe cand dadeai tu cambridge-ul skins era expert in dildo-ul telescopic asa ca...respect :smt003
gogalina
User Avansat
User Avansat

Mesajde studiovideochatvid » Sâm Oct 29, 2011 5:02 am

@gogalina , multumesc pentru suport , @myky13 cred ca poti fi denumita un fenomen , esti prima femeie care ma face idiot :smt003 asadar succes pe mai departe , cu felul asta de exprimare vei ajunge departe .....la cos. :smt003
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde myky13 » Joi Noi 03, 2011 11:43 pm

gogalina scrie:myky draga, ai doar 5 posturi in acest forum, ragi in gura mare cand ai o problema, te dai mare cu camridge-ul tau de 2 lei pe care orice pustan din liceu il ia in ziua de azi si cand skins incearca sa te ajute dai cu bata in cap si mai faci si oamenii idioti...eu cel putin asa inteleg din postul tau...
Daca vrei sa te ajutam explica concret pas cu pas ce iti apare in momentul in care pe MFC incerci sa introduci datele de payment...
Sau mai ai inca 2 optiuni:
1. vorbesti cu payoneer si le explici problema, spui ca vrei sa atasez siteul respectiv bla bla
2. vorbesti cu adminul MFc si explici problema
P.S Nu mai fa oamenii idioti ca in stilul asta nu o sa te mai ajute nimeni :roll:
PPS: Sunt destui pe aici care au Cambridge...si chiar si Dalph-ul...dar nu s-a laudat nimeni pana acum ca deborda de desteptaciune :roll: Aici nu e un forum sa ne laudam care e mai destept in diplome
PPPS: pe cand dadeai tu cambridge-ul skins era expert in dildo-ul telescopic asa ca...respect :smt003

Gogalina draga... :eek: in primul rand eu nu imi laudam cunostiintele mele de lb engleza aici . Am adresat o intrebare in lb romana, la care am primit un raspuns negativ legat de cunostiintele mele de lb engleza , nu i-am gasit relevanta acestui raspuns. Daca vrei sa ajuti pe cineva si crezi ca poti, nu incepi sa il critici sau sa ii contesti cunostiintele intr-un domeniu sau altul ( mai ales fara sa il cunosti si fara rost) . Apropo m-am descurcat foarte bine si singura , m-am adresat direct sursei , iar aici cred ca mi-am pierdut timpul degeaba . Va multumesc oricum .
myky13
Incepator
Incepator

Mesajde myky13 » Joi Noi 03, 2011 11:55 pm

studiovideochatvid scrie:@gogalina , multumesc pentru suport , @myky13 cred ca poti fi denumita un fenomen , esti prima femeie care ma face idiot :smt003 asadar succes pe mai departe , cu felul asta de exprimare vei ajunge departe .....la cos. :smt003

Ma bucur.. ca sunt prima :cool: si fenomen pe deasupra :eek: dar nu-ti fa griji, cred ca vor mai fi si altele mai ales daca vei continua sa le raspunzi la fel ca si mie, asa ca nu mai fi atat de frustrat ... Cat despre succesul meu ,, nu iti fa griji.. e departe de cos :) Mersi oricum, ai fost promt in raspunsuri chiar daca nu au fost de ajutor. Bafta in continuare :)
myky13
Incepator
Incepator

Mesajde studiovideochatvid » Vin Noi 04, 2011 12:55 am

myky13 scrie:
studiovideochatvid scrie:@gogalina , multumesc pentru suport , @myky13 cred ca poti fi denumita un fenomen , esti prima femeie care ma face idiot :smt003 asadar succes pe mai departe , cu felul asta de exprimare vei ajunge departe .....la cos. :smt003

Ma bucur.. ca sunt prima :cool: si fenomen pe deasupra :eek: dar nu-ti fa griji, cred ca vor mai fi si altele mai ales daca vei continua sa le raspunzi la fel ca si mie, asa ca nu mai fi atat de frustrat ... Cat despre succesul meu ,, nu iti fa griji.. e departe de cos :) Mersi oricum, ai fost promt in raspunsuri chiar daca nu au fost de ajutor. Bafta in continuare :)

Daca tu nu iti verifici datele tale personale sa vezi ca ai data nasterii gresit pusa in contul tau payoneer de unde vrei sa ghicim noi problema? logic ca , iti dadea eroarea din moment ce tu puneai data ta de nastere corect dar in contul payoneer era incorect , nu sunt frustrat nici pe departe , nu am de ce , in schimb TU ar trebui sa acorzi o mai MARE ATENTIE atunci cand introduci niste date pe vreun site si sa le verifici IMEDIAT ca sa vezi daca corespund realitatii , si astfel te scutesti de viitoare neplaceri , oricum, presimt ca , in curand vei fi prezenta din nou pe forumuri cu cine stie ce intrebare al carei raspuns este practic in mana ta , dar cu un astfel de comportament arogant si jignitor prea putin probabil sa mai primesti vreun raspuns.
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Înapoi la Discutii - Tips& Triks