Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de anaid airam » Lun Dec 20, 2010 12:10 am
Am vazut recent ca MFC a introdus noi metode de plata, pe langa payoneer, Paxum , i-Payout / EMC2 , CashX , OKPay ....foloseste vreo cineva vreunul dintre aceste metode de plata? imi puteti spune si mie cate ceva? daca intra platile la timp, daca exista erori, comisoane mari, daca se blocheaza platile catre romania...astept reply...multumesc! :)
-
anaid airam
- Incepator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de sunflower » Lun Dec 20, 2010 1:17 am
Ca fapt divers, nu ti se pare suficient Payoneer?
-

sunflower
- Instructor

-
-
de shobeck » Lun Dec 20, 2010 12:01 pm
Eu una mai am si un card Paxum pentru care ti se cer 47$ la emitere si iti vor fi retrasi automat din cont cand iti vine cardul. Site-ul lor pare mai serios decat cel de la payoneer si au comisioane de retragere mai mici. In plus, intr-un clasament al site-urilor de plati online, payoneer era clasat pe locul 10 (ultimul in top) pe cand Paxum era pe 3. Cred ca una dintre celelalte metode de plata listate de tine era pe locul 1, dar nu mai tin minte care.
-
shobeck
- User activ

-
-
de Alexiss » Lun Dec 20, 2010 12:07 pm
Nimenui nu stie cu exactitate care este managementul paxum , dar acolo cu siguranta lucreaza foarte multi din stafful ce a fost la ePassporte printre care si Michael Olsen .
Dupa caderea epassporte marea majoritate a sponsorilor s-au orientat catre Payoneer dintr-un singur motiv : vechimea in domeniu . Sponsorii doresc ca banii lor sa fie cat mai safe si nu "in motion", de aceea au evitat solutii aparute recent gen paxum .
Sunt de acord ca Payoneer are poate cele mai mari comisioane , insa cel putin pentru monent este solutia cea mai sigura , sau cat se poate de sigura pentru o astfel de afacere .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de donny_myself » Joi Dec 23, 2010 12:07 pm
Dintre cashx, payoneer si paxum, am ramas cu Paxum (pt programele de adult affiliates). Oricum, daca luam in considerare taxele, orice este mai bun decat payoneer. Si in plus, astia de la paxum chiar mi-au raspuns la emailuri intr-un timp record  .
-

donny_myself
- AWStudent

-
-
Înapoi la Discutii generale