Webcam models

MFC

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

MFC

Mesajde goofy » Joi Sep 02, 2010 12:57 pm

Buna,am si eu o problema...Mi-am facut profil pe MFC(am zis sa incerc din nou site-ul si de data asta sa-i acord ceva mai multa atentie).Toate bune si frumoase,numai ca nu inteleg ceva.Am personalizat pagina de profil,poze,galerie bla bla tot tacamul.Am completat tot profilul,mi-am ales poza de fundal pt profil si poze de fundal pt chat,numai ca atunci cand vreau sa imi vizualizez profilul(este acolo optiune) nu imi apare nimic,decat poza principala de la profil si cam atat.Nu apare nimic scris din tot ce am completat la profil,nu apare galeria foto,nimic.Am dat mail la cei de la MFC si ei au spus sorry tot ce putem face este sa iti dam link-ul acesta.Si mi-au dat un link care ma duce la profilul meu,la setari ,unde de altfel am umblat deja.Am incercat de 4-5 ori pana acum sa fac din nou profilul,sa-l personalizez,am dat submit,si nimic.Care e problema?S-a mai lovit cineva de situatia asta?Romania e banata,oare acesta sa fie motivul pt care nici macar eu nu imi pot vizualiza profilul sa vad cum arata dupa toate modificarile pe care le-am facut?Multumesc anticipat pt cine imi poate da un sfat.
goofy
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Re: MFC

Mesajde Utilizator sters » Joi Sep 02, 2010 3:31 pm

Of of goofy :smt016 Scuze ca nu am mai reusit sa intru atunci...am fost foarte ocupat :tonqe:
Incearca cand intrii online sa intrebi un membru daca ai afiseaza ok profilul tau.E posibil sa fie de la browser-ul pe care il folosesti sau de la pluggin-uri.Am patit si eu odata ceva asemanator tot la mfc doar ca mi-e cand apasam pe profil imi fugea meniul din stanga in jos :lol: :lol: :lol: dadeam mai jos si cand apasam se ducea si mai jos :lol: M-am chinuit eu putin,insa mi-am dat seama abia dupa ce am accesat profilul de pe alt pc.Incearca asa,iar daca nu merge revin-o cu un raspuns :yawinkle:

Succes acolo! :smt006
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde goofy » Joi Sep 02, 2010 7:42 pm

multumesc pt raspuns aditza,dar parca nu imi vine sa mai intru nici macar on pe site,profilul este f f important mai ales acolo,si daca incep cu stangul si chiar nu se vede nimic la profil?!..am completat de cateva ori,trebuia sa se vada ,ca sa vad si eu cum arata pagina mea in stadiu finit,nu?si mai mult de atat(si asta e probata de aseara)nici macar in chat,cand vb cu userii,nu mi se afiseaza pe fundal imaginea pe care am ales-o.totul este alb.fundal alb.voiam sa pun o poza cu mine,am modificat-o in batchphoto pt ca imi trebuia o anume marime,totul a fost ok,am incarcat poza si nimic.de aici deduc ca si profilul meu e varza,ca nu se vede nimic in el din tot ce am scris,decat nik-ul meu si o poza acolo...
goofy
User activ
User activ

Mesajde Utilizator sters » Joi Sep 02, 2010 9:33 pm

In fereastra de chat,ai imagini predefinite pe care le poti alege din optiuni dar la tine nu se afiseaza :yawinkle: Imaginea le apare doar membrilor.Imaginea care a trebuit sa o redimensionezi,era pentru fundalul profilului.Ai umblat cumva in CSS?
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde goofy » Joi Sep 02, 2010 10:57 pm

am umblat peste tot! :rolleyes: cand esti p mess si ma vezi buzz me ok?ca vad ca avem mai multe sanse sa luam legatura aici decat acolo
goofy
User activ
User activ

Mesajde goofy » Vin Sep 03, 2010 2:36 am

ok,am testat,am intrat on in seara asta si toti care erau in room-ul meu ma intrebau de ce nu am nimic la profil scris and so on.e clar.vad si ei ce vad si eu.si mai rau este ca nici macar admin-ul de la site sau cine ar treb sa se ocupe cu asta nu face nimic,mi-au dat pur si simplu un link care ma trimitea tot la profilul meu in setari si mi-au spus :sorry.
goofy
User activ
User activ

Mesajde Utilizator sters » Dum Sep 05, 2010 12:30 am

Ti-am dat add la adresa noua.Cand am timp voi intra pe mess sa vedem prin team daca e ceva gresit...

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Înapoi la Discutii generale