Webcam models

MyFreeCams

Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .

Moderator: Alexiss

Re: MyFreeCams

Mesajde NCG » Joi Noi 17, 2011 9:18 pm

andreejustme scrie:Deci rabdare si noroc , asta e cheia succesului.Am incercat mai multe variante , semi-nud, nud , happy , nu imi bagam in seama , ma luam eu de ei punandu-le intrebari dar tot nimic.
Imi este ciuda ca altele mai putin aranjate nu au nici o treaba si totusi le vad in group show or private sau cel putin au multi membrii in camera lor si eu care ma stradui tot nimic (cel putin acum).
Cam cat timp petreci pe site si la ce ore te pui ?

Mersi

Pai eu de regula acum sunt online..lucrez cam intre 6 si 10 seara.Daca fac bani stau mai mult,daca nu ies ca imi pica camscore-ul.Stay de vreo 2 ore si am facut doar 600 de tokens.Am facut concurs: cumperi tickete si de Craciun cien castiga primeste un telefon mobil plin cu poze cu mine,melodiile mele preferate si ringtone inregistrat cu vocea mea.Si a luat cineva bilete.Merge cam prost azi.Asa ii mai atragi.Aaaa si apropo,daca ai laptop,fa show-uri in baie.Dar ai grija sa nu uzi laptopul sau sa scrii cu mainile ude ca te curentezi sau risti sa sa strici calculatorul.Sa i mereu un prosop si stai in costum de baie.Te freci cu spuma pe tine,cu burete,cu dusul si pui la topic gen "Wanan see this chick washing the hot pussy?there are 599 tokens till then"..asta daca accepti show in free.Cam d'astea.Mai merge si in bucatarie la cratita..sa le gatesti imbracata sexy :) Si sa le vorbesti despre ce faci acolo.Pe Mfc lumea mai mult prefera fetele spontane,care nu stau si se freaca toata ziua la pasarica cu mana in chiloti.: Te pup si incearca sa vi cu ceva nou.
Ps:nu imi fura ideea cu telefonul,baga si tu altceva daca te hotarasti sa faci raffle :*Pupici.
Pace!
NCG
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Mesajde andreejustme » Joi Noi 17, 2011 10:02 pm

Ms pentru sfaturi .Am sa incerc sa fac ceva cat mai spontan.
Ma oftica ideea ca sunt unele NEW MODEL care sunt in group show or private si eu care sunt tot NEW MODEL nu am parte de asa ceva...nu stiu care e faza..
oricum ms.
kiss
andreejustme
User Avansat
User Avansat

Mesajde NCG » Joi Noi 17, 2011 10:36 pm

Crede-ma..ca din toate "New model "care au parte de "camscore boost" la inceput,mai putin de un sfert ajung sus.
In loc sa stai sa te uiti la altele cum fac bani,in timpul ala,cat pierzi timp privindu-le,tu de fapt pierzi membri=> pierzi tokensi.
In concluzie,nu te uita dupa capra vecinului pentru ca nu vezi cand iti fug ale tale.
Si io ma benoclam la inceput la altele si nu pricepeam ce se intampla.Dar am zis :"astea stau si se hlizesc aici si fac bani ,iar eu ma uit?!?! :smt013 pai ia ca ma duc si eu si stau si ma hlizesc si nu ma mai intereseaza sa privesc alte modele :smt011 ".
Asa ca,vezi-ti de treaba ta si lasa-le pe alea.Unele rezista altele nu.Am vazut la un model,din Romanica,a iesit miss mfc in septemberie si avea camscore pe la 34000.Acum are vreo 24000.Acum alta e pe locul 1.Dar lunaa cealalta va trece la coada si va veni alta si iarasi alta si tot asa.
Deci..nici ele nu sunt private de riscul de a cadea.Videochatul asta este cu dus-intors.Asteapta-te la orice.
Fii haioasa,vesela,vino cu chestii noi.Fii bitch intr-o zi,iar in alta fii girl next door.Chestii de genul.
A, si nu te lua de membri daca nu dau bani sau lucruri de genul asta.Pentru ca ei discuta intre ei si zic "uite asta e nesimtita si face urat daca nu dam bani,hai sa nu mai intram la ea".Dau,bine..nu dau,iarasi bine.alta data sa mai pofteasca la ceva.Dupa principiul asta tre' sa mergi.Poti tu sa stai dezbracata si pe Mrele Zid Chinezesc.Daca sunt ei ai naibi si nu vor sa dea,nu or sa o faca cu niciun chip.
www.camscorestats.com Pe acest site poti sa iti vezi evolutia camscore-ului pe mfc si diverse discutii ale membrilor referitor la modele.L-am gasit din intamplare,dar mai vad cine si ce camscore mai are.Ai sa vezi ca multi se plang de modelele de top.O sa te mai invioreze.Pupici si inchide tv-ul si telu' si baga tare :smt004 .Lasa-le pe restul ca nici pe ele nu le doare inima de tine. :lol: :heart:
Pace!
NCG
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde laly-laly » Dum Dec 11, 2011 11:44 pm

buna fetelor sunt nouo pe acest forum si am si eu cateva nelamuriri si tare ma bucur k exista acest forum..eu am lucrat km aqm 1 an si jum pe acest site la studio si de atunci nu am mai intrat...mi am fac iar cont sapt trecuta insa nu am apucat sa intru...si vreau sa stiu cat timp apari new model si din c mom??cand iti faci contu sau din mom in care te loghezi apari new model???multumesc pupici
laly-laly
Incepator
Incepator

Mesajde Lemon » Lun Dec 12, 2011 12:54 pm

Cum bine a zis cineva,rabdare si noroc.Am patit la fel acum cateva zile,eram on pe mfc (si nu numai),room gol ,2-3 guesti si 2-3 membrii basic rataciti cred :)) am un cam score de toata jena,dar nici nu mai fac alt profil,din contra,glumesc cu ei pe tema asta,la modul ca fac haz de necaz si i mai intreb :do i still have a cam score ?:)) si rad si ei ,se uita,spun ca da,inca am ,dar nu asta defineste un model,cu toate ca stim si noi ce inseamna sa fi pe mfc pe pagina 2 sau 3,zero trafic,sau aproape zero ma rog..ideea este ca acum cateva zile mi-a intrat cineva care nu vorbea,se holba doar,cum imi place mie sa zic,si a stat mult pana sa imi scrie,nu ma reped sa le scriu eu prima,astept sa fiu abordata.Poate sunt eu mai de moda veche ,dar merg pe premiza ca daca sari tu pe ei,nu faci decat sa i pui pe fuga.E probata,eu le-am probat cam pe toate pe mfc,a durat ceva sa imi gasesc un still care sa ma defineasca si sa ma simt bine in pielea mea.Cum spuneam,imi intra membrul x pe room,sta ce sta si se hotareste sa imi scrie,ma vedea ca tastam acolo si hlizeala mare ssi pe mine(cu toate ca sincer,era 3 dim,ma plictiseam rau de tot si ma gandeam sa ma bag la somn,insa am stat sa vad ce face,vorbeste sau iese) si la un mom dat se baga in seama...busted!atat asteptam,discutia a venit de la sine si in nici 1 ora,mi-a dat peste 2000 tok,mi-a //cumparat// hainele de pe mine,care erau multe :D si pt fiecare in partea ma intreba cat cer,am inceput cu 400 tok pt tricou,sa vad care i sunt limitele,nu stiam cat are de gand sa dea si nici daca o sa dea macar lol,repet ,room gol,si a dat tot jos de pe mine,la final,cireasa de pe tort ,i-am cerut 1 token pt tanga:)Am vrut sa fac ceva inedit si sa fie ca cireasa de pe tort lol si a mers ca a fost foarte uimit si radea..se amuza,inca ma cauta si facem cam la fel,cu toate astea cam score meu creste f f incet ,nici nu mai imi bat capul sa ma uit,am puz la profil o poza cu o masina super si cine mai imi viziteaza profilul zice wow,mai vedem si altceva la profile in afara de multbla bla shit.Nu incerc aici sa dau eu sfaturi,eu am mereu urcusuri si coborasuri ca sa zic asa in job-ul asta,la mine sunt perioade bune si per proaste de imi vine sa ma las ,ce am detaliat mai sus nu zic ca wow ce poveste de succes ,insa,eu chiar le-am testat pe toate,si show prin masina,si show prin baie(am lap si modem-cand sunt pe modem tin decat mfc si merge bine )fac si role play show-uri,jucarii sau nu si tot asa,le-am testat cam pe toate ,in final,e vb si de noroc,pe langa restul(calitate sunet,imagine ,bla bla)se poate sa ai noroc atunci cand crezi ca s-a dus seara pe nimic.Bine,bine...acum sa nu stam doar in ideea de noroc lol,stim toti ca s-a to discutat pe aici care sunt ingredientele by default.
Lemon
AWStudent
AWStudent

Mesajde Lemon » Lun Dec 12, 2011 1:06 pm

Am uitat sa precizez ca nici macar nu imi afisa tips-urile,era tip not posted in the room,deci nici macar pe efectul ala de turma nu ma pot baza,el inca ma cauta cand are el chef asa :)toti te cauta in final cand au chef ,ideea este cand vezi ca are potential,si culmea,te place,i mai lasi un off ceva ,sa vada ca l-ai cautat dar eu una nu incep cu wow my love i miss you(and your tokens too lol:)))) ) eu le scriu buzzzz (toti folosim mess-ul ,si stiu ce inseamna un buzz,cand o scrii insa in msg suna altfel,cel putin in czul meu,eu am reactii pozitive de la ei) how are you sau where are you,hit me back when with a answer when you see this bla bla,mai tine si de imaginatie,repet,eu pe mfc am zile la rand cand nu fac 1 tok si se duce low si dracu cam scorele meu,si zile cand merge treaba si imi mai ridica putin camscorele,insa nu-s mereu pe linie ca sa zic asa,am intrat si eu ca guest pe modelele de top si nici la ele nu e f roz,au full room insa nu inseamna neaparat ca si fac ceva,am vz modele de top(americance) care aproape se rugau pt tips-uri,oke guys hai ca ma duc ca imi scade cam score-ul si vad ca azi e o zi low pt mine bla bla si apoi mai daea cate unul un 50-100 sau 500 lool,si incepe tipa cu ooooooooooo omggggggg wow guys ty so much bla bla,se stiu reactiile pe acolo :)
Lemon
AWStudent
AWStudent

Mesajde Lemon » Lun Dec 12, 2011 1:11 pm

Apari new model din momentul in care te loghezi 1 data sa intrii on,nu stiu cat timp ai sigla new model ,1-2 zile?! corectati-ma daca gresesc.
Lemon
AWStudent
AWStudent

Mesajde lexa » Dum Ian 15, 2012 4:29 am

vroiam sa intreb si eu ceva:D
pe myfreecams ai voie sa iti mai faci alt cont dak ai unul deja?pentru ca pe cel care fac akuma nu prea mai intra nimeni si as dori sa fac unu nou..am voie sa o sa ma baneze daca am mai multe?
lexa
Incepator
Incepator

Mesajde crazzy4love » Lun Mar 05, 2012 5:10 pm

eu am avut con;t intro parte si akm mi lau downloadat pe alt calc in partea cealalta stateam cu chirie .mi lau downloadat am intrat si apoi nu a mai mers ce o avea nu stiu,bag username parola tot si nu merge le dau mailuri nu raspunde si mai am si bani de luat ,nu ma lasa sa intru a mai patit cineve asa va rog sa ma ajutati va multumesc daca poate sa ma ajute cineva contactati-ma la id de mess flory_radu91,mersi
crazzy4love
Incepator
Incepator

Mesajde Amazoana » Lun Mar 05, 2012 10:19 pm

lexa scrie:vroiam sa intreb si eu ceva:D
pe myfreecams ai voie sa iti mai faci alt cont dak ai unul deja?pentru ca pe cel care fac akuma nu prea mai intra nimeni si as dori sa fac unu nou..am voie sa o sa ma baneze daca am mai multe?

Nu te lasa. Inchide-l si fa-ti altul nou, doar asa.
Amazoana
User activ
User activ

Mesajde NCG » Lun Mar 05, 2012 10:23 pm

Ba te lasa.Eu am 3 conturi active.Folosesc doar 1 ,dar nu le-am inchis pe restul.Te lasa sa faci cate vrei tu,numai sa nu le folosesti in acelasi timp.
Pace!
NCG
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde blooangel » Mar Mar 06, 2012 3:09 am

NCG scrie:Ba te lasa.Eu am 3 conturi active.Folosesc doar 1 ,dar nu le-am inchis pe restul.Te lasa sa faci cate vrei tu,numai sa nu le folosesti in acelasi timp.

la 3 conturi te lasa...cand vrei sa ti-l faci pe al 4-lea se taie filmu`
eu asa am patit
apoi mi-am schimbat numele( prin casatorie) si mi-am facut un altul
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde model1 » Vin Mar 23, 2012 1:56 pm

m-am inscris pe mfc...azi este prima zi, am facut in 3 min...10 $ ..hahaha,minimul de plata este de 20 $? nu stiu cum se plateste pe mfc...multumesc !
model1
User activ
User activ

Mesajde jasmine26 » Lun Mar 26, 2012 6:22 pm

buna am si eu o intrebare ... pot folosi un alt cont de Payoneer unde sa mi trimita banii dak nu este pe numele meu ? ( este cardul iubitului )
jasmine26
Incepator
Incepator

Mesajde model1 » Mar Mar 27, 2012 8:38 am

jasmine26 scrie:buna am si eu o intrebare ... pot folosi un alt cont de Payoneer unde sa mi trimita banii dak nu este pe numele meu ? ( este cardul iubitului )

da,da...aceeasi intrebare o am si eu,nu stiu de ce,dar cardul meu nu a ajuns,treb sa ajunga in jur de 22.03
model1
User activ
User activ

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Site-uri video chat