Webcam models

MyFreeCams

Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .

Moderator: Alexiss

Re: MFC

Mesajde anonim2007 » Vin Apr 01, 2011 12:38 am

si ink cv..banii vin pe 1 sau 16 la noi sau la ei???trimit banii si in weekenduri?
anonim2007
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Mesajde FrozenHearted » Vin Apr 15, 2011 4:51 am

Spuneti`mi si mie va rog, care este ora ideala pt cams si mfc? Intreb poate este cineva care are ceva experienta cu site`urile astea si vrea sa dea o mana de ajutor unei persoane "noob". THX :P
FrozenHearted
User activ
User activ

Mesajde kas » Dum Apr 24, 2011 5:02 pm

salut ! am si eu o rugaminte vreau sa imi fac si eu cont de master pe sittu asta care ma ajuta si pe mn ! ms frumos
kas
Incepator
Incepator

Mesajde alexcs » Dum Apr 24, 2011 8:01 pm

Dimineata 06-10 si seara dupa ora 18.00. Atunci este trafic mai serios, la amiaza 12-16 e cam mort. Evident daca lucrezi de 2/3/4 ani...poti sa ai succes la orice ora, datorita experientei si membrilor pe care ti-i i-ai .."educat" si atras pe contul tau. MFC...este un site oricum atipic, ori faci bani pe el, ori nu. Bafta.
alexcs
Incepator
Incepator

Mesajde Ella87 » Mie Apr 27, 2011 3:08 pm

Buna,sunt Ela,aceasta este prima data cand postez pe acest forum.De scurt timp mi-am facut cont pe mfc,am citit despre problemele celorlalti cu camscore-ul,dar am impresia ca nimeni nu intelege care sunt criteriile reale de care se tine cont ca acesta sa creasca.Am facut din primele zile minim 1000 de tk,in cateva ore,maxim 5 pe zi,am tinut cont de sfaturile voastre dar nu am reusit sa il cresc peste 1000,ba chiar imi scade.Il mai ridic cateva zeci,scade la loc,desi fac ceva banuti.Imi poate spune cineva cum as putea face sa creasca mai repede?IAm impresia ca sunt foarte bine promovate modelele din Us,favorizate fata de cele din europa,mai ales europa de est.Gresesc?Daca as trece Us la tara m-ar ajuta cu ceva?
O alta intrebare,am vazut la multe modele ca vand,liciteaza pe site filmulete xxx cu ele.Imi puteti spune ceva despre aceste filmulete?Ce format se fac?Ce durata ar fi bine sa aiba?Ce sa cuprinda?Va multumesc anticipat.
Ella87
Incepator
Incepator

Mesajde Lemon » Joi Apr 28, 2011 12:34 am

Buna,din experienta mea,nu te ajuta sa treci la profil alta tara,din contra,te da de gol accentul(asta in care vorbesti)si daca nu,tot te ghicesc ei,americancele sunt altfel,nu sunt ca noi,eu si daca intru pe site ca guest,si intru pe profilul unei fete,imi dau seama daca e romanca sau nu numai din poza de la profil,lool..suna ciudat poate,dar am observat ca romancele au cam acelasi tip de poze(toate in pozitia capra,si stau pe un pat /canapea)nu stiu de ce atata lipsa de inspiratie,in fine,nu e problema mea,cum spuneam,din experienta mea pe mfc,eu la inceput am trecut united states,ulterior am bifat Romania,ba mai mult,mi-am pus la profil si o poza cu dracula.Cat despre filmulete,aici este decizia ta,filmuletele pot insemna promovare=$$$ dar gandeste-te si la reversul medaliei.Oricum,daca tot esti dispusa sa iti vinzi imaginea de ce nu te apuci de filme xxx direct?!macar acolo ai castiga mai bn decat sa iti vinzi pe 200 tkns un filmulet,parearea mea,sper sa nu te superi,nu ti-o spun cu rautate.
Lemon
AWStudent
AWStudent

Mesajde players » Mie Mai 18, 2011 10:40 am

salutare

sunt novice in acest domeniu si as vrea sa incep cu mfc

acum as avea cateva intrebari legate de mfc

exista vreo limite in ceea ce priveste plata ?adica pana nu aduni 1000$ nu esti platit si daca nu la cat timp esti platit ?

multumesc anticipat

players
players
Incepator
Incepator

Mesajde players » Joi Mai 19, 2011 9:06 am

am reusit sa gasesc raspunsul pana la urma pe

http://wiki.myfreecams.com/wiki/Payment ... t_schedule

Bank wire transfer
Cost: $15
Minimum payout: $100 (temporarily increased to $1000 as of Mar 15 2011)
Time to receive payment: 1-2 bank days.

acum intebarea urmatoare ar fi

ce alta metoda de plata folositi si care ar fi cea mai buna in afara de transfer bancar ?
players
Incepator
Incepator

Mesajde russiantonik » Joi Iul 07, 2011 2:26 pm

buna!
este poibil sa deschizi un alt account daca cel precedent l ai inchis din propria iitiativa?
Don t fuck my brain, fuck me!
russiantonik
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde blooangel » Joi Iul 07, 2011 6:42 pm

dap :)
eu am facut asta, plus ca am avut cont de model independent in tim o ce contul de model de la studio este inca activ pentru ca cei de la studio nu mi l-au inchis :)

Bafta la $$$
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde russiantonik » Vin Iul 08, 2011 9:39 am

pai nu mi-au deschis.
Eu am avut unu facut mult timp in urma, si pe care practic nu am lucrat. Respectiv camscorul a cazut. SI intrau o data intr o saptamina cite un ins. Si eu ca fata sincera am hotarit sa-l inchid pe asta si sa/mi fac unu nou. La care MFC nu mi-a dat accesul, spunind ca deja am cont. La rugamintea mea sa-mi dea posibilitate sa incep de pe asta nou, ei mi-au propous sa/l deschida pe cel vechi.
Aiurea, asa imi vine o ciuda stiind citeva persoane care lucreaza de pe conturi straine, sau de pe doua conturi proprii in acelasi timp. Oare de ce s-au apucat de capul meu?
russiantonik
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Moscraciun » Vin Iul 08, 2011 10:59 am

Iti poti face mai multe conturi pe mfc,cu cele precedente inchise sau inca deschise. Pur si simplu aplici din nou la inregistrare pana reusesti...in sensul ca sunt admini care verifica daca ai mai avut cont sau nu,si sunt admini care nu se mai obosesc,iar tu tre sa incerci pana dai de ala care iti accepta aplicatia fara sa mai despice firul in patru.Daca vrei poti sa si bagi motive pentru care nu ai mai lucrat,mai muilt sau mai putin plauzibile dar nu tine de asta fiindca te poti trezi ca nici nu-ti mai raspund baietii dupa 2-3 mailuri. Pur si simplu insista,mai schimbi ceva pe la detalii eventual,de mers o sa mearga.
Moscraciun
User Avansat
User Avansat

Mesajde daniel4u » Vin Iul 08, 2011 2:13 pm

Am o intrebare cat inseamna 1370 de tokens pe MFC?Cati $?
Multumesc
daniel4u
AWStudent
AWStudent

Mesajde ionut_ro » Vin Iul 08, 2011 2:28 pm

@daniel4u

68.5$. Inmultesti cu 0.05 (sau imparti la 20) tokensii si o sa vezi cati dolari ai!

@russiantonik

In mod normal MFC-ul nu iti permite sa ai mai multe conturi de model independent, chiar si in situatia in care l-ai inchis pe precedentul. Eu unul sunt de acord cu masura asta in proportie de 150%. De ce? Pentru ca tot mai multe, sa le zicem, modele cand au vazut ca le-a scazut camscore-ul sterg contul si fac altul. Daca ele ca asta le-ar ajuta cu ceva se inseala amarnic (cunosc una pe mfc care la 2-3 sapt isi mai face unu si se duce la fund si cu ala nou).
Daca ti-a scazut camscore-ul (si asta o zic pentru toate) pune osu la munca, schimba ceva etc etc etc si incearca sa ti-l cresti. Nu e imposibil sa iti readuci camscore-ul sus, dar asta necesita atentie sporita site-ului si alte multe chestii (un model bun stie ce sa faca).

Poate o sa fiu rau, si astept sa mi se acorde calificativul asta, dar pentru mine asta se numeste lene si eu nu pot sa numesc MODEL o persoana care schimba conturile ca sosetele!

Succese! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde russiantonik » Joi Iul 14, 2011 11:53 am

Inteleg ce vrei sa spui si inteleg pozitia.
Iti inteleg indignarea si aprob tot ce ai spus. Dar sunt cazuri si cazuri.
Niciodata nu am incercat sa ma joc cu conturile, chiar si pe lj, unde poti sa-ti faci la fiecare saptamina eu il am pe cel vechi la care tin, indiferent merge sau nu.
Cit despre mine ca model, am invatzat mult, si mai invat si pina astazi aceasta meserie. Nu am pretins niciodata ca sunt misto de tot si ca sunt suparata ca uite asa un super model si nimeni nu apreciaza. NU.
AM deschis acel cont vechi dintr-o incarcare nestiind ca ma voi angaja in scurt timp la un studiou. De acasa, din cauza familiei nu prea puteam lucra. Respectiv...na! eu nu m-am hotarit sa-l inchid cu ochii inchisi. AM incercat timp de 2 luni sa-l intorc la viatza dar de la 150 maximum care l-am ridicat era de pina la 200-220. CU toate ca stateam 6-10 ore 6 zile in saptamina. Faceam binisor dar practic doar pe contul clientilor permanenti. Si plus la asta mai e si chestia de amor propriu. M-am uitat ca cu asa camscor stau majoritatea cersetoarelor care stau cu mina intinsa si cer tokkens ca nu au ce minca sau modele cu pussy non stop in close up. SI cit de "nemodel" sunt eu, eu muncesc. De asta am si hotarit sa incerc un alt start. Oricine merita o a doua sansa, nu-i asa?
Da cont asa si nu au deschis.
Am sa astept pin in septembrie, poate ma vor uita la fatza))))
russiantonik
Cunoscator
Cunoscator

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Site-uri video chat