Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de andreea_18 » Joi Iun 30, 2011 11:49 am
buna am o rugaminte la voi poate voi imi da ti o mana de ajutor eu lucrez doar me un singur site imlive si se pare ca de la o vreme nu mai merge aproape de loc aveti idee este oare vacanta ??  nu mai sunt membrii voua cum va merge ??? ma ajutati cu un sfat cam ce situri sa mai incerc care au un traffic mai bun in afara de livejasmine :)) ,,,,va rog multumesc
-
andreea_18
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Red Studio » Joi Iun 30, 2011 12:22 pm
Ai incercat sexyer? E tot al imlive dar il promoveaza agresiv si mult trafic s-a mutat dinspre iml spre el!
Red Studio - nou, modern, legal Bucuresti, Piata Victoriei 1 http://www.red-studio.rostudio de videochat adult si non-adult
-
Red Studio
- User activ

-
-
de sunflower » Joi Iun 30, 2011 6:39 pm
Ehhh, pe Sexier este miscare - cam nehotarati si buimaci toti acolo. Este si pe Imlive. Mai fa si tu cate un Happy Hour, schimba pozele (si schimba-le bine), mai arunca-te si intr-un party... se pare ca te-ai dus la fund si nu ai alta solutie decat sa incerci sa te ridici.
-

sunflower
- Instructor

-
-
de blooangel » Vin Iul 01, 2011 2:52 am
Buna cum mai scriam si intr-un alt topic eu am aceeasi problema pe cams, nu-si mai revine deloc e din ce in ce mai rau. LJ-ul nu a fost niciodata printre preferatele mele, dr am incercat si pe el, o data ce s-a terminat promotia cu 0.98...am ramas singurica :)) Inca mai astept doar doar si-o reveni cams-ul...intr-un fel nu-mi vine sa renunt la el, mi-e greu, nu stiu pe ce site as mai putea face 700-900$/ perioada. Cu toatae ca acum abia mai ajung la 700 cu chiu cu vai...asta e... Bafta!!!
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
-

blooangel
- Cunoscator

-
-
de blooangel » Vin Iul 01, 2011 4:47 am
a, inca ceva...am incercat in repetate randuri si alte site-uri: MFC, Lj, xlove pe toate cam acelasi trafic scazut.... cred ca e ceva cu economia..sau poate doar sunt in vacanta, mi-au mai spus si alti memberii ca majoritatea modelelor se plang de trafic scazut si bani putini si nu doar romance....asteptam...sa pice din cer :)) cine stie...
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
-

blooangel
- Cunoscator

-
-
de BlueA » Vin Iul 01, 2011 4:27 pm
Imlive a fost site-ul meu de baza pe care faceam 600-700 USD/perioada, pana in luna iunie, luna in care am avut incasarea record de 400USD toata luna. Parerea mea este ca nu mai au membrii bani, nici macar membrii VIP, nu mai fac pvt-uri lungi.
-
BlueA
- Incepator

-
-
Înapoi la Discutii generale