Webcam models

o mik intrebare.....

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

o mik intrebare.....

Mesajde isabella » Joi Iun 30, 2011 2:42 pm

vreau sa incep sa lucrez cu MFC sunt chargeback-uri acolo? va multumesc
isabella
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: o mik intrebare.....

Mesajde blooangel » Vin Iul 01, 2011 2:53 am

Pe MFC am lucrat si inca lucrez, iar intr-un an nu mi s-a intamplat sa am chargebacks...

Bafta!!!
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde SweetGirlLisa » Dum Iul 24, 2011 1:16 pm

Buna tuturor,
Am o mare dilema in ceea ce priveste MyFreeCams, nu sunt noua in acest domeniu dar siteul MFC ma depaseste cu adevarat si de ce spun asta, urata nu sunt , engleza o vorbesc OK, atmosfera stiu sa fac in my room dar cu toate astea nu reusesc sa mai fac nici macar un tokenspe acest site . Am incercat si varianta cu mini free shows de incalzire pt ei , dar acestia stau si se uita si stiti voi ce fac..... deasemeni vorbesc cu ei si prin PM s dar degeaba dea aceea as vrea sa aud si eu alte pareri ale fetelor care reusesc sa faca banuti pe site , poate asa aflu unde gresesc...
BTW decorul este super OK, outfits nu ma plang, toys deasemeni.Ce este deranjant este ca nu mai exista Away Private , ceea ce era de mare ajutor candva pentru noi , cand aveam un show in alt site apelam la aceasta optiune, dar acum nu imi ramane decat sa dau Away... sau sa inchid Aplicatia de Webcam.

Ar mai fi inca o problema, de foarte mult tmp am cont si pe Ifriends, dar nu am lucrat niciodata pe site deoarece nu reusesc sa inteleg acest site si cum tb lucrat pe el, daca ma puteti ajuta ....raman datoare cu o bere :P :drinkers: .
Ifriends este cu Free prievew? are si posibilitatea de a oferi nude/members shows?

Va multumesc anticipat!
SweetGirlLisa
Incepator
Incepator

Mesajde pocahontas » Lun Iul 25, 2011 6:27 pm

Dar engleza stii?Nu de alta dar te-ar ajuta f mult sa intelegi un site, cu conditia sa si vrei :roll:
Vb despre ifriends,cu mouse-ul se face click peste tot si se afla absolut orice,sincer posturile voastre sunt derutante si va intrebati pe urma de ce nu faceti bani..... :drinkers:
pocahontas
User activ
User activ

Mesajde SweetGirlLisa » Lun Iul 25, 2011 7:30 pm

Binenteles ca stiu.... atat ca e f incurcat acest site ifriends....aw mi se pae super easy in comparatie cu ifriends...
SweetGirlLisa
Incepator
Incepator

Înapoi la Discutii generale