Buna tuturor,
Am o mare dilema in ceea ce priveste MyFreeCams, nu sunt noua in acest domeniu dar siteul MFC ma depaseste cu adevarat si de ce spun asta, urata nu sunt , engleza o vorbesc OK, atmosfera stiu sa fac in my room dar cu toate astea nu reusesc sa mai fac nici macar un tokenspe acest site . Am incercat si varianta cu mini free shows de incalzire pt ei , dar acestia stau si se uita si stiti voi ce fac..... deasemeni vorbesc cu ei si prin PM s dar degeaba dea aceea as vrea sa aud si eu alte pareri ale fetelor care reusesc sa faca banuti pe site , poate asa aflu unde gresesc...
BTW decorul este super OK, outfits nu ma plang, toys deasemeni.Ce este deranjant este ca nu mai exista Away Private , ceea ce era de mare ajutor candva pentru noi , cand aveam un show in alt site apelam la aceasta optiune, dar acum nu imi ramane decat sa dau Away... sau sa inchid Aplicatia de Webcam.
Ar mai fi inca o problema, de foarte mult tmp am cont si pe Ifriends, dar nu am lucrat niciodata pe site deoarece nu reusesc sa inteleg acest site si cum tb lucrat pe el, daca ma puteti ajuta ....raman datoare cu o bere

.
Ifriends este cu Free prievew? are si posibilitatea de a oferi nude/members shows?
Va multumesc anticipat!