Ne permitem sa aberam la greu aici pentru ca aceasta este sectiunea corecta . Discutii aberante sau discutii care nu se incadreaza in formatul site-ului (nu au legatura cu video chat-ul)
Moderator: Alexiss
de albynel » Mie Ian 17, 2007 2:10 am
salutare lume e primul meu topic aici,si abordez un subiect delicat:ATI PRIMIT BANII DE PE Mobile1to1 ?
In femei si in frane,sa nu ai nici o data incredere
-

albynel
- Incepator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de mishu » Mie Ian 17, 2007 2:40 am
ce este acest mobile1to1 ? n-am auzit niciodata de el , si nici pe web vad ca nu e nimic despre el .
poti fi un pic mai concret ?
-

mishu
- AWStudent

-
de fantomax » Mie Ian 17, 2007 8:30 pm
pfffffffffff
Dragostea nu cade niciodata...
-
fantomax
- Incepator

-
de fantomax » Mie Ian 17, 2007 8:37 pm
fantomax scrie:pfffffffffff
da am primit banii dar din pacate cred ca nu o sa mai mearga si chiar imi pare rau de asta
Dragostea nu cade niciodata...
-
fantomax
- Incepator

-
de mishu » Mie Ian 17, 2007 10:58 pm
foaie verde bob de roua ,
mi-am luat masina noua .
asta probabil e melodia preferata a unora . din nefericire pentru multi dintre voi , si din fericire pentru ei , banii se masina si i-au facut pe spatele vostru .
apropos , cum e cu metroul / tramvaiul / etc ?
-

mishu
- AWStudent

-
de spaga » Mie Ian 17, 2007 11:43 pm
hahahahahaha inca o dovada in + ca romanul e nascut poet . trist totusi sa vezi atat adevar
-

spaga
- Incepator

-
de Alexiss » Mar Ian 23, 2007 7:45 am
Mai astept 1-2 zile si inchid acest topic . Este inadmisibil sa arunci cu pietre (chiar daca poate ai dreptate) si apoi sa te ascunzi in padure .
Asteptam sa vedem : -daca ti-ai primit banii -daca nu ti-ai primit banii
De asemeni (parere personala) , asteptam ca in general celor care spera sa gaseasca mina cu aur pe astfel de siteuri - asa cum spuneam - asteptam sa le vina mintea la cap .
LiveJasmin , Ifriends , Imlive , etc , etc , etc nu au comis niciodata fraude . De ce pe acele siteuri nu lucrati si pe acestea da , nu e problema mea , si nu ma intereseaza , dar ma irita cand va expuneti la astfel de riscuri si apoi tipati ca arsi ca nu va primiti banii .
Sper sa gresesc , spre binele vostru .
Bafta acolo .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de albynel » Mie Ian 24, 2007 2:46 am
Alexiss scrie:Mai astept 1-2 zile si inchid acest topic . Este inadmisibil sa arunci cu pietre (chiar daca poate ai dreptate) si apoi sa te ascunzi in padure .
Asteptam sa vedem : -daca ti-ai primit banii -daca nu ti-ai primit banii
De asemeni (parere personala) , asteptam ca in general celor care spera sa gaseasca mina cu aur pe astfel de siteuri - asa cum spuneam - asteptam sa le vina mintea la cap .
LiveJasmin , Ifriends , Imlive , etc , etc , etc nu au comis niciodata fraude . De ce pe acele siteuri nu lucrati si pe acestea da , nu e problema mea , si nu ma intereseaza , dar ma irita cand va expuneti la astfel de riscuri si apoi tipati ca arsi ca nu va primiti banii .
Sper sa gresesc , spre binele vostru .
Bafta acolo .
Scuze pentru intarziere...nu nu am primit inca nici un semn nu se raspunde la telefon la mail nici un semn  unii spun ca au primit banii altii ca nu,ori cum m-am impacat cu ideea...e lasa poate oi face si eu o tura cu masina "cumparata" ca tot vorbi mishu de asta 
-

albynel
- Incepator

-
-
de starchatx » Mar Ian 30, 2007 3:08 am
albynel scrie:salutare lume e primul meu topic aici,si abordez un subiect delicat:ATI PRIMIT BANII DE PE Mobile1to1 ?
sal.
eu am primit banii mereu, mai este cineva pe alt forum care se plange ca nu a primit banii dar din cate am inteles a intrat on line fara webcam si spunea membrilor ca este o defectiune de moment :D
inventiv romanul .. :D
bafta
-
starchatx
- Incepator

-
-
de Alexiss » Mar Ian 30, 2007 5:43 am
eu am primit banii mereu, mai este cineva pe alt forum care se plange ca nu a primit banii dar din cate am inteles a intrat on line fara webcam si spunea membrilor ca este o defectiune de moment :D
....si din cate am putut sa ma informez in ultimile minute , albynel este una si aceiasi persoana cu cea de pe forumul de care spui .
Nu sunt 100% sigur , motiv pentru care nu inchid acest topic insa l-am mutat din categoria FRAUDE - aici in ABERATII .
Bafta tuturor !
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de albynel » Mie Ian 31, 2007 12:39 am
Alexiss scrie:eu am primit banii mereu, mai este cineva pe alt forum care se plange ca nu a primit banii dar din cate am inteles a intrat on line fara webcam si spunea membrilor ca este o defectiune de moment :D
....si din cate am putut sa ma informez in ultimile minute , albynel este una si aceiasi persoana cu cea de pe forumul de care spui . Nu sunt 100% sigur , motiv pentru care nu inchid acest topic insa l-am mutat din categoria FRAUDE - aici in ABERATII . Bafta tuturor !
Salutare alexis cu parere de rau o spun dar acuma faci niste acuzatii foarte grave  persoana respectiva de pe acel forum(nu dau numele forumului)este alta.....nu is eu..recunosc inca o treaba,eu i-am facut legatura cu "reprezentantul"pe Romania si asta e faza  daca atat la dus pe el capu sa faca asta e problema lui...aaa si daca ai vreo dovada ca eu is acela atunci te rog pune-o aici.Deci inca o data repet nu sun eu cel care face fel si fel de tampenii de ma bufneste rasu cand aud asemenea chestii
-

albynel
- Incepator

-
-
de Alexiss » Mie Ian 31, 2007 2:29 am
Subiect inchis si multat definitiv din categoria FRAUDA , aici in ABERATII . Dupa o discutie privata cu membrul albynel , acesta mi-a relatat ca au sosit banii pana la urma .
Admin
-

Alexiss
- Administrator

-
-
Înapoi la Aberatii