Webcam models

Modalitate de plata pe MFC

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Modalitate de plata pe MFC

Mesajde playboy88 » Mie Iun 22, 2011 4:29 pm

Buna tuturor!
Am o situatie si v-as ruga sa ma ajutati!
Nu am mai lucrat o perioada...si de curand am inceput iar! Pe MFC acum limita minima pentru transfer bancar este de 1000 $...si cum MFC nu este site-ul meu "de suflet" ma gandesc ca imi va fi foarte greu sa vad banii aia intr-un timp relativ scurt...! :sad: si...cam as avea nevoie
Card payoneer nu am....ma gandeam sa-mi fac un cont, dar pana ajunge cardul banuiesc ca dureaza vreo 3-4 saptamani!
1) Exista o alta modalitate de plata pentru Romania care sa nu aiba o limita minima atat de mare precum wire transfer??
2) Daca as opta pentru payoneer (in lipsa altei modalitati) cum trebuie sa procedez pentru a-mi creea un cont??? In situatia in care am wire transfer ca modalitate de plata....om optiunea de a-mi crea contul de payoneer prin ei (MFC)?? sau trebuie sa-mi fac contul direct la payoneer..dupa care sa atasez contul respectiv la modalitatea de plata si abia dupa aia sa schimb???
Pfff :smt009
As aprecia si cea mai mica forma de ajutor!
Multumesc & Bafta tuturor
playboy88
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: Modalitate de plata pe MFC

Mesajde ionut_ro » Joi Iun 23, 2011 12:17 pm

Buna,

Ai putea opta pentru Paxum sau Payoneer. Personal iti recomand Payoneer (dureaza maxim 25 de zile lucratoare sa primesti cardul din momentul in care ti l-au aprobat).
In wiki pe MFC gasesti toate detaliile referitoare la modalitati de plata :
http://wiki.myfreecams.com/wiki/Payment ... for_Models

Paxum

Cost: Free
Minimum payout: $10
Time to receive payment: Less than 1 day.

Information required: Your Paxum username/e-mail address.

You can learn more about Paxum and create a free account at http://www.paxum.com

Payoneer

Cost: Free
Minimum payout: $20
Time to receive payment once your account is approved: Less than 1 day.
Time for initial registration: Up to 2 days for approval from Payoneer, 1-3 weeks for the card to be shipped to you by Payoneer.

Pentru a selecta Payoneer mergi in cont la schimbarea modalitatii de plata, alegi payoneer si vei avea un link prin care poti aplica pentru un card. Aplicatia nu costa nimic, la fel si cardul. Vei plati, bineinteles, o taxa de activarea a cardului prima oara cand primesti bani in contul de Payoneer. Uite aici un link unde gasesti mai multe informati despre Payoneer: http://wiki.myfreecams.com/wiki/Help_wi ... s#Payoneer
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde playboy88 » Lun Iul 18, 2011 3:07 pm

Multumesc Ionut!
M-am decis...si vreau sa schimb metoda! Am optat pentru payoneer...insa mai am o intrebare!
<Cand ma inregistrez pe site la payoneer...la adresa, trebuie adresa de pe buletin...sau adresa la care vreau sa primesc cardul??? > (ar fi o problema la mine...nu e aceiasi adresa in ambele cazuri)!
Astept un raspuns!
Multumesc anticipat.
playboy88
AWStudent
AWStudent

Mesajde ionut_ro » Lun Iul 18, 2011 3:31 pm

Trebuie sa pui adresa din buletin in prima parte si ai acolo o optiune daca vrei sa primesti cardul la alta adresa decat cea din buletin, completezi cu adresa la care vrei sa iti vina cardul si gata.

Succese! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde playboy88 » Lun Iul 25, 2011 5:10 pm

Am facut intocmai cum mi-ai spus Ionut...
prima oara am trecut adresa din buletin!
Am ales optiunea sa-mi vina cardul la alta adresa : la adresa respectiva am pus numele persoanei care locuieste la adresa respectiva...insa cei de la payoneer nu mi-au acceptat cererea si mi-au dat urmatorul mesaj:
Payoneer's Card Approval Department was unable to approve your application with the shipping address information provided in your application. Please reply to this e-mail with your shipping address which is addressed under your name in the following format (must be residential, not a business/hospital/care-of):

* Street Address Line 1 (limit to 30 characters):
* Street Address Line 2 (limit to 30 characters):
* City/State:
* Country:
* Zip/Postal Code:
Trebuia sa fi trecut numele meu si la a doua adresa?? (chiar daca nu este proprietatea mea) ??
M-am gandit la asta...dar mi-era frica ca nu o sa mai primesc cardul in posta...
Un pic de ajutor va rog...
Thx!
playboy88
AWStudent
AWStudent

Mesajde ionut_ro » Lun Iul 25, 2011 6:10 pm

Trebuia sa treci tot numele tau si la adresa unde sa iti vina cardul deoarece cardul e pe numele tau!

Trebuie sa le trimiti un mail in care sa le dai adresa unde sa iti vina, chiar daca stai cu chirie la adresa repectiva treci numele tau.

Succese! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde Adela93 » Dum Feb 12, 2012 2:43 pm

buna / as putea primi banii de pe contul meu pe un card al altcuiva? va rog frumos chiar am nevoie , am cititi peste tot si nu gasesc ..
Adela93
Incepator
Incepator

Mesajde Lovely » Dum Feb 12, 2012 6:28 pm

Adela93 scrie:buna / as putea primi banii de pe contul meu pe un card al altcuiva? va rog frumos chiar am nevoie , am cititi peste tot si nu gasesc ..

Da, poti introduce payoneer-ul altcuiva si banii se trimit acolo. Bafta:)
Lovely
User activ
User activ

Mesajde alexa17 » Joi Mar 08, 2012 2:54 pm

Buna,am si eu o intrebare cand se vireaza bani in cont dupa ce am activat contul am intzeles ca trebuie sa primesc un mail daca vreau sa se vireze in 2 ore sau in 4 zile:D l-am activat aseara oare cat trebuie sa mai astept ? va rog am nevoie de un raspuns:(
alexa17
Incepator
Incepator

Mesajde alexa17 » Joi Mar 08, 2012 2:57 pm

cardul este payoneer am uitat sa mentionez :)
alexa17
Incepator
Incepator

Înapoi la Discutii generale