Webcam models

Model cu experienta ( 4 ani ) caut studio serios !

Anunturi locuri de munca pe video chat . Aceasta categorie este inchisa iar anunturile se posteaza doar in sectiunea aferenta de pe site

Model cu experienta ( 4 ani ) caut studio serios !

Mesajde TzapInferno » Mie Sep 02, 2009 4:24 pm

Buna ziua. Din start as dori sa precizez ca eu sunt doar intermediarul sau daca vreti managerul personal al fetei in cauza. Asadar cu mine veti discuta toate detaliile, asta in cazul in care se va ajunge la o negociere fata de cerintele pe care le voi enumera in randurile urmatoare :

a) Mediul : Se cauta un studio serios, cu un staff bine pregatit, angajati sociabili / prietenosi, per total un colectiv care poate asigura o atmosfera placuta si cu o atitudine productiva.

b) Salariul : Banii sa fie dati negresit pe datele de 10 / 25 ( sau 5 / 20 ) ale lunii, fara intarzieri, fara scuze penibile, fara "azi pot sa-ti dau x dar o sa-ti dau pe data de z si y". Se cauta o colaborare ce are la baza ei respectul reciproc angajat - angajator, fara a se lua nimeni de prost.

c) Procentul : Indiferent de politica studio-ului, NU ma intereseaza un contract decat in conditiile 60% modelul - 40% studio-ul. Orice alta varianta ( salariu fix, 50%-50%, altele ) este EXCLUSA, cel mai simplu argument pentru a motiva aceasta cerinta este faptul ca altfel mai productiv ar fi lucrand pe LJ ( LiveJasmin ) de acasa, avand in vedere ca dispunem de cele necesare in domeniu ( camera Sony EVI D30, lumini pozitionate cum trebuie pentru o imagine cat se poate de clara, decor, cel mai bun pachet de la internet provider, etc. ).

d) Locatia : Poate principalul factor in urma caruia se va alege studioul este locatia. Se cauta un studio cat se poate de apropiat de zona Plaza Mall ( Dr. Taberei ). Cu cat mai aproape cu atat mai bine. Cei cu studio-uri extrem de indepartate de aceasta zona sunt rugati sa nu-si piarda timpul degeaba.

Modelul, adica fata in numele careia vorbesc, are un "rating" de 1500-2500 USD / perioada ( 15 zile ) pe LJ, asta asa pentru cunoscatori, ca sa va faceti o idee despre potentialul sau.

Motivul pentru care se cauta un studio serios este faptul ca LJ-ul a inceput sa cada sau cel putin pe luna august traficul a fost dezastuos.

Contact : tzapinferno@yahoo.com ( sunt pe mess aproape non-stop, nu aveti cum sa nu dati de mine, raspund totusi si la mailuri insa in acest caz va rog sa formulati ofertele cat se poate de concret, in detaliu ).
TzapInferno
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Mesajde Under10 » Vin Sep 04, 2009 2:08 am

Frumos avatar .....prezinti o garantie maxima .... traitiar tie toate cele :shock:

Cat despre anunt ... esti/sunteti total pe dinafara
Under10
Profesionist
Profesionist

...

Mesajde goofy » Vin Sep 04, 2009 1:00 pm

Aaaaaaaa si tu stai pe mess aproape non stop(te citez) ca sa ce?sa discuti detaliile cu potentialii detinatori de studiouri?nu era mai simplu sa lasi un nr de telefon?...ti-a mai spus cineva pe acest forum..dar nu pot sa ma abtin sa nu o fac si eu :D ...daca avatarele au vorbii...al tau ar spune totul... :rolleyes: oricum bafta!
goofy
User activ
User activ

mda

Mesajde simonesss » Sâm Sep 05, 2009 3:34 pm

Suna aiurea...daca e asa de buna de ce nu face de acasa? Daca face asa de multi bani cred ca isi permite o garsoniera amarata, un set de aparatura si un abonament simplu la net :) Iar pe jasmin odata ce ti-ai schimbat nickul, iti scade automat popularitatea si multi din membrii pe care i-ai avut trebuie sa te caute cu lupa pe paginile 10-13 ca nu mai apari pe prima pagina cu noul nick, mai ales daca ti-ai inregistrat noul cont in alt cont de master, membrii nu iti mai pot vedea noul nick nici in bio pagina vechiului nick de performer cu care faceai asa multi bani. O spun din propie experienta! Daca se duce la un studio, banuiesc ca aia ii deschid cont nou si ia sa vedem face macar 500 pe perioada la inceput? Nu cred! Poate daca sta foarte mult online :) sa isi faca membrii din nou, iar cu mai mult de 1.99 pe minut membrii iau pvt foarte greu ca e criza mon cher! Cine a zis ca sunteti total pe dinafara are dreptate! :rock:
simonesss
AWStudent
AWStudent

PS

Mesajde simonesss » Sâm Sep 05, 2009 3:48 pm

Chiar nu inteleg...anuntul asta suna a disperare de a face bani pt altii, de ce sa muncesca saraca pana nu mai poate pt 1500 $ din care sa ia doar jumate, cand acasa ii poate incasa ea pe toti, cum de altfel mi se pare si foarte corect? Sa inteleg ca 4 ani de zile a lucrat numai in studiouri care nu i-au dat banii? loool Mie mi-a fost de ajuns doar 1 an si doua studiouri de cacat ca sa ma conving ca ori ma apuc de acasa, ori ma duc sa vand fornetti, ca salariul era egal cu ce incasam la studio adica nici 15 % din cat ar fi trebuit! Nu mai zic ca am fost si pe la interviuri unde studioul arata super luxos, si imi cerea sa fac o anumita suma pe perioada, imi cereau sa semnez ca o sa fac suma n...loool, dar nu imi puneau nici un dus sau o baie la dispozitie, deci se presunpune ca eu trebuie sa fac banii respectivi numai din simpla conversatie, ca alte conditii pt altfel de activitate in pvt nu ofereau...ce tampiti! Am observat ca nimeni nu se gandeste la micile amanunte care de fapt fac totzi BANII! Treziti-va! :rock:
simonesss
AWStudent
AWStudent

Mesajde TzapInferno » Lun Sep 07, 2009 3:37 am

Mda. Se putea fara bagatori in seama, oare ? Voua pana la urma ce nu va convine mai exact, ca nu prea am inteles ? Comentarii imbecile si cam atat, niciun argument solid, nimic, doar vorbe. Avatarul meu e pus la misto, daca nu sunteti capabili de acest gen de umor, daca sunteti prea incordati si stresati de rutina sau ce probleme mai aveti voi, e treaba voastra si sincer pe mine putin ma intereseaza, ba chiar mi se rupe.

Si da eu sunt / stau pe mess exact ca sa discut detaliile cu cei care se ocupa de angajari. Care-i problema, n-am inteles ? Cica sunt pe langa. Pfff. Am scris poate cel mai detaliat anunt de pe forumu' asta, altii nu sunt capabili sa scrie nici 10% din toate specificatiile pe care le-am dat eu.

simonesss - Te vad ca te tot invarti p-aici agitata, ce-ai mamica ? Scrii mult si fara prea mult inteles, faci double-posting ( eu personal daca eram moderator te lasam sa "stai pe bara" o saptamana, sa te mai racoresti ). Dar ce n-ai inteles tu mai exact ? Ca-ti explic. Se cauta un studio care colaboreaza cu site-uri... profesionale sa le zicem ! Ma refer aici la DirectSex, InterClimax, etc. LiveJasmin este exclus, poate ca intr-adevar nu am pus eu accept pe acest aspect in anuntul meu propriu-zis. Stiu si eu si fata in discutie cum merge treaba pe Jasmine, merci de sfaturi si pareri insa chiar nu e nevoie, cum ziceam din cei 4 ani de experienta acumulata principalul site cu care s-a lucrat ( de acasa ) a fost LJ.

Se cauta un studio care sa fie in apropiere, sa accepte procentul 60% model - 40% studio, intimitate ( camere separate ) si alte chestii, daca se gaseste bine daca nu se gaseste iarasi bine. Desi nu am niciun motiv sa va motivez voua "de ce", de ce nu de acasa, ei bine in primul rand din cauza perioadei foarte slabe din luna august pe LJ + o problema hardware cu PC-ul ( da BSOD-uri dese si random si inca nu s-a gasit o solutie ) + net providerul actual este incapabil sa ofere o conexiune indeajuns pe buna pentru a intra pe high-definition ( HD ). Avand in vedere ca toate sunt probleme care necesita timp s-a luat in considerare un studio care sa corespunda cerintelor mai sus mentionate. Daca nu se gaseste, se va continua cu LJ si cu asta basta.

Va rog mai lasati flame-urile si mai vedeti-va de viata voastra daca tot n-aveti nimic concludent de spus.

LE : Uite de la cine am ajuns sa primesc sfaturi pretioase, de la "Daca face asa de multi bani cred ca isi permite o garsoniera amarata, un set de aparatura si un abonament simplu la net." Vai de capu' meu. Auzi duduie, daca vrei sa continuam discutia, am pretentia sa-mi spui si mie daca ai macar vreun habar despre ce "set de aparatura" ( macar de-un cam bun sa-mi zici si mie ) ar fi indicata si sa-mi explici si mie cum vrei tu sa ai vreo performanta cu "abonament simplu la net". Pana la urma VOI nu aveti nicio treaba cu fenomenul asta dar va treziti vorbind.
TzapInferno
AWStudent
AWStudent

lol :)))

Mesajde simonesss » Lun Sep 07, 2009 4:31 am

Nu sunt deloc agitata, sunt doar putin mai intepata din fire :snakeman: si ma invart pe aici pt ca e un forum si exact asta e rostul lui sa il viziteze lumea si sa se invarta prin el, de preferinta cat mai mult :P . Si da am habar ce e ala un set de aparatura, dar mi-a fost lene sa mai scriu :)) - mie imi arata HD quality cu un web de 200 ron - philips spc1000nc si un pc simplu plus un abonament de 35 ron si fac cel putin 1000 $ pe perioada, numai pe jasmin, de acasa, fara studio, fara sefi stresanti, fara batai de cap. Am incercat aprope toate siteurile, chiar si alea de care zici tu, am putut sa imi deschid conturi de performer solo, fara studio, pe ele, dar nu se merita, pt ca au softuri de kk care iti dau peste cap pc-ul sau dau procente prea mici pt traficul de kk pe care il au. Am ajuns la concluzoa ca singurul care merita timpul meu e jasmin, toata lumea zice ca jasmin e naspha dar de fapt buba e ca e concurenta prea mare si doar modelele care merita fac bani frumosi pe el :snakeman: Cat de mult timp iti trebuie sa reinstalezi windowsul si sa schimbi abonamentul de net? Acum sa fim seriosi :butthead: si nu cred ca o sa gasesti studio care sa indeplinesca toate cerintele si sa ii mai dea pe deasupra si 60% , pt sa astia cu studiourile au foamea in gat de bani si la urma urmei au dreptate-cheltuielile de intretinere sunt cam mari :rock:
simonesss
AWStudent
AWStudent

lol :)))

Mesajde simonesss » Lun Sep 07, 2009 4:33 am

Nu sunt deloc agitata, sunt doar putin mai intepata din fire :snakeman: si ma invart pe aici pt ca e un forum si exact asta e rostul lui sa il viziteze lumea si sa se invarta prin el, de preferinta cat mai mult :P . Si da am habar ce e ala un set de aparatura, dar mi-a fost lene sa mai scriu :)) - mie imi arata HD quality cu un web de 200 ron - philips spc1000nc si un pc simplu plus un abonament de 35 ron si fac cel putin 1000 $ pe perioada, numai pe jasmin, de acasa, fara studio, fara sefi stresanti, fara batai de cap. Am incercat aprope toate siteurile, chiar si alea de care zici tu, am putut sa imi deschid conturi de performer solo, fara studio, pe ele, dar nu se merita, pt ca au softuri de kk care iti dau peste cap pc-ul sau dau procente prea mici pt traficul de kk pe care il au. Am ajuns la concluzia ca singurul care merita timpul meu e jasmin, toata lumea zice ca jasmin e naspha dar de fapt buba e ca e concurenta prea mare si doar modelele care merita fac bani frumosi pe el :snakeman: Cat de mult timp iti trebuie sa reinstalezi windowsul si sa schimbi abonamentul de net? Acum sa fim seriosi :butthead: si nu cred ca o sa gasesti studio care sa indeplinesca toate cerintele si sa ii mai dea pe deasupra si 60% , pt sa astia cu studiourile au foamea in gat de bani si la urma urmei au dreptate-cheltuielile de intretinere sunt cam mari :rock:
simonesss
AWStudent
AWStudent

Mesajde sunflower » Lun Sep 07, 2009 4:55 pm

Bah, lasati omul, poate gaseste el studio care ofera 60%. Nush de unde, dar ma rog. Spunea Alexiss intr-un post...vezi la alea de dupa blocuri. Un studio serios nu iti ofera mai mult de 50%, pt ca nu se poate. Traiasca impozitele si disperarea de a aduna cheltuieli interne.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde TzapInferno » Mar Sep 08, 2009 3:00 am

@ sunflower : Ca mai toate studio-urile au 50%-50% stiu. Ca te mai aburesc unii sau altii ca la peste "nu stiu cat" iti dau 60% si la "peste nu stiu cat" deja iti dau si 70%, si asta stiu. Pentru mine e simplu, daca se gaseste un studio care sa accepte aceste conditii, bine, daca nu iarasi bine. Pana acum am gasit, 2. Problema cu unul dintre ele este ca se afla pe undeva pe la Unirii iar cu celalalt, persoana cu care am discutat pe mess parea total paralela cu fenomenul insa promitea cai verzi pe pereti. Inca mai caut, pana la urma cel mai probabil se va renunta la pretentia in ceea ce priveste locatia, insa celelalte raman in picioare orice ar fi.

@ simonesss : Tu dupa tot ce zici si dupa toate detaliile de pe LJ pe care le dai, clar spui adevarul si ai expeirenta in domeniu, se vede de la o posta. Te asigur ca si noi pana in momentul in care am pus acest anunt, eram ferm convinsi ca cel mai bine posibil este de acasa si pe LJ. Cu toate acestea o scurta perioada pe DirectSex cu procent de 50%-50%, program de lucru 4 ture a cate 12 ore / saptamana a dat un randament peste cat se producea in total pe LJ ( intr-un ritm asemenator ). Dupa cum bine stii probabil, pe LJ variaza mult, poti avea azi o zi excelenta si maine una dezastruoasa. Pe DirectSex, nu stiu si nici nu imi explic cum, insa rezultatul final pentru o tura era INTOTDEAUNA pe undeva in jurul a 200USD. 200 x 16 = 3200USD / luna. 99% concret din punctul meu de vedere, nu se poate din 16 ture, toate cu rezultate aprox. similare, sa nu tragi o astfel de concluzie ! 3200USD reprezinta 50% din 6400USD, la un procent 60% model - 40% studio venitul modelului ar fi 3840USD. S-a renuntat la studioul respectiv tocmai pentru ca nu s-a tinut promisiune conform careia >2000USD - procent 60%, >2500USD - procent 65%, >3000USD - procent 70% !

Sunt constient ca practic ceea ce caut eu nu voi gasi in cele din urma insa incercarea moarte n-are totusi. Deocamdata, cred ca vorbesc in numele tuturor modelelor cand spune ca : "Slava domnului ca suntem in septembrie si au revenit membrii !"
TzapInferno
AWStudent
AWStudent

Mesajde dolph » Joi Sep 24, 2009 11:15 am

@TzapInferno: da ce mah, te pomeni ca "reprezinti" un miss univers de o ridici asa in slavi. Cum spuneau si altii mai devreme, la ce conditii cauti tu sa zici sarumana daca iei 50% comision.

Ai aparatura si tot ce trebuie? Sa lucreze pe cont propriu, lasa vrajelile ca LJ a avut trafic slab in august si ca asta ar fi motivul pt care vrea sa lucreze in studio. Ce, in studio traficul este mai bun pe LJ ?!? Isi poate face cont pe multe alte site-uri care merg, daca nu mai este multumita de LJ.

Si, tot cum mai spunea cineva pe aici, in clipa in care isi face alt cont o ia de la zero, fara membri care sa o caute si fara incasari mari, deci pierde avantajul.

In rest, numai bine domnule impresar ;)

PS: Super tare avatarul ... foarte profi ... ma duce cu gandul la "impresarii" fetelor care fac trotuarul ;)
dolph
AWStudent
AWStudent

Mesajde TzapInferno » Joi Sep 24, 2009 5:10 pm

dolph scrie:@TzapInferno: da ce mah, te pomeni ca "reprezinti" un miss univers de o ridici asa in slavi. Cum spuneau si altii mai devreme, la ce conditii cauti tu sa zici sarumana daca iei 50% comision.

Ai aparatura si tot ce trebuie? Sa lucreze pe cont propriu, lasa vrajelile ca LJ a avut trafic slab in august si ca asta ar fi motivul pt care vrea sa lucreze in studio.
Si, tot cum mai spunea cineva pe aici, in clipa in care isi face alt cont o ia de la zero, fara membri care sa o caute si fara incasari mari, deci pierde avantajul. Ce, in studio traficul este mai bun pe LJ ?!? Isi poate face cont pe multe alte site-uri care merg, daca nu mai este multumita de LJ.

In rest, numai bine domnule impresar ;)

PS: Super tare avatarul ... foarte profi ... ma duce cu gandul la "impresarii" fetelor care fac trotuarul ;)

Pai la cat de prost / proasta esti, ma mir ca te-a dus gandul atat de departe. Ia spune-mi tu mai bine, de ce-ti place tie sa te bagi in seama cu japca ? Degeaba. Iti raspund asa, ca sunt mai impulsiv din fire, insa crede-ma ca am o doza monumentala de sictir in tot ceea ce urmeaza sa mai scriu. Ti-a cerut cineva sfatul tie ? Ce sa spun domne ce sfaturi pretioase mi-ai dat, ce ma faceam fara tine oare ? Nu stiu unde as fi ajuns. In primul rand, ca sa punctez cat de cretin(a) esti, o sa subliniez afirmatia asta a ta : "Ce, in studio traficul este mai bun pe LJ ?!? Isi poate face cont pe multe alte site-uri care merg, daca nu mai este multumita de LJ.". Ca sa-l citez pe Matache Macelaru' "Pai vezi ca nu stii ?! :butthead: ". De unde pana unde au dedus cei 1.5 neuroni ai tai ca fata ar cauta un studio unde se face pe LJ cand ea deja face bine merci pe LJ de acasa ? Se cauta DirectSex, InterClimax, site-uri de genu' asta, de pe care nu se poate face de acasa, freelancer.

In rest, "numai bine" ( doar ca mai mult, cantitativ ) si din partea mea, domnule bagator de seama.

P.S. Avatarul reda exact ce gandesc eu despre cei ca tine, ca si-asa sunteti destui pe lumea asta. Daca dansa cauta impresariat, ii poti da ID-ul meu, o ajut cu placere. ;)

Pana una alta mai bine vedeti-va de treaba voastra, si-asa este un thread dedicat doar celor care detin studio-uri si care pot pune la dispozitie conditiile cerute de mine. PUNCT ! :smt097
TzapInferno
AWStudent
AWStudent

Re: lol :)))

Mesajde TzapInferno » Joi Sep 24, 2009 5:24 pm

simonesss scrie:Am incercat aprope toate siteurile, chiar si alea de care zici tu, am putut sa imi deschid conturi de performer solo, fara studio, pe ele, dar nu se merita, pt ca au softuri de kk care iti dau peste cap pc-ul sau dau procente prea mici pt traficul de kk pe care il au.

Uhm... si pe DirectSex ti-ai facut ? Daca da... please teach us how ! We'll praise you forever & ever ! :prayer:
TzapInferno
AWStudent
AWStudent

Mesajde dolph » Joi Sep 24, 2009 7:33 pm

Mai TzapInferno, la cum vorbesti, gandesti si jignesti, imi dau seama de la ce stana ai iesit. In loc de "pa" ar trebui sa spui "beeee". Of, e plina lumea de ciobani! Esti ruda cu becali cumva?
dolph
AWStudent
AWStudent

Mesajde simonesss » Vin Sep 25, 2009 3:12 am

Pt tzapinferno, pe directsex scrie foarte clar pe pagina de inscriere "sign up to become a studio or model on directsex" ce-i asa de mare branza? Acum vad doar 15 fete online...ce mare site e asta? Daca esti destept/desteapta poate imi raspunzi si mie la intrebarea despre camera video...e in alt post pe aici pe undeva :P
simonesss
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Locuri de munca