de just_me23 » Joi Noi 24, 2011 2:57 am
Ok, in primul rand vreau sa imi cer scuze ca subscriu in acest post, dar sunt membru nou si nu am gasit de unde pot posta un mesaj nou!
Am o problemica...detin un acer (emachines de fapt) de vreo 3 ani. Configuratie: 4 gb rom, pentium dual core 2.00 ghz, placa video integrata 256 si ca sistem de operare Windows 7 pe 32.
Inainte de windows 7, am avut pe el un windows xp, cred ca sp 2, nu sunt sigur, era windows-ul pe care l-am pus acum 3 ani cand am cumparat laptopul; am luat insa niste virusi si am fost cu el la reinstalare...mi-a zis ca la aceasta configuratie, un W7 (era pe 64) ar trebui sa zboare...ceea ce s-a si intamplat , insa nu si pe site-uri :(
Am incercat si alte sisteme, windows xp sp3 si unul mai vechi, dar la fel, tot nu merge cum mergea cu primul windows :(
acum am iar windows 7 pe 32. Pe CC merge ok...dar daca deschid si MFC de exemplu, dar mai multe pagini de web, incepe sa se miste foarte incet, in frame-uri, nush cum sa explic! ma dispera!
am luat si un program care sa imi verifice temperatura hardului si era undeva la 65-75 grade cu CC deschis...daca mai deschideam cate ceva ajungea si la 85 grade.
Aveti vreo idee care poate fi problema...? imi trebuie un laptop mai bun? Btw, de HD nu se poate pune problema, LJ nici nu imi deschidea camera (fol logitech pro 9000)
Astept opinii si va multumesc anticipat.
P.S. ce configuratie trebuie sa aiba un laptop sa fie super bun pt video chat?