Webcam models

model incepator

Multimedia , desktop software , antivirus , tools , software pentru activitatea de video chat , discutii si probleme de ordin tehnic

Moderator: Alexiss

model incepator

Mesajde adelina007 » Sâm Oct 08, 2011 5:08 am

Buna,
Am nevoie de putin ajutor din partea voastra.Ma gandesc sa-mi cumpar o camera profesionala HD si anume Sony Evi D100.Din cate am citit pentru activitatea de videochat e nevoie de internet bun,procesor bun,placa de baza care sa-mi suporte procesorul si rami.Va spun ce am eu acum in momentul de fata si va rog sa-mi dati niste sugestii ca sa-mi pot imbunatati pc-ul.
-calculator:Pentium 4
-procesor:Intel(R) Pentium(R) 4CPU 2.40 GHz
-placa de baza:Asus X Series P4P800-X
-rami:512 MB
viteza internet(testata pe speedtest.net):download-27.99mbps upload-8.92 mbps
De asemenea tin sa precizez ca intentionez sa lucrez pe 2 site-uri in free mode si 1 direct in private mode.Poate aveti ceva idei de site-uri mai "light" pe care le pot incerca.Multumesc anticipat.
adelina007
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: model incepator

Mesajde ready_for_you29 » Sâm Oct 08, 2011 10:15 am

Nu o sa te ajute deloc calculatorul. E prea slab pentru aceasta activitate. Iti trebuie cel putin un dualcore ( Intel sau AMD) , minim 2 giga de ram si XP ca sistem de operare
Faceti bani cu Chaturbate, cea mai rapida inregistrare,cele mai multe posibilitati de castig:
http://chaturbate.com/affiliates/in/3Mc9/kSJ0V/?track=register_here
ready_for_you29
User activ
User activ

Mesajde Moscraciun » Mar Oct 11, 2011 4:41 pm

Camera e SF...Ia-ti un webcam care sa stie HD(logitechurile de la 9000pro in sus sunt foarte bune).Despre situri...cel mai bun indicator este clasamentul de pe forum..."lista situri chat".Cat despre pc sunt de acord cu ready_for_you29 .
Moscraciun
User Avansat
User Avansat

Mesajde studiovideochatvid » Mar Oct 11, 2011 5:26 pm

Pentru inceput :

Camera web :

Logitech C910 HD

http://www.pcgarage.ro/camere-web/logitech/c910-hd/

PC :

Sistem PC Garage Smart

http://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garag ... age/smart/

Mai tarziu poti upgrada totul in functie de necesitati , de la camera web HD la o camera video , PC-ul in configuratia actuala duce lejer 4 site-uri in HD , eventual poti mari pe viitor memoriile la 8 giga rami , mai ramane viteza de net , te intereseaza upload-ul extern , de preferat un server din SUA , intra aici si alege New York , daca ai macar 2 mega upload poti tine 2 site-uri in HD:

http://www.speakeasy.net/speedtest/

Cam acestea sunt cerintele minime pentru un videochat de calitate .
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde adelina007 » Mar Oct 11, 2011 11:09 pm

studiovideochatvid scrie:Pentru inceput :

Camera web :

Logitech C910 HD

http://www.pcgarage.ro/camere-web/logitech/c910-hd/

PC :

Sistem PC Garage Smart

http://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garag ... age/smart/

Mai tarziu poti upgrada totul in functie de necesitati , de la camera web HD la o camera video , PC-ul in configuratia actuala duce lejer 4 site-uri in HD , eventual poti mari pe viitor memoriile la 8 giga rami , mai ramane viteza de net , te intereseaza upload-ul extern , de preferat un server din SUA , intra aici si alege New York , daca ai macar 2 mega upload poti tine 2 site-uri in HD:

http://www.speakeasy.net/speedtest/

Cam acestea sunt cerintele minime pentru un videochat de calitate .

Iti multumesc mult de tot pentru raspuns.In ce priveste recomandarea pentru calculator nu ies mai ieftin daca-mi upgradez pc ul pe care deja il am(asta daca se poate fireste)?M am interesat si de o unitate noua.Am gasit la Flanco ceva la 1300 de lei cu configuratia asta:
Sistem Classic 66D
Proceson Intel Dual Core E 5500 2,8
Memorie Ram 3gb DDR2
Hard disk 250 GB SATA
Unitate optica DVDRW
Placa video ATI SISTEM CLASSIC
66D 0,Memorie video:512 MB dedic
Placa baza:Biostar Intel G31
Crezi ca se descurca sa-mi tina 2 site-uri cu free in HD?

Referitor la site-uri m am gandit sa incerc pe Streamate si pe Flirt4free.Atat.Pe F4F am intrat si am urmarit in special modelele bune(legendele site-ului).Toate au camera cu telecomanda.Axana are Sony Evi.Hazina la fel(am si intrebat-o si mi-a spus ca are Sony Evi).Morra la fel.Palila la fel.De aia m-am gandit la un Sony Evi D100.A avut cineva pe Okazii o licitatie pentru camera asta la 200 de euro noua cu garantie de 6 luni plus placa de captura inclusa: http://www.okazii.ro/catalog/57725909/c ... -noua.html
Poate daca vorbesc cu el imi poate aduce una tot la banii astia.Nu stiu cum e mai bine sa fac.Nu vreau sa arunc banii pe ceva ce nu e cu adevarat necesar.

Cat despre viteza internetului....jale....am testat pe site-ul recomandat de tine si mi iese la upload 0.63 MBps.Dar ma duc la providerul meu de internet si sper sa se rezolve partea asta.

Daca ma mai poti ajuta cu vreun sfat,mi-ar fi de mare mare ajutor.
adelina007
AWStudent
AWStudent

Mesajde studiovideochatvid » Mie Oct 12, 2011 12:38 am

Daca are cine sa iti upgradeze PC-ul atunci facem asa :
pastrezi din cel vechi :

carcasa , DVD-write-rul , hardul si cumperi astea :

Procesor Intel Core i3 2100 3.10GHz box-493 ron

http://www.pcgarage.ro/procesoare/intel ... 10ghz-box/

Placa de baza Asus P8P67 LE rev. B3-449 ron

http://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/as ... le-rev-b3/

Memorie Kingston HyperX Blu 4 GB DDR3 1600MHz CL9 Dual Channel Kit-133 ron

http://www.pcgarage.ro/memorii/kingston ... annel-kit/

Sursa NOX Urano II 530-196 ron

http://www.pcgarage.ro/surse/nox/urano-ii-530/

Placa video Gainward GeForce 210 1GB DDR3 64-bit HDMI-143 ron

http://www.pcgarage.ro/placi-video/gain ... -bit-hdmi/

total 1415 ron

Daca are cine sa iti faca PC-ul atunci este mai bine sa iti cumperi componentele ce le poti folosi in PC-ul vechi, despre viteza ta de internet ....trebuie sa vorbesti cu providerul de internet sa vezi cat te duce cel putin 2 mega garantat pe extern , iar cu site-urile, incepe pentru inceput cu streamray si jasmin , pe urma te descurci tu , cat despre camera incepe cu logitech C910 este folosita de multe studiouri si modele independente , pe urma , daca crezi ca este cazul si iti merge bine poti sa treci la alt model mai scump.
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde ready_for_you29 » Mie Oct 12, 2011 12:43 am

Calculatorul de vrei sa il iei e bun pt 2 siteuri, dar ce te faci daca o sa vrei mai mult. Nu o sa iti prea faca fata. Si privitor la un viitor upgrade iti recomand pentru asta platforma celor de la AMD. La Intel noile procesoare care apar, in general nu sunt compatibile cu vechile placi de baza. E alegerea ta.
PS: pe okazii e plin de dual core pana in 7-800 ron. Daca ai bani poti sa iti iei EVI, daca nu sunt foarte bune si weburile de la logitech: Pro 9000, C910 sau Sphere cu AF.
Faceti bani cu Chaturbate, cea mai rapida inregistrare,cele mai multe posibilitati de castig:
http://chaturbate.com/affiliates/in/3Mc9/kSJ0V/?track=register_here
ready_for_you29
User activ
User activ

Mesajde adelina007 » Dum Noi 06, 2011 2:59 pm

Multumesc frumos pentru raspunsuri.studiovideochatvid configuratia recomandata de tine e cred foarte buna numai ca e si cam scumpa totusi.Nu se poate lucra cu ceva mai ieftin?Eu nu intentionez sa stau pe 10 site-uri deodata.Vreau doar 2 site-uri cu free si eventual inca unul direct pe privat.Deci nu am de gand sa stau pe mai mult de maxim 3 site-uri.La camera m-am hotarat pe un sony evi(ori D 30 or D100)...astept sugestii.Care e mai buna dintre astea?Din ce am citit aici pe forum am inteles ca sony evi nu au microfon incorporat.E adevarat?Daca da,ce microfon ma sfatuiti sa aleg?Nu vreau din ala de-l tii in mana.M-am gandit eu la o configuratie de calculator din ce am citit pe ici pe colo.Dati-va si voi cu parerea daca e suficient de buna sa-mi tina o camera sony evi si 3 site-uri in acelasi timp.

-Intel Pentium Dual Core E 6600 3,06 Ga box
-Placa de baza Asus P5G41T-M LX DDR 3
-Placa video Gainward Geforce 210 1GB DDR3 64-BIT HDMI MEMORIE 1024 MB
sau
-Placa video MSI GEFORCE 8400 GS,512 MB DDR3,32 bit low profile

-Sursa NOX URANO 2-530
sau
-Sursa Rasurbo Silent Power DLP-55.1 550 w
2 memorii Kingmax 2gb DDR3 1333 MHZ CL9
Cum e?E suficient de puternic sistemul asta?Va rog mult daca ma puteti ajuta.Mi se pare foarte grea partea asta tehnica avand in vedere ca nu ma pricep mai deloc decat din ce mai citesc si eu pe ici pe colo.Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.Daca configuratia asta nu e buna o sa-mi cumpar ce mi-ai recomandat tu studiovideochatvid doar ca nu vreau sa dau banii decat pe ceva care este intr-adevar necesar pentru o calitate cat mai buna.Mai am de investit si in alte lucruri cum ar fi jucarii....haine etc.
adelina007
AWStudent
AWStudent

Mesajde studiovideochatvid » Dum Noi 06, 2011 5:50 pm

adelina007 scrie:
-

Procesorul OK, placa de baza slabuta rau , dar merge ( slabuta in sensul ca nu vei putea face un overclocking la procesor decat maxim 5-10% ) in fine , daca nu ai 2000 ron sa iti cumperi ce ti-am recomandat ,....asta e, nu iti va tine mai mult de 2 site-uri in HD si probabil unul in normal , depinde de fiecare site in parte si de setarile aferente.
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde gogalina » Dum Noi 06, 2011 8:57 pm

ufff doamne ce problema apasatoare aici lol....asta imi aminteste d emine acum 2 ani cand am investit 4000 ron in calculator(cumparat pe bucati fiecare piesa sa fie de cea mai buna calitate, plus monitor cat mai maaaaare) si asta ca sa ajung s alucrez pe un singur site pentru ca asa ma descurc eu mai bine si asa vrea muschiul meu :smt003
Sfatul meu e urmatorul, nu te agita si lucreaza acum cu ce ai si pe un singur site si canalizeaza-ti toata atentia . In moemntul in care scoti banul pe site adica peste o luna iti iei calculator de care vrei tu ce e asa de greu?
Si puen si raul inaintea binelui: daca tu investesti aucm prea mult si nu vei scoate bani conform asteptarilor, nu e pacat sa investesti? Asa ca ia pentru inceput un logitech si daca ai calculator bun pe un singur site e ok. Asa macar stii cat vei scoate pe o luna pe un singur site in conditii normale si daca vei scoate malai, atunci iti iei si restul. Voila :smt001
gogalina
User Avansat
User Avansat

Mesajde araghorn » Lun Noi 07, 2011 1:16 am

Salut ,

am cateva intrebarii referitoare la splitter

Folosesc web cam c910 Logitech

folosesc webcamspliter de la verysoft , imi poate spune si mie cineva in cate fps este recomandat sa ti spliterul 15 , 24 sau 36 eu folosesc mereu 36 dar am impresia vaga ca nu e bine , si mai vreau sa stiu ce rezolutie este recomandata sa se vada foarte bine ,

Sau superwebcam il poti folosi in 60 fps ?
araghorn
AWStudent
AWStudent

Mesajde adelina007 » Mar Noi 08, 2011 1:47 am

studiovideochatvid scrie:
adelina007 scrie:
-

Procesorul OK, placa de baza slabuta rau , dar merge ( slabuta in sensul ca nu vei putea face un overclocking la procesor decat maxim 5-10% ) in fine , daca nu ai 2000 ron sa iti cumperi ce ti-am recomandat ,....asta e, nu iti va tine mai mult de 2 site-uri in HD si probabil unul in normal , depinde de fiecare site in parte si de setarile aferente.

Ai cunostinta de o placa de baza mai buna?Si nu scumpa?Multumesc.
Nu stie nimeni nimic de Sony Evi sa-mi spuna si mie daca are microfon incorporat sau trebuie sa mi iau eu microfon separat?
adelina007
AWStudent
AWStudent

Mesajde studiolove69 » Mar Noi 08, 2011 1:57 am

Da tu nu poti sa te uiti la specificatii pe google? Nu are microfon incorporat.
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde studiovideochatvid » Mar Noi 08, 2011 11:03 am

adelina007 scrie:Ai cunostinta de o placa de baza mai buna?Si nu scumpa?Multumesc.
Nu stie nimeni nimic de Sony Evi sa-mi spuna si mie daca are microfon incorporat sau trebuie sa mi iau eu microfon separat?

Ti-am oferit niste indicii, daca ai pe cineva priceput arata-i ce am scris si va sti ce trebuie sa iti faca la PC , ai nevoie de o placa de baza pe socket 775 si chipset P43 sau P45 , recomandabil P45
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde adelina007 » Mar Noi 08, 2011 7:37 pm

Multumesc mult de tot.Sper sa iasa bine pana la urma :rolleyes:
adelina007
AWStudent
AWStudent

Următorul

Înapoi la Software & Tools