Webcam models

Mucii altora in fasolea noastra

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Mucii altora in fasolea noastra

Mesajde blooangel » Mie Iul 06, 2011 11:28 pm

uite ce mi-a aratat un membru de pe un site
http://camgirlnotes.15.forumer.com/inde ... owforum=24

altii dau cu mucii in fasolea noastra :)
foarte dragut....."the happy hookers of Eastern Europe" ne numesc
"student prostution in Romania" zic ei....
super.... nu stiu ce ziceti voi, dar mie mi-a picat prost, una e sa ma denigrez eu, alata este sa ma denigreze altii...

Bafta la $$$
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Re: Mucii altora in fasolea noastra

Mesajde Jules » Joi Iul 07, 2011 12:25 am

E mult de citit... timp sa ai... foarte interesant ce se zice de marile studiouri din bucuresti... la un moment dat se dau si nume. Imi pare rau ca ma doare capul si nu pot sa citesc exact ce si cum.
Jules
AWStudent
AWStudent

Mesajde Briliant$ » Joi Iul 07, 2011 12:52 am

-Despre pedofilii nemti si americani care veneau in romania si se filmau cand faceau sex cu copii...nu i ai zis nimic?
-Despre femeile lor care lucreaza 24/24 pe MFC nu i ai zis nimic ? Femeile lor nu dau doi nasturi gauriti pe ei, d aia sunt singuri si au timp sa abereze pe saituri de videochat sau pe forumuri . Au facut atata laba incat majoritatea din ei nici nu mai sunt capabili sa faca sex cu o femeie.
-Intreaba-l pe acel membru care este diferenta intre el ( care plateste fetele virtual sa-si poata freca duda impotenta ) si unul cu adevarat barbat ( nu bogat ) care este in stare sa agate 2 femei in viata reala si sa le-o traga toata noaptea. Sunt curios ce raspuns destept o sa iti dea.
-Mai intreaba-l pe acel membru ce valori il definesc pe el ca barbat ( din moment ce face pe labus virtual si se crede mare macho ca a cheltuit 30 $ cu o "curva" )
-Nu uita sa il intrebi : Cum te simti noaptea singur in patul tau cel mare si rece? Vorbele de mare macho de pe forum reusesc sa ti-l incalzeasca sau iti aduc vreo femeie in asternut ?

Stii ce poate sa ti raspunda?
- Domnisoara...Americanul este autonom ... si-o face cu mana lui.
Eu i as da dreptate...altceva mai inteligent de atat nici ca ti va putea spune.

Dont worry be happy ... tu sa o duci bine ... ignora-l pe uigabal , nu-i face jocul ca stii vorba aia...prostul are mintea odihnita.

Sper ca te vei simti mai bine de acum...si tu si fiecare model care va avea de a face cu asemenea indivizi ...pentru care eu unul nici nu mi-as bate capul in locul vostru.
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde cezara1 » Joi Iul 07, 2011 8:25 am

bine zis :smt018
Briliant
cezara1
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Discutii generale