Webcam models

MyFreeCams

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

MyFreeCams

Mesajde roxy » Mie Apr 01, 2009 2:35 pm

mi-am facut cont pe MY FREE CAMS astazi si am o nelamurire:pe webcam broadcast scrie you have joined(nickname)public chat.intrebarile mele sunt urmatoarele:care suynt pasii care trebuie sa ii urmez pt a face video chat p bani?CUM IMI POT DA SEAMA ASTA?IN GENERAL CUM POT FACE VIDEO CHAT!
roxy
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Mesajde miki894 » Mie Apr 01, 2009 4:29 pm

Buna roxy , sper sa ma insel dar eu cred ca tu ai cont de membru nu de model. Vino cu mai multe detalii.

Bafta
miki894
User activ
User activ

MyFreeCams

Mesajde roxy » Joi Apr 02, 2009 11:44 am

aseara am reusit sa inteleg situl mai bine,sunt model SIGUR si as reveni cu alte intrebari k de exemplu:cat inseamna 100 tokens in RON?cum pot intra in posesia banilor ?Cu cat se taxeaza un minut in PRIVATE k sincer nu gasesc TARIFUL(poate la-m vazut si uitat SORRY) SI CATEVA SFATURI DESPRE CUM SA MA FAC 'CUNOSCUTA'.. Daca imi arata k am 50 tokens la TIPS sunt toti ai maei sau ia si MFC din tokens???
MULTUMESC SI ASTEPT RASPUNSURI BYE BYE!!
roxy
Incepator
Incepator

Mesajde miki894 » Joi Apr 02, 2009 11:38 pm

Saluatare , 40 tokens inseamna 1 dolar din cate stiu eu ( fa-ti calculul mai departe) , nu este nimic ptr a te promova pe site , fa-ti un profil cat mai frumos , uitate la fete si o sa vezi (daca ai proxy sau Aol) , cat esti new model trage tare sa-ti faci membri(cat de tare poti , daca se poate nu dormi deloc) , daca i-ti arata 50 tokens sun t toti ai tai(mfc a luat deja partea lor) . ca modalitate de plata nu stiu ca eu lucrez la studio si nu prea le am cu platile dar o sa ma interesez .
In rest multa bafta la dolarei !!!!!!!!! :P
miki894
User activ
User activ

buna

Mesajde Andrees » Mie Apr 08, 2009 7:46 pm

pe myfreecams 100 tokens inseamna 10$, procentajul este de 50% asta inseamna ca tie iti revin din 100 tokens 5$...practic 100 tokens inseamna 5 $ pt tine ;) banii vin de 2 ori p luna, p 1 si p 16 ale lunii.pe MFC nu iti setezi tu cat sa iei p minut, au ei tarif de 60 tokens p minut PVT ( 6 $) si 10 tokens p minut GROUP (1$ )..bafta si spor la bani :lol:
Andrees
Incepator
Incepator

Mesajde Andrees » Mie Apr 08, 2009 7:49 pm

ah si daca iti arat 50 tokens la tips nu , nu sunt toti ai tai , jumatate tu , jumatate MFC ;) spor la bani
Andrees
Incepator
Incepator

Mesajde miki894 » Mie Apr 08, 2009 9:57 pm

Multam Andrees , eu lucrez la studio si la noi sunt altfel procentele , se pare ca tu te pricepi mai bine , multumim ptr informatie si bafta.
miki894
User activ
User activ

MFC

Mesajde roxy » Sâm Apr 11, 2009 11:58 pm

AM ASCULTAT SFATUL VOSTRU SI MA-M DOCUMENTAT MAI BINE PRIVIND SI INTREBAND ALTE MODELE DIN ROMANIA(UNELE NICI MACAR NU STIAU K AU MIC. DESCHIS SI K LE AUD SI SE UITAU LA MONITOR K LA O FANTOMA CAND LE INTREBAM CE MAI FAC SAU ORICE ALTCEVA!!!). MUTUMESC!!!SUNTETI 2 INGERASI.MULTUMESC ANTICIPAT
roxy
Incepator
Incepator

Re: MyFreeCams

Mesajde solllo » Mar Oct 12, 2010 5:27 pm

cum ma pot inregistra ca membru pe site, nu ca model? sunt mereu redirectionat
solllo
Incepator
Incepator

Mesajde modelincepator » Mar Oct 12, 2010 5:33 pm

nu stiu ce zici tu acolo...dar eu lukrez de la un studio pe MFC si iti ZIC SIGUR ca 20 tokens = 1 $ Daca faci de exemplu 1000 tokens = 50 $ si tot asa....mintul de privat de 60 tokens = 3 $. TRUST ME. O zi buna.
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde ionut_ro » Mar Oct 12, 2010 6:00 pm

vorba cuiva de pe aici : Cine va imbraca dimineata?

ati facut praf topicul asta.. nici unul din voi nu a scris nimic corect :rolleyes:
mai putin modelincepator

sa fie clar :
20 tokensi = 1$ (pt tine ca model)

nu poti vedea modelele de pe site daca nu ai ip-ul debanat. daca il ai iti poti face cont..basic (daca vrei sa iesi la agatat o sa ai sanse zero cu un cont basic :smt003 )

Bafta acolo!!!
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde modelincepator » Mar Oct 12, 2010 6:02 pm

multumesc pentru aprobare :P
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde ionut_ro » Mar Oct 12, 2010 6:02 pm

imi cer scuze fata de andrees.. acum am vazut ca el explicase corect faza cu tokensii
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Re:

Mesajde ionut_ro » Mar Oct 12, 2010 6:05 pm

Andrees scrie:ah si daca iti arat 50 tokens la tips nu , nu sunt toti ai tai , jumatate tu , jumatate MFC ;) spor la bani

crede-ma sunt toti ai ei :)):))

50tok = 2.5$ mfc-ul iti ia nimic din aia 2.5$..si-a luat el inainte ;)
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Re:

Mesajde ionut_ro » Mar Oct 12, 2010 6:06 pm

miki894 scrie:Multam Andrees , eu lucrez la studio si la noi sunt altfel procentele , se pare ca tu te pricepi mai bine , multumim ptr informatie si bafta.

hai k esti tare... cum sa fie frate diferite procentele de la studio la studio

MFC-UL PLATESTE PT 20 TOKENSI 1 $ PT TOATE STUDIOURILE
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Următorul

Înapoi la Discutii generale