Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de il_magic000 » Joi Mai 12, 2011 1:42 am
salut.as dori sa stiu si eu daca lucreaza careva pe acest site..este un site gen hi5 facebook neogen etc ,dar din cate am inteles esti platita la mesaje sau ceva de genu...va intreb deoarece un membru dupa mfc ma intrebat daca vreau sa lucrez pe acest site.a zis ca ma ajuta el cu toate chestiile. etc.tot el mia zis ca modelele de aici din romania nu se pot inregistra decat din america.deci stie careva ceva de acest site?
The meaning of life it's what u want it to be
-
il_magic000
- User activ

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de 0sk0 » Joi Mai 12, 2011 4:10 pm
Daca te uiti putin pe siteul lor o sa gasesti raspunsurile: "Guys and girls find other members in the community they are interested in interacting with. Guys help a girl by contributing to her fund by...
Sending her messages Engaging in live, one-on-one, video sessions Sharing videos and pictures Participating in and creating contests and more...
Girls are able to cash out their fund value anytime and as often as they want."
Si din moment ce la "Sign up" in lista de tari apare si Romania, nu vad dc nu te-ai putea inregistra.....
.
-
0sk0
- AWStudent

-
de il_magic000 » Joi Mai 12, 2011 4:49 pm
esti pe dinafara total !cred ca esti unul din userii banati!!care sunt vanatori de posturi.!!alexiss te rog ar fi bine sai stergi acestui user contul pt ca vad ca,cauta cearta,eu am intrebat ceva si el ma face chior. osko nu trebuia sami mai aduci aminte despre site,daca citesti bine am zis si eu ca este un site gen hi5 ,etc. si din moment ce am zis ca nu merge din romania ,tu dece ma contrazici? rezulta ca habar n-ai de site!ai intrat si tu 2 secunde pe el sa vezi ce scrie pacolo si ai venit repede aici sa mai castigi un post! astept ceva concret...nu useri dastia frustrati care cauta sa faca ei pe desteptii sau mai stiu eu ce....
-
il_magic000
- User activ

-
-
de alexxia » Joi Mai 12, 2011 5:05 pm
In primul rand mygirlfund nu e gen hi5 sau ori care alt site de acest gen.nici macar facebook or dating site.Este un site unde membrii ajuta fetele sa-si atinga un anumit target.Unii pot trimite contributii,altii mesaje(mesajul e1$),fetele vand poze,video sau webcam showuri.Marea majoritate vor poze si videouri.Concurenta este foarte mare,trebuie sa ai foarte multe poze si videouri si cand mai profi.Platesc 70% si nu accepta nici un model din romania.Singurel tari sunt USA,CANADA si foarte greu UK.Am cont de 2ani ,dar am rezidenta in uk si toate actele de uk.Asa ca nu cred ca o sa-ti aprobe contul,deoarece actele tale sunt de romania.Cer sa uploadezi acte pentru verificare.Unele fete fac bani buni,aletele nu.Iti trebuie nervi de otel si sa cersesti mult.Sunt multi care vor sa vorbeasca cu tine pe gratis,nu toti trimit contributii.Mai nou paltesc si prin payoneer.La 20$ poti face payment.Banii iti intra in contul payoneer in maxim 3ore.Cam asta e mygirlfund.Daca mai alte intrebari nu ezita.O sa incerc sa-ti raspund.Un lucru sigur, e total diferit de toate siteurile.
-
alexxia
- Incepator

-
-
de FrozenHearted » Joi Mai 12, 2011 11:05 pm
Eu am incercat cu un soft care schimba ip`ul, si tot nu m-am putut inregistra. Cand selectezi Romania, zic aia de acolo ceva de genu sa contactam reprezentantii din tara noastra. Dar nu am vazut nici un e-mail sau un mod de contact
-
FrozenHearted
- User activ

-
-
de 0sk0 » Vin Mai 13, 2011 4:50 am
il_magic000 scrie:dar din cate am inteles esti platita la mesaje sau ceva de genu...
Nu, nu sunt la vanatoare de posturi, doar m-am uitat putin pe site si consider ca am raspuns la un lucru care iti era neclar....Sa inteleg ca faptu ca am dat copy paste la ce scria pe siteul lor te-a nemultimit? Iar despre inregirstrare....nu am spus nici ca te poti inregistra si nici ca nu te poti inregistra.
.
-
0sk0
- AWStudent

-
de 0sk0 » Vin Mai 13, 2011 5:14 am
Scuze de postul dublu. Daca incerci normal sa te inregistrezi nu merge. Daca folosesti un proxy (iar la locatie alegi Romania) ....surpriza.....MERGE sa iti faci cont. "Hi , To complete the registration process, click the link below http://www.mygirlfund.com/activateAccount?id=******If clicking the link above does not work, copy and paste the URL in a new browser window instead. If you think you've received this email in error please disregard it. Thank you for using MyGirlFund. This is a post-only mailing. Replies to this message are not monitored or answered."
.
-
0sk0
- AWStudent

-
de alexxia » Vin Mai 13, 2011 11:53 am
0sk0 poti sa-ti faci cont cu ce vrei tu,dar nu ti-l vor aproba never ever.Cer acte sa uploadezi.Nu poti sa-ti faci nici macar cu actele unei fete din afara(din tarile cu care ei lucreaza) deoarce cer sa uploadezi si o poza cu tine tinand o foaie de hartie pe care sa scrie numele site-lui si data,persoana din poze,video sau webcam show trebuie sa fie cea care are actele.Sunt foarte atentie si din cand in cand poti sa-ti faci cont si sa nu-ti aprobe.Asa ca poti sa incerci pana la adanci si batraneti ca nu vei lucra pe el.Poate suna arogant dar din pacate sunt multe siteuri care nu accepta europa,nu neaparat romania.Eu una nu prea lucrez pe el,ideea de a vinde poze si video nu-mi prea-mi place.si asa suntem expusi peste tot,chiar nu-mi doresc ca un wanker sa puna pozele mele sau videurile peste tot.Dar fiecare stie cel mai bine cum sa faca bani ziele astea. Pt ilmagico,nu cred ca-ti va face membrul respectiv cont ca nu va merge,dar in cazul ca face vreo smecherie ai mare grija.Ca au blocat foarte multe conturi si sunt fete care au pierdut nu 100$ ci cateva mii de $.bafta la $$$ si oricand daca ai vreo intrebare nu ezita.
-
alexxia
- Incepator

-
-
de Alexiss » Vin Mai 13, 2011 12:10 pm
Da , chiar postasem acum cateva minute un articol despre myfreecams si de ce romancele nu prea fac bani acolo . Ele sunt preocupate in gasirea de bani pe astfel de site-uri , pe convorbiri cu cartele orange sau mai stiu eu ce cams4 sau alte vrajeli .
Cu o mentalitate de easy money nu merge nici macar pe centura . Pana si acolo trebuie sa fi profesionista , sa arati bine , ingrijit , sa ai 2-3 replici in a negocia "termenii si conditiile" .
Urmeaza sa castigam mii de dolari inscriindu-ne si clickuind pe diverse site-uri , o sa ne luam cu totii Borse si Volcsvagan , sau ce mai urmeaza sa postam intr-un forum care totusi este despre video chat ?
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de il_magic000 » Vin Mai 13, 2011 1:16 pm
alexiss credema ca nu intru in categoria aceea despre care vorbesti tu!chiar stiu sa fac bani pe mfc(e singuru site cu care lucrez),si inca destui.ce multi nici nu viseaza.am intrebat de curiozitate,asta nu inseamna ca tre sa imi pun pe toata lumea in cap.
-
il_magic000
- User activ

-
-
de Alexiss » Vin Mai 13, 2011 2:31 pm
Nu-ti pui pe nimeni in cap , stai linistit(a) , fiecare are opiniile sale si trebuiesc respectate ca atare . Ce spuneam insa mai devreme nu era indreptat catre tine sau altcineva specific , ci o chestiune generala , o parere generala cu care poi sau nu sa fi de acord si nimic mai mult .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de 0sk0 » Vin Mai 13, 2011 6:16 pm
alexxia sunt de acord cu tine, eu pur si simplu am spus ca iti poti face cont, dar de la crearea unui cont pana la aprobarea acestuia .... este o cale lunga... Si avand in vedere faptul ca atunci cand vrei sa creezi un cont nu te lasa din cauza ca ai IP din Romania mi se pare logic ca daca incerci sa il creezi prin alte metode, in momentul in care se va afla din ce tara esti contul va fi respins.
.
-
0sk0
- AWStudent

-
de alexxia » Vin Mai 13, 2011 6:21 pm
da stiu,pentru amatorii care vor sa faca bani vanzand videouri sau poze pot incerca clips4sale.Nu stiu daca accepta romania,dar este un site folosit de multe modele din america si nu numai.
-
alexxia
- Incepator

-
-
Înapoi la Discutii generale