Webcam models

naked.com - deschidere cont

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

naked.com - deschidere cont

Mesajde mayax » Mie Mai 04, 2011 2:35 am

Am incercat sa-mi fac cont pe naked.com si am trimis mail la studioul - RomaniaKim si am primit acest raspuns:

Can you please tell me your full name and the city you will work in. I also need to know if you have been working for naked before? if so for which studio (company name website) Also in order to open a new account I need to know on which other sites you plan to work on so we can figure out if there are any incompatibility issues between cooperators (eg: LiveJasmin, Imlive and so on).

You will need a valid id card (not expired) 4 clear body and face pictures, picture of you holding the id card, and will also send you the contract that you will need to fill in.

Acum eu nu inteleg ce fel de poze vor ei - poze in care sa fiu in picioare langa un perete alb de exemplu si in care sa mi se vada tot corpul si fata? Nud, seminud sau normal dressed? Sau poze de profil pt site in care pot sa fiu in orice pozitie in care sa mi se vada tot corpul + fata?
Si de ce sa le zic lor pe ce siteuri mai lucrez? Mi se pare cam suspect. Si-a mai facut cineva cont pe naked prin metoda asta sa ma lamureasca si pe mn? :smt102 :prayer:
mayax
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: naked.com - deschidere cont

Mesajde studiolove69 » Mie Mai 04, 2011 8:50 am

nu este suspect ce au cerut. Mai multe siteuri fac acest lucru. Pozele sunt in picioare deobicei si sa te vezi toata... imracata sexy , nu nud. Si poze cu buletinul langa fata.
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde mayax » Dum Mai 08, 2011 8:15 am

Eu am mai lucrat pe naked la studio, acum 2 ani, dar pe niste conturi care n-au fost deschise cu actele mele... Patronul m-a pus... a zis ca tot le are deschise si nu lucreaza nimeni pe ele. Dar cineva mi-a zis ca daca le zic ca n-am mai lucrat si imi descopera pozele o sa ma rejecteze, desi eu practic n-am avut niciodata cont deschis cu actele mele pe naked si e greu de crezut ca inca mai au in sistem poze de acum 2 ani. Ce sa le zic? Ca am mai lucrat si sa le explic situatia sau ca n-am mai lucrat?
:prayer:
mayax
Incepator
Incepator

Mesajde FrozenHearted » Vin Mai 13, 2011 4:16 am

Am intrat pe site la ei, am facut cererea aia, si am trimis si e-mail la romaniakim, etc. dar nu am primit nici un raspuns inapoi...
FrozenHearted
User activ
User activ

Înapoi la Discutii generale