In primul rand ....:) vreau sa zic ca de luni de zile caut pe internet un job online.... shi stu ca sunt tone shi tone de promisiuni scame shi mute altele dar vreau sa zic ca lumea fac bani multzi foarte multzi lucrand online de acasa cu joburi de genul asta....
ceia ce vreau sa zic , este ca trebuie sa sti cu cine lucrezi ....nu este genu de job care trebuie sa platesti un fee de 50$ ca sa devi in relatia de membrii....
plus ca nu trebuie sa vinzi nimik.... nu trebuie sa faci nimik in dinsconfortul tau,. plus ca potzi incerca siteul... ai o saptamana free trial
shi daca itzi merge bn potzi sa mergi mai departe ... iar daca nu te descurci... potzi sa il anulezi
eu sa fiu serioasa am inceput de ieri shi vreau sa zic ca imi merge bn ptr inceput.... shi nu ash vedea de ce nu atzi incerca shi voi...
shi plus,.... crede-ma am incercat sa lucrez affiliate ptr siteuri videochat... shi acolo e mai greu decat aici.... nu am putut sa ma descurc....
aici primeshti un website care potzi sa il decorezi cum itzi place shi sa il pui pe internet... ai un domanin name... plus 10 emailuri pe cre potzi sa ti le creezi
shi apropo despre compania asta.... e mai mult un gen de piramide....
faci steul cunoscut mai departe shi primesti profit step by step
eu va zic doar sa il incercatzi.... mai bn intratzi pe google... sau youtube... cautatzi amanunte despre aceasta companie.... pana nu va lamuritzi suta la suta... nu creeatzi un cont
asa am facut eu....
shi va urez bafta la toata lumea
http://website.ws/kvmlm2/ws.dhtml?spons ... template=2