de elisse » Mar Aug 10, 2010 2:03 am
Buna! povestea mea e simpla:am lucrat la un studio neserios care folosea si inca foloseste numele altor fete pentru conturile "incepatoarelor".Daca e s-o gandim logic, e ilegal.Cum m-am prins?Ma uitam pe profilele mele si vedeam pozele altor fete.Conturile pe care lucram se inchideau dupa o perioada deoarece fetele care plecau isi faceau altele,etc.
Nu mare mirarea mi-a fost cand m-a asteptat cineva la sc blocului sa-mi spuna ca lucrez pe alte conturi.
Acum am hotarat sa lucrez de acasa si mi-am facut u cont pe imlive,streamate, si mfc.Pentru inceput.
Problema este ca pe imlive am 2 profile-unul este al meu si celalalt facut de studio.pot sa intru,dar nu pot sa lucrez.Am vrut sa iau legatura cu ei prin mail.N-am reusit deoarece au spus ca vor trimite mail la adresa x care este a studioului dupa cum am remaracat.nicidecum cea cu care m-am inregistrat.si de abia facusem si eu 40 de dolari.pot sa vad profilul ,tot ce vreau,dar nu pot sa dau "start videochat" Sa aleg varianta resign?OARE ASA SE VOR MAI FOLOSI DE NUMELE MEU?
Pe cams si pe webcams n-am reusit sa deschid cont deoarece au avut grija sa faca altele intre timp.Le-am trimis mail,le-am explicat problema.Nimic.Wtf?Cele care au plecat de la studio au rezolvat problema la studioul la care s-au angajat again.Dar pt mine nu se face nimic?Chiar trebuie sa-i sun?Mersi