Webcam models

need help urgently!

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

need help urgently!

Mesajde elisse » Mar Aug 10, 2010 2:03 am

Buna! povestea mea e simpla:am lucrat la un studio neserios care folosea si inca foloseste numele altor fete pentru conturile "incepatoarelor".Daca e s-o gandim logic, e ilegal.Cum m-am prins?Ma uitam pe profilele mele si vedeam pozele altor fete.Conturile pe care lucram se inchideau dupa o perioada deoarece fetele care plecau isi faceau altele,etc.
Nu mare mirarea mi-a fost cand m-a asteptat cineva la sc blocului sa-mi spuna ca lucrez pe alte conturi.
Acum am hotarat sa lucrez de acasa si mi-am facut u cont pe imlive,streamate, si mfc.Pentru inceput.
Problema este ca pe imlive am 2 profile-unul este al meu si celalalt facut de studio.pot sa intru,dar nu pot sa lucrez.Am vrut sa iau legatura cu ei prin mail.N-am reusit deoarece au spus ca vor trimite mail la adresa x care este a studioului dupa cum am remaracat.nicidecum cea cu care m-am inregistrat.si de abia facusem si eu 40 de dolari.pot sa vad profilul ,tot ce vreau,dar nu pot sa dau "start videochat" Sa aleg varianta resign?OARE ASA SE VOR MAI FOLOSI DE NUMELE MEU?
Pe cams si pe webcams n-am reusit sa deschid cont deoarece au avut grija sa faca altele intre timp.Le-am trimis mail,le-am explicat problema.Nimic.Wtf?Cele care au plecat de la studio au rezolvat problema la studioul la care s-au angajat again.Dar pt mine nu se face nimic?Chiar trebuie sa-i sun?Mersi
elisse
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: need help urgently!

Mesajde maryna » Mar Aug 10, 2010 2:36 am

daca ai conturile facute pe numele tau trimite mail si anuntai ca vrei sa le inchiozi si sa-ti deschizi altele.. o sa trebuiasca sa astepti o perioada dar cam asta e singura solutie...
maryna
User activ
User activ

Re: need help urgently!

Mesajde Utilizator sters » Mar Aug 10, 2010 5:03 am

Pe imlive se poate rezolva cu un mail.Trimite-le un mail si explica-le problema cu amanuntul.Cu siguranta se va rezolva.Iar pe alte site-uri nu se poate rezolva chiar atat de usor.Fiecare site are politica lui.Incearca sa le explici cum sta treaba si va fi ok.

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Înapoi la Discutii generale