Discutii legate de legislatie si legalitatea activitatii de video chat adult . Discuta aici astfel de probleme .
Moderator: Alexiss
de Johnny » Mar Mai 17, 2011 2:11 am
Daca se poate impartii contul de payoneer in 20% virament catre contul firmei (bani impozitabili 16%) si resul de 80% sa ramana in contul payoneer. Stiu ca suna ciudat si simplu dar ideea este ca nu stiu ca ce serviciu intra cei 20% in firma pentru ca trebuie acte doveditoare in contabilitate. Mai pe sleau 20% sa fie impozabili pe bune pentru videochat si cei 80% sa fie neimpozabili si scosi in alta tara. Pe scurt este legal ca eu sa imi creditez intr-una firma de pe acel cont ? Suna foarte ciudat. Din cate stiu mai mult de cateva luni nu poti sa creditezi firma . Alte probleme ar fi care este cel mai potrivit cod CAEN , ce contract trebuie facut cu fetele ? Ca ce sunt incadrate fetele in acea firma . Multumesc anticipat.
-
Johnny
- Incepator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Red Studio » Joi Iun 02, 2011 1:27 pm
Daca eram in 1995 iti spuneam ca se poate ... acum ai putea cred gasi o solutie tehnica (faci 2 conturi de studio pe situri si imparti modelele aproximativ 20%-80%) dar iti pierzi vremea. Si cei de la ANAF/DCCO au ajuns in 2011 si vor vedea instant (daca te cauta) tot ce misti pe acolo ...
Red Studio - nou, modern, legal Bucuresti, Piata Victoriei 1 http://www.red-studio.rostudio de videochat adult si non-adult
-
Red Studio
- User activ

-
-
de Briliant$ » Joi Iun 02, 2011 6:17 pm
Forumului astuia ii trebuie neaparat un jurist specializat pe drept financiar fiscal . Ati ajuns cei mai mari experti in a da sfaturi gresite si in a-i manipula pe cei incepatori ( care oricum nu stiu nimic din ceea ce vor si mai ales nu au nici o notiune a ceea ce inseamna "persoana juridica" sau "fiscalitate" ). Imi cer scuze pentru ironia posturilor mele insa...forumul asta este unul din preferatele mele si observ cum incultura isi ascute coatele si gafaie incercand sa-si faca loc in probleme de ordin legislativ, juridic si administrativ chiar daca aceste coate ascutite in viata lor nu au pus mana nici macar odata pe constitutia romaniei, alterand astfel orice informatie ajutatoare in acest domeniu trecut cu vederea de catre juristprudenta. Juristi si avocati ar crapa de ciuda cum unii mai destepti* gasesc legaturi stranse intre activitatea de videochat si crima organizata.
O intrebare de final : RedStudio? la cate studiouri // modele ai auzit ca a batut DCCO la usa si pentru ce motive ?
On Topic pentru userul Johnny ... CONSULTA UN JURIST !!! Daca deja ai consultat unul si nu stie sa te indrume corect, atunci apeleaza la urmatorul si tot asa. Daca un jurist nu iti va satisface foamea de informatie ... in niciun caz nu vei putea gasi un raspuns corect pe un forum , raspuns dat de persoane neavizate , persoane pe care nu le poti arata cu degetul atunci cand esti invitat la declaratii.
Pe cine il duce capul...isi da seama ce vreau sa spun... restul...mai informati-va.
-
Briliant$
- User activ

-
-
de Red Studio » Vin Iun 03, 2011 4:57 pm
Briliant$ scrie:Forumului astuia ii trebuie neaparat un jurist specializat pe drept financiar fiscal . Ati ajuns cei mai mari experti in a da sfaturi gresite si in a-i manipula pe cei incepatori ( care oricum nu stiu nimic din ceea ce vor si mai ales nu au nici o notiune a ceea ce inseamna "persoana juridica" sau "fiscalitate" ). Imi cer scuze pentru ironia posturilor mele insa...forumul asta este unul din preferatele mele si observ cum incultura isi ascute coatele si gafaie incercand sa-si faca loc in probleme de ordin legislativ, juridic si administrativ chiar daca aceste coate ascutite in viata lor nu au pus mana nici macar odata pe constitutia romaniei, alterand astfel orice informatie ajutatoare in acest domeniu trecut cu vederea de catre juristprudenta. Juristi si avocati ar crapa de ciuda cum unii mai destepti* gasesc legaturi stranse intre activitatea de videochat si crima organizata.
O intrebare de final : RedStudio? la cate studiouri // modele ai auzit ca a batut DCCO la usa si pentru ce motive ?
On Topic pentru userul Johnny ... CONSULTA UN JURIST !!! Daca deja ai consultat unul si nu stie sa te indrume corect, atunci apeleaza la urmatorul si tot asa. Daca un jurist nu iti va satisface foamea de informatie ... in niciun caz nu vei putea gasi un raspuns corect pe un forum , raspuns dat de persoane neavizate , persoane pe care nu le poti arata cu degetul atunci cand esti invitat la declaratii.
Pe cine il duce capul...isi da seama ce vreau sa spun... restul...mai informati-va.
Apropo de graba la dat cu parerea, asta sunt de meserie: jurist. Si apropo de mutat bani prin offshore si BCCO da, sunt deja din ce in ce mai multe cazuri in care bat unii la usa. E drept, inca nu la noi in domeniu, dar cat crezi ca mai dureaza? Eu cred ca e preferabil sa fim prudenti, mare parte din cei care au acum mandate de arestare pentru evaziune fiscala au comis-o in urma cu 2-3-4 ani si au crezut ca totul e safe ...
Red Studio - nou, modern, legal Bucuresti, Piata Victoriei 1 http://www.red-studio.rostudio de videochat adult si non-adult
-
Red Studio
- User activ

-
-
de Briliant$ » Vin Iun 03, 2011 6:04 pm
Hai sa nu vorbim de "evaziune fiscala" ca fiind acea evaziune fiscala provenita din litigii dubioase sau tranzactii si delapidari de ordinul xxx xxx xxx. Iti spun pe scurt ... stii ce efect poate avea ceea ce spui tu ? " Lucrez de acasa dar pentru un studio DEOARECE ( si vine ea cu explicatia ) imi este frica sa nu vina politia peste mine acasa ca...am auzit eu cazuri destule. Tipa in speta a luat teapa si nu i s-au platit banii pe o luna si jumatate de catre acel studio* mai degraba acel personaj dubios caruia nu-i pasa decat sa insele acele fete credule si indoctrinate cu fel si fel de tampenii care se aud pe ici pe colo. Acum vin eu si te intreb : Oare studioul cu pricina o fi legal ? ( macar partea aceea de legalitate de care ne legam toti si ne place sa o dam exemplu ) Te mai intreb ceva ? - Tu studio serios care functionezi intr-un cadru legal si care arunci cu banii peste tot pe unde trebuie, iti convine sa auzi de astfel de panarame carora nu le pasa ca isi bat joc de munca altora si ii baga pe toti in aceeasi oala de kkt ?
De cele mai multe ori...astia care tipa cat ii tine gura ca ei sunt legali...tocmai ei se murdaresc cu cateva sute de dolari proveniti de la modele credule si incuiate. Lasa prudenta in seama fiecaruia ... tu in felul tau poate consideri ca ai dreptate insa nu iti dai seama cate persoane vor fi induse in eroare si aruncate pur si simplu in gura lupilor flamanzi. Despre fiscalitate sunt multe de vorbit si lucrurile astea nu se discuta pe un forum decat daca avem rabdare macar o saptamana pentru a dezbate si finaliza tot continutul.
Nu am vrut sa te jignesc ...scuze daca am facuto ...am tinut cont insa si de alte aberatii pe care le am citit pe aici sau prin alte parti si pur si simplu ma deranjeaza atitudinea unora asupra : videochat , legalitate, impozitare , fiscalitate.
-
Briliant$
- User activ

-
-
de Red Studio » Dum Iun 05, 2011 11:50 pm
"Bunul Samaritean era bun, nu prost" :)
-
Red Studio
- User activ

-
-
de pocahontas » Lun Iun 06, 2011 9:54 am
[quote="Red [/quote] Apropo de graba la dat cu parerea, asta sunt de meserie: jurist. Si apropo de mutat bani prin offshore si BCCO da, sunt deja din ce in ce mai multe cazuri in care bat unii la usa. E drept, inca nu la noi in domeniu, dar cat crezi ca mai dureaza? Eu cred ca e preferabil sa fim prudenti, mare parte din cei care au acum mandate de arestare pentru evaziune fiscala au comis-o in urma cu 2-3-4 ani si au crezut ca totul e safe ...[/quote] Un mare LOL,dar cand bate nenii la usa si spui da nenea sunt vinovat ,am fct ce spui matale daca poti sa-mi dovedesti ,etc ,etc nu spune nimeni ce fac nenii respectivi?.Nu o mai dati in SF cu explicatii habarniste,este bine sa fii legal pentru ca asa e normal,cinstit si civic,asta cu bataia la usa o aud de 10 ani ,usa mea a ramas impasibila si pot sa spun cu mana pe inima ca din pct de vedere al birocratiei este mai bine sa fii ilegal,portite se gasesc ,decat legal,si daca-mi spune mie cineva ca cele care au plecat din studiouri dupa ce noi am platit sute de mil impozite si toate rahaturile sunt la puscarie maine ma duc si-mi donez toti banii statului.Banii mei au ramas la stat iar ele s-au carat acsasica bine merci si le doare la basca.Cati hosti independenti platesc impozit?0,01 % ,asta daca o fii si acest procent.....cati hosti independenti sunt?Fara numar,ar trebui sa mai construiasca astia vreo 20 de puscarii ca sa incapa toata lumea. Pana una alta limitati-va la a propavadui alte chestii decat legalitatea in videochat care se bazeaza pe nici o lege concreta,eu nu sunt nimic de meserie dar statul poate sa-mi dovedeasca ca am fct o ilegalitate in baza unor legi,care legi nu exista la noi,ma refer la legi clare nu la bullshit,probabil de asta usile noastre sunt inca in siguranta si vor fii suficient de mult timp de acum incolo pentru ca nenii aia rai au treburi mult mai importante decat batutul la usa mea sau a altcuiva care da un log pe un site adult.De ce credeti ca s=au inventat atatea carduri?Pentru ca siteurile cu care noi lucram platesc pana la ultimul cent impozit de asta au adrese de banci si serverele prin tari ca insulele '' nowhere'' cu posibilitati endless. Repet este bine sa fii legal din punct de vedere moral,civic si pentru ca asa este corect nu din alte motive.Restul e cancan 
-
pocahontas
- User activ

-
de ovidiu_t » Mar Iun 28, 2011 3:05 pm
aceeasi nelamurire o am si eu. nu ati fost prea expliciti... :( am citit toate posturile si totusi nu am gasit nimica concret despre aceasta problema voi cum procedati? Ideea este urmatoare si corectatima daca gresesc. Faci firma aferenta cu codul caen bla bla... pe modele am inteles ca le poti angaja drept operator pc sau prestator servicii internet ceva de genu. dupa o luna de zile trebuie sa primesti banii dar totusi nu ai nici un contract cu LJ de ex ca sa dovedesti acea incasare? care este procedura? ei iti trimit banii pe contul bancar al firmei u tai vre-o factura sau sub ce forma intra acei bani in contul firmei? de unde le spui k ii ai? multumesc si astept niste raspunsuri daca este posibil :D
-
ovidiu_t
- Incepator

-
-
Înapoi la Legislatie si Legalitate