Webcam models

Nelamurire F4F

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Nelamurire F4F

Mesajde Michelle » Lun Iun 07, 2010 2:17 am

Eu pe F4F nu am optiunea de semi pvt, doar de pvt normal. Ce sa fac ca sa am si optiunea de semi pvt?
Michelle
User Avansat
User Avansat

Publicitate AWStars

Re: Nelamurire F4F

Mesajde blackandblue » Lun Iun 07, 2010 11:06 am

cere studioului prin care lucrezi sa ceara adaugarea obtiunii de semipvt , multiuser si obtiunilor de 55,50,45 si 40 cpm

bafta
blackandblue
Incepator
Incepator

Mesajde Michelle » Mar Iun 08, 2010 8:33 am

Pai lucrez de acasa :|
Michelle
User Avansat
User Avansat

Mesajde Michelle » Lun Iun 14, 2010 11:24 am

Mda am trimis mail la studioul ala din Cehia, mi-a bagat optiunile si mi-am pus pretul pt voyeur la acelasi pret cu pvt-ul normal. Surpriza a venit dupa, cand m-a banat 8 ore pe motiv ca n-am avut nici un pvt timp de 180 min, adica 3 ore. :lol:
Deci eu sunt obligata acuma sa stau in continuare cu voyeur la 20 sau 15 cpm din care imi iau doar 25% pp (de toata jena) ca sa nu pierd membrii care imi intra doar la preturile astea in voyeur mode cand sunt in fake pvt (adica am pvt pe alte siteuri)! Ca altfel ma baneaza daca depasesc 3 ore fara nici un pvt! :rolleyes: Site de kk! O fi in top fiindca e vechi, dar pt modelele care vor sa faca bani eu cred ca nu prea e bun, membrii iti intra foarte greu in pvt la 4-5-6 $ min, asteapta ca ulii sa prinda ocazia cand iti pot intra in pvt cu 15-20 cpm! :roll: Credeam ca macar ei au trafic format din membrii cu bani, nu din sarantoci disperati dupa private aproape pe moca :butthead:
Michelle
User Avansat
User Avansat

Mesajde Michelle » Vin Iun 18, 2010 11:41 pm

Tocmai am observat ca daca imi pun pret mai mic decat 60 cpm / 20 cpm voyeur am vizibil mai putini membrii in room! Asta inseamna ca ma afiseaza mai in spate? Sau cum? Eu nu ma pot vedea pe site ca sa vad unde ma afiseaza... Cine are experienta pe F4F sa ma lamureasca si pe mine plzzz :)
Michelle
User Avansat
User Avansat

Înapoi la Discutii generale