Webcam models

nelamurire facturare

Discutii legate de legislatie si legalitatea activitatii de video chat adult . Discuta aici astfel de probleme .

Moderator: Alexiss

nelamurire facturare

Mesajde diana33 » Vin Feb 18, 2011 4:27 pm

Am lucrat o perioada in videochat, insa fara a fi inregistrata ca PFA. Acum acum un alt job (sunt afiliata la niste site-uri, scriu web content, etc) care insa presupune aceleasi probleme legale. Lucrez pt niste website uri din SUA, cu care insa am un simplu contract online. Cum ma pot inregistra ca PFA din moment ce nu eliberez factura? Nu pot trimita factura pt cecurile de la Google Adsense sau pt afilierile din site uri de dating. Nu mi le cere nimeni, banii ii primesc in paypal. Voi cum procedati? Mi s-a spus ca este obligatoriu sa trimit factura si chitanta, insa cei din SUA nu mi-au cerut niciodata aceste acte. Chiar nu exista posinbilitatea de a declara veniturile pe baza extrasului bancar?
diana33
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: nelamurire facturare

Mesajde Jules » Vin Feb 18, 2011 8:10 pm

Buna, ti-am raspuns printr-un pm pe celalalt forum. Aici vad ca nu mi-e permis sa trimit pm.
Jules
AWStudent
AWStudent

Mesajde firebird » Vin Feb 18, 2011 11:40 pm

si de ce nu raspunzi aici pe forum? poate ne intereseaza si pe noi;) e secret?
firebird
AWStudent
AWStudent

Mesajde Jules » Sâm Feb 19, 2011 1:24 am

Nu am scris public pentru ca atunci cand e vorba de critica si reclamatii imi gasesc foarte repede cuvintele, dar cand e vorba de ajutat pe forum, ma pierd si mi-e sa nu scriu vreo prostie, de-aia am preferat sa trimit pm.
On topic, i-am spus cum procedam noi la firma in speranta ca la pfa nu e diferit. Pentru facturi, noi am cumparat smart bill profesional plus, e cel mai complet si cel mai simplu program de facturare. La client trecem datele trimise de site-uri. Factura o facem in valuta, fara tva, pentru prestari servicii internet in ziua in care intra banii in cont. Contabilele au pus accent pe faptul ca trebuie sa apara pe factura "posta electronica" la transport. Nu trimitem facturi site-urilor. Facturile le facem ca sa avem o justificare pentru banii intrati in tara. etc.
Nu stiu cum se face la pfa, ar fi culmea sa fie diferit.
Jules
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Legislatie si Legalitate