Webcam models

nelamurire plata eurolive

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: nelamurire plata eurolive

Mesajde gogalina » Sâm Mai 14, 2011 6:02 pm

Sper ca transparenta si corectitudinea Vixen studio sa se rasfranga pretutindeni, asa cum s-a rasfrant si in scandalul petrecut pe 12 mai 2011, dupa cum reiese din acest reportaj. Aici unde mai e vorba de corectitudine sau transparenta? Ma uit la poze si vad un om beat( sincer, chiar asta vad) si ma intreb: oare acest om reprezinta imaginea de corectitudine a Vixen Studio si a celor nu stiu cati ani de experienta si a celor nu stiu cate modele? TRIST...
http://www.7est.ro/stiri/agenda/14513-s ... tudio.html
Nu am vrut sa mai postez in acest topic, pentru ca nu am mai priveste demult, darma enerveaza atunci cand vine X cu un singur post si vrea el sa dea exemplu de corectitudine....
Hai sa ne nu ne mai ascundem pe dupa bureti....Nimeni nu-i perfect, chiar si cele mai mari studiouri, toti avem cate una sau mai multe bulien negre....toti suntem mai mult sau mai putini murdari.

http://www.7est.ro/stiri/agenda/14513-s ... tudio.html
gogalina
User Avansat
User Avansat

Publicitate AWStars

Mesajde gogalina » Sâm Mai 14, 2011 11:00 pm

gogalina
User Avansat
User Avansat

Mesajde mayax » Dum Mai 15, 2011 3:59 pm

Apropo de plata eurolive - eu am cont de model independent si am facut prostia sa aleg interfata in franceza nestiind ca apoi nu o sa o mai pot schimba in engleza. Eu stiu fanceza doar de vorbit pe site cu membrii si guestii, nici mai mult, nici mai putin si nu mai reusesc sa-mi lamuresc urmatoarele chestii:
1 - Ce procent plateste Eurolive?
2 - Face diferentza la plata intre modelele independente si modelele de studio?
3 - Banii pe care ii vad la stats sunt toti ai mei sau e totalul din care siteul o sa-si retraga partea?
4 - De ce un 'premium' coin se plateste 0,068 mai putin decat un 'normal' coin care se plateste cu 0,078?
5 - La mn pe pagina vad 'jetons' nu 'coins' - dar sa inteleg ca e acelasi lucru?
Lamuriti-ma si pe mn plsss :smt058
mayax
Incepator
Incepator

Mesajde mayax » Lun Mai 16, 2011 8:43 am

Pfff da mie nu-mi raspunde nimeni :sad: atunci o sa incerc cu google translate :sad: ms oricum :sad:
mayax
Incepator
Incepator

Mesajde gogalina » Lun Mai 16, 2011 10:44 am

1. ce vezi afisat la venituri aia e, nu stiu exact procentul dar stiu sigur daca scrie ca un model primeste 0,078 pe minut atat primeste, ei spun doar cat primesti tu, nu spun pe site cat e partea lor. 10la suta din suam totala e deja retrasa pentru chargeback, o sa-ti apara acolo la mes payements
2.nu, doar ca la studiouri modelul vede doar 50% la suta din ceea ce castiga, eu de exemplu vedeam 0,034 in loc de 0,068.Modelul aliniat unui cont de studio pe eurolive, vede doar 50 % din venitul ei.
100 % venitul este visibil doar numai in contul de studio.Fiecare agent de studio ar trebuie sa informeze modele despre acest lucru. S-a mai discutat mai sus acets lucru.
3.da, sunt toti ai tai, am repetat
4.pentru ca un premium a cumparat de mai multe ori si beneficiaza de reducere pe cand clientul nromal(adica ala afisat cu albastru e doar la primele showuri cumparate deci nu beneficiaza de educere)
5 da, e acelasi lucru
gogalina
User Avansat
User Avansat

Anterior

Înapoi la Discutii generale