Webcam models

nelamuriri site-uri

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

nelamuriri site-uri

Mesajde alinutza_13 » Joi Oct 07, 2010 1:35 am

buna
urmaresc de cateva saptamani site-ul vostru si mi se pare tare ok, gasesti foarte multe raspunsuri aici si totusi am cateva nelamuriri.... am vrut sa imi fac cont pe camprime si metode plata nu ofereau decat cec sau wire... nici cum payoneer, app vroiam sa intreb pe cei care au lucrat pe site-ul acesta sa spuna cum este... pe care dintre situ-uri ai tariful low in primele 24 de ore?? si vroiam sa mai intreb precizand ca m-am uitat pe lista cu site-uri ce inseamna site clona???
va multumesc anticipat ptr raspunsul dat si nu va suparati pe mine dar am cautat mult in arhiva iar la aceste intrebari nu am reusit inca sa gasesc raspuns...
alinutza_13
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: nelamuriri site-uri

Mesajde Alexiss » Joi Oct 07, 2010 1:42 am

Buna alinutza_13 .

CamPrime este in curs de a introduce Payoneer . Acest lucru este anuntat deja de cateva saptamani , cred ca in urmatoarea perioada vor implementa aceasta metoda de plata .

Un site clona este in fapt aceiasi marie dar cu o alta palarie . Un exemplu in acest sens : livejasmin.com si liveprivates.com . Aceleasi modele , acelasi sistem , sunt site-uri surori detinute de aceiasi companie . Noi am ales sa folosim termenul de clona .

La cealalta intrebare ii las pe altii sa raspunda pentru ca ma depaseste . Din cate stiu eu Jasmin-ul are un astfel de sistem .
Alexiss
Administrator
Administrator

Re: nelamuriri site-uri

Mesajde alinutza_13 » Joi Oct 07, 2010 1:55 pm

multmesc alexisis pentru raspunsurile acordate, daca mai sunt persoane care poate sa ma ajute le rog frumos ....
alinutza_13
Incepator
Incepator

Înapoi la Discutii generale