CC este praf si ca trafic, si ca bani, si ca tehinc si ca tot. Cat am stat pe el si puneam sesiunea pe "pause" cand aveam pvt pe alt site, membrii vedeau tot, tot pe CC, optiunea de pause e degeaba, sunetul ala enervat pe care il scoate de fiecare data cand iti intra si iti iese cineva din room nu merge sa-l opresti, optiunea de oprire e, de asemenea, degeaba, plus ca exista posibilitatea sa se schimbe anotimpul si suta de $ pe CC sa nu o ai inca facuta

in timp ce pe alte siteuri de vede diferenta de la cer la pamant la incasari, neoncams e varza, nici nu se merita sa discut despre el, doar pe F4F pot sa spun ca mai misca ceva asa timid, desi toate concursurile de pe siteul asta sunt castigate, aproape intotdeauna, doar de anumite modele

Plus ca daca nu ai pvt timp de 3 ore te baneaza 8 ore

ceea ce mi se pare o tampenie care indeamna modelele sa fie cat mai disperate in free si sa arate cat mai mult. Mi s-a intamplat odata sa ma baneze 8 ore pe motiv ca nu avusesem nici un privat in 3 ore desi astea 3 ore fusesera calculate din timpul cumulat din alta zi cu timpul din ziua respectiva in care intrasem online. Ei bine, cine imi garanta mie ca in astea 8 ore in care am fost banata nu as fi avut nici un pvt? Halal strategii mai are si F4F-ul asta, pacat ca inca n-am un site cu care sa-l inlocuiesc