Webcam models

Neoncams , F4F , Camcontacts pareri va rog

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Neoncams , F4F , Camcontacts pareri va rog

Mesajde kin3zu78 » Joi Iul 22, 2010 10:36 am

Am si eu o intrebare cum va merge pe aceste 3 site-uri ? Am studio deschis pe ele si la 7 fete nu am reusit sa fac mai nimic. Adica F4F mai misca acolo dar groaznic de prost in schimb pe neoncams si camcontacts nu au facut 1 cent. Ore online au o gramada dar doar atat. Problema nu este de la fete ca pe alte site-uri se descurca onorabil. Merci
kin3zu78
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Re: Neoncams , F4F , Camcontacts pareri va rog

Mesajde fetish » Joi Iul 22, 2010 11:03 am

f4free merge biisor la mine atentie binisor deoarece pe fetish sunt destul de putine modele si nah e atractia sa vezi si tu ce si cum este neoncams nu l cunosc nu lkl am incercat , camcontacts am renuntat de mult la el

mi a mers bien cateva luni cand am deschis contul si apoi pauza nimik nu misca de lok cred ca sa prafuit total ;acum nah sunt pers acre sustin ca acest site este super extra mega se poate nu neg dar probabil ca etse super extra mega pt modelele cuc onturi vechi pe el sau dac reusesti sa i aburesti pe membrii de pe cc ca nah undeva la un moment dat te vei intalni cu ei ceea c eu personal nu am nici timp nici chef sa fac asa ca ... asta este

multa bafta
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde fetish » Joi Iul 22, 2010 11:11 am

revin ca nah batranetile sunt grele si imi vin idei pe parcurs

am lucrat vreo jumattae de an constant pe cc am senzatia ca este un fel de mfc insa fara tips uri pt nuditate si fara show uri in free ; in rest acceasi amrie cu alta paalarie :o amna de x numar de memebrii care se rotesc mereu acceasi mereu la acceleasi modele care cer chestii care nu sunt permise insa le cer pt ca si alte modele le fac al caror singur scop este sa prinda a real metting with u ,unde treb sa gadilil memebrul in coarne 7 ore sa stii ce i amnanac apisica mamica si cat poarta la pantof taticutu pana intra in pvt

adev este ca pvt cu memebrii acestia sunt grase insa un site care e asa inchistat la trafic nu este genul de site pe care il prefer eu
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde sunflower » Joi Iul 22, 2010 3:35 pm

Cu F4F ai mare grija. VOD-urile alea... vai vai vai. Si-au facut si un site gen tube unde uploadeaza VOD-urile fetelor, iar omuletzii le pot vedea gratis.
NeonCams l-am scos de mult, iar CC-ul inca este in test. De obicei tin un site cam 2 luni ca sa ma asigur daca il pastrez sau nu.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde Utilizator sters » Joi Iul 22, 2010 4:13 pm

Eu nu mai lucrez cu nici unul...f4f=slab neon=slab iar cc se misca ceva ceva dar ai si bataie de cap cu el.Apropo sunflower...sa ma anunti daca il pastrezi! Sunt curios sa vad daca ti se pare ok.eu am renuntat la el acum trei luni...

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Michelle » Vin Iul 23, 2010 2:43 am

CC este praf si ca trafic, si ca bani, si ca tehinc si ca tot. Cat am stat pe el si puneam sesiunea pe "pause" cand aveam pvt pe alt site, membrii vedeau tot, tot pe CC, optiunea de pause e degeaba, sunetul ala enervat pe care il scoate de fiecare data cand iti intra si iti iese cineva din room nu merge sa-l opresti, optiunea de oprire e, de asemenea, degeaba, plus ca exista posibilitatea sa se schimbe anotimpul si suta de $ pe CC sa nu o ai inca facuta :shock: in timp ce pe alte siteuri de vede diferenta de la cer la pamant la incasari, neoncams e varza, nici nu se merita sa discut despre el, doar pe F4F pot sa spun ca mai misca ceva asa timid, desi toate concursurile de pe siteul asta sunt castigate, aproape intotdeauna, doar de anumite modele :butthead: Plus ca daca nu ai pvt timp de 3 ore te baneaza 8 ore :shock: ceea ce mi se pare o tampenie care indeamna modelele sa fie cat mai disperate in free si sa arate cat mai mult. Mi s-a intamplat odata sa ma baneze 8 ore pe motiv ca nu avusesem nici un privat in 3 ore desi astea 3 ore fusesera calculate din timpul cumulat din alta zi cu timpul din ziua respectiva in care intrasem online. Ei bine, cine imi garanta mie ca in astea 8 ore in care am fost banata nu as fi avut nici un pvt? Halal strategii mai are si F4F-ul asta, pacat ca inca n-am un site cu care sa-l inlocuiesc :sad:
Michelle
User Avansat
User Avansat

Mesajde kin3zu78 » Vin Iul 23, 2010 12:44 pm

Multumesc tuturor de opinii , ma gandeam ca poate doar la mine n dau randament
kin3zu78
User activ
User activ

Mesajde Utilizator sters » Vin Iul 23, 2010 1:16 pm

kin3zu78 scrie:Multumesc tuturor de opinii , ma gandeam ca poate doar la mine n dau randament

Acum te-ai lamurit :lol: :lol: :lol:

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Înapoi la Discutii generale