Webcam models

ce in neregula,dar ce?

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: ce in neregula,dar ce?

Mesajde wxdj » Lun Noi 07, 2011 11:19 pm

Un mic exemplu.
So fps =frame per second
Daca transmiti in 640X480=307200 pixeli in fiecare frame daca vrei 15 frame-uri pe secunda inmultesti cu 15(adika imaginea bate de 15 ori intr-o secunda), iti trebuie un upload de aproximativ jumate de mega.
La 15 FPS-uri imaginea este ok pentru o transmisie video pe internet.

Deci degeaba incerci sa urci FPS-urile daca nu ai:
1. Banda de net extraordinara de buna
2.Computer foarte puternic care poate face streaming-ul(conversia imaginii catre internet)
3.Degeaba ai tu perfect la punctul 1 si 2 daca cel care te vede nu are download foarte bun.

Succese.

aaa un link pentru necredinciosi http://www.streaminglearningcenter.com/ ... ution.html
fii aerisit
wxdj
User Avansat
User Avansat

Publicitate AWStars

Mesajde araghorn » Mar Noi 08, 2011 1:20 am

eu deobicei il tin in 36 fps iar pe adult work nu imi scade banda dar ma rog ,

cat despre frame rate , cand il tineam pe 30 ( splticam 5) mia spus sa il dau pe 25 , si a spus ca e ok ,

intrun final pe cat sa tin webcamsplit pe 15>24,25>30,36
araghorn
AWStudent
AWStudent

Mesajde wxdj » Mar Noi 08, 2011 2:58 pm

araghorn scrie:eu deobicei il tin in 36 fps iar pe adult work nu imi scade banda dar ma rog ,

cat despre frame rate , cand il tineam pe 30 ( splticam 5) mia spus sa il dau pe 25 , si a spus ca e ok ,

intrun final pe cat sa tin webcamsplit pe 15>24,25>30,36

Banda de net ca si procesorul trebuie monitorizate in timp real. De exemplu eu folosesc DUmeter pentru net, iar la procesor vezi din task manager. 15fps eu consider o setare defualt si foarte ok. Cred ca te consumi prea mult pentru chestiile astea :). Iti dau un simplu exemplu, cand stai in free si ai un guest care te vede, nu este aceeasi chestie ca si cum ai avea 10 guesti care te vad, banda de net se imparte la 10. deci cu cati te vad mai multi cu atat fiecare incepe sa te vada mai prost(sacadat). Totul depinde de latimea benzii de UPLOAD. De aceea studiourile platesc enorm pentru banda de upload foarte mare. Pentru fiecare in parte depinde: pe cate site-uri se sta online in acelasi timp, pe cate este in free, etc. Succese.
fii aerisit
wxdj
User Avansat
User Avansat

Mesajde edddy_hd » Mie Noi 09, 2011 5:09 pm

Am instalat Adobe flasdh player 10..merge,dar o intrebare stupida k nah,am vazut a active x nu e instalat,ar fii vreo problema?de mers imi merge Bine!Va Multumesc si Iertatzi-ma daca am spus vro prostie! :shock:
edddy_hd
Incepator
Incepator

Anterior

Înapoi la Discutii generale