Webcam models

Am nevoie de putin ajutor cu conturile mele .

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Am nevoie de putin ajutor cu conturile mele .

Mesajde dragos_99_alexa » Mar Dec 14, 2010 5:47 pm

Buna ziua . imi cer scuze daca am gresit locul unde am postat si imi cer scuze pentru viitoarele greseli fiinda sunt nou pe forum . ceea ce vreau eu sa va rog este sa ma ajutati in niste privinte . pana in acest moment am lucrat la un studio in iasi si din anumite motive personale a trebuit sa renunt la studio si sa incep munca de acasa . cat eram la studio imi mergea foarte bine pe F4F unde imi facusem si ceva clienti fideli si constanti . dupa ce am terminat cu studioul iam rugat sa imi stearga conturile de pe F4F si Jasmin dar au refuzat . eu acum ce sa ma fac sa imi pot face alte conturi ???? va rog da'ti ceva idei ca pe alte site'uri nu stiu unde sa incerc . mi'am facut pe ImLive dar nu imi merge ABSOLUT DELOC . astept niste sfaturi cum imi pot face din nou cont pe F4F si pe Jasmin . MULTUMESC ANTICIPAT ! :sad: :sad:
dragos_99_alexa
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: Am nevoie de putin ajutor cu conturile mele .

Mesajde Andyit » Mar Dec 14, 2010 5:58 pm

Pe jasmin nu e nici o problema ca ai alt cont,iti poti face unul nou fara nici o problema,cu F4F nu stiu ca nu am lucrat inca cu ei.
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde dragos_99_alexa » Mar Dec 14, 2010 6:25 pm

pe jasmin am rezolvat . mi'am facut alt cont si sper sa nu fie problema ca am si contul de la studio si asta . astept sfaturi in legatura cu F4F
dragos_99_alexa
Incepator
Incepator

Mesajde pizza_eater » Mar Dec 14, 2010 8:40 pm

o sa dureze putin pentru ca pe F4F ei te vor ruga sa contactezi studioul si sa le trimita un email prin care sa ii asigure ca nu mai lucrezi acolo ----ceea ce nu se va intampla ca si la mine .Pana la urma va dura toata treaba vreo luna si o sa ai din nou cont pe F4F cu acelasi nick si aceiasi membri.Doar ca vei fi pe ultimul loc si ultima pagina.
pizza_eater
AWStudent
AWStudent

Mesajde marry » Mar Dec 14, 2010 9:55 pm

Pt ati putea face un nou cont pe f4f ,trebuie sa stergi vechiul contul.. iar cei de la studio sunt sigura ca nu au decand sa te ajute ..poate doar in schimbul unei sume de bani.
marry
Incepator
Incepator

Mesajde dragos_99_alexa » Mar Dec 14, 2010 11:13 pm

normal ca nu vor sa imi stearga contul cei de la studio si nici sa trimita mail cum ca nu mai lucrez la ei . deci ce variante mai raman?
dragos_99_alexa
Incepator
Incepator

Mesajde dragos_99_alexa » Mar Dec 14, 2010 11:14 pm

GATA ! MULTUMESC MULT DE TOT . SA REZOLVAT CAZUL !
dragos_99_alexa
Incepator
Incepator

Mesajde dragos_99_alexa » Mar Dec 14, 2010 11:17 pm

GATA ! MULTUMESC MULT DE TOT . SA REZOLVAT CAZUL !
dragos_99_alexa
Incepator
Incepator

Înapoi la Discutii generale