de Alexiss » Vin Aug 06, 2010 2:08 am
Am aplicat cateva mici modificari in site , atat functionale cat si grafice .
Pentru cei care au anunturi postate in sectiunea locuri de munca , am instalat un notificator . Ve-ti primi astfel de email cate o notificare de fiecare data cand cineva comenteaza pe anuntul postat de voi . Am refacut de asemeni modalitatea de afisare a anunturilor , ceva mai practica dupa parerea mea ...
Incercam sa creem un serial de interviuri cu persoane importante din industrie , deci ... stati pe faza !
In forum am instalat un nou modul publicitar . Fiecare prim raspuns pe fiecare subiect este aceasta reclama . Pentru a nu aglomera insa design-ul am hotarat impreuna cu echipa mea ca este mai potrivit sa interzicem folosirea de imagini in semnaturile voastre . A fost o decizie grea pentru ca stim ca pentru unii dintre voi acestea sunt importante . Ne cerem scuze pentru orice inconvenient astfel creat !
Am hotarat de asemeni modificarea rankurilor de utilizatori . Exista tot 7 rankuri pe langa cele administrative , numele lor fiind (in ordinea obtinerii) Incepator, AWStudent, User Activ, User Avansat, Cunoscator, Profesionist si Instructor .
Alte mici imbunatatiri si modificari pe ici pe colo pe care nu are rost sa le mai insir pe aici ...
Daca aveti orice sugestii pentru a imbunatati o sectiune a forumului sau a crea o alta noua , le astept cu placere aici in forum , pe PM , mail sau yahoo messenger .
Echipa noastra pleaca de astazi (vineri) in vacanta pentru 10 zile , vom incerca prin rotatie sa asiguram bunul mers al forumului pe tot parcursul acestei perioade .
Bafta acolo !
Alex & Echipa AdultWebcamStars.com