angajari video chat

Noi optiuni de utilizare a portalului nostru

Termeni si conditii de utilizare a acestui forum , contacte , regulamente .

Moderator: Alexiss

Noi optiuni de utilizare a portalului nostru

Mesajde Alexiss » Vin Mar 05, 2010 10:50 pm

Tindem sa dezvoltam cat mai mult acest portal incercand sa oferim pe de o parte informatii de calitate si pe de cealalta parte servicii de calitate .

Dupa ce am avut un feedback pozitiv legat de optiunea "Anunturi gratuite" adaugata undeva pe la sfarsitul anului 2009 , am luat decizia deadezvolta un pic aceasta functie a site-ului nostru si de a adauga cateva lucruri noi cum ar fi de exemplu galerie foto pentru fiecare anunt in parte , dar si multiple modalitati de contact (yahoo , msn , skype , etc.) .

Anunturile vechi pot fi updatate de catre cei care le-au postat accesand zona "Anunturile mele" pe care o gasiti sub campul de cautare al site-ului(langa bannerul mare de sus) .

Pe de alta parte am adaugat functiile de "Raportare abuz" pentru a denunta un anunt fraudulos (foloseste poze sau informatii false , etc.), "Adauga la favorite" si sectiunea de "Comentarii" unde puteti da un feedback despre studioul sau dupa caz anuntul respectiv .

Alte functii si tutoriale vor fi adaugate in curand , daca aveti sugestii in acest sens astept un mesaj sau mail de la voi .

Bafta tuturor !
Alexiss
Administrator
Administrator

Înapoi la Termeni si conditii