Webcam models

Noi optiuni de utilizare a portalului nostru

Termeni si conditii de utilizare a acestui forum , contacte , regulamente .

Moderator: Alexiss

Noi optiuni de utilizare a portalului nostru

Mesajde Alexiss » Vin Mar 05, 2010 10:50 pm

Tindem sa dezvoltam cat mai mult acest portal incercand sa oferim pe de o parte informatii de calitate si pe de cealalta parte servicii de calitate .

Dupa ce am avut un feedback pozitiv legat de optiunea "Anunturi gratuite" adaugata undeva pe la sfarsitul anului 2009 , am luat decizia deadezvolta un pic aceasta functie a site-ului nostru si de a adauga cateva lucruri noi cum ar fi de exemplu galerie foto pentru fiecare anunt in parte , dar si multiple modalitati de contact (yahoo , msn , skype , etc.) .

Anunturile vechi pot fi updatate de catre cei care le-au postat accesand zona "Anunturile mele" pe care o gasiti sub campul de cautare al site-ului(langa bannerul mare de sus) .

Pe de alta parte am adaugat functiile de "Raportare abuz" pentru a denunta un anunt fraudulos (foloseste poze sau informatii false , etc.), "Adauga la favorite" si sectiunea de "Comentarii" unde puteti da un feedback despre studioul sau dupa caz anuntul respectiv .

Alte functii si tutoriale vor fi adaugate in curand , daca aveti sugestii in acest sens astept un mesaj sau mail de la voi .

Bafta tuturor !
Alexiss
Administrator
Administrator

Publicitate AWStars

Re: Noi optiuni de utilizare a portalului nostru

Mesajde Alexiss » Vin Aug 06, 2010 2:08 am

Am aplicat cateva mici modificari in site , atat functionale cat si grafice .

Pentru cei care au anunturi postate in sectiunea locuri de munca , am instalat un notificator . Ve-ti primi astfel de email cate o notificare de fiecare data cand cineva comenteaza pe anuntul postat de voi . Am refacut de asemeni modalitatea de afisare a anunturilor , ceva mai practica dupa parerea mea ...

Incercam sa creem un serial de interviuri cu persoane importante din industrie , deci ... stati pe faza !

In forum am instalat un nou modul publicitar . Fiecare prim raspuns pe fiecare subiect este aceasta reclama . Pentru a nu aglomera insa design-ul am hotarat impreuna cu echipa mea ca este mai potrivit sa interzicem folosirea de imagini in semnaturile voastre . A fost o decizie grea pentru ca stim ca pentru unii dintre voi acestea sunt importante . Ne cerem scuze pentru orice inconvenient astfel creat !

Am hotarat de asemeni modificarea rankurilor de utilizatori . Exista tot 7 rankuri pe langa cele administrative , numele lor fiind (in ordinea obtinerii) Incepator, AWStudent, User Activ, User Avansat, Cunoscator, Profesionist si Instructor .

Alte mici imbunatatiri si modificari pe ici pe colo pe care nu are rost sa le mai insir pe aici ...

Daca aveti orice sugestii pentru a imbunatati o sectiune a forumului sau a crea o alta noua , le astept cu placere aici in forum , pe PM , mail sau yahoo messenger .

Echipa noastra pleaca de astazi (vineri) in vacanta pentru 10 zile , vom incerca prin rotatie sa asiguram bunul mers al forumului pe tot parcursul acestei perioade .

Bafta acolo !
Alex & Echipa AdultWebcamStars.com
Alexiss
Administrator
Administrator

Înapoi la Termeni si conditii