Webcam models

NOU IN ALE VIDEOCHEATULUI

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

NOU IN ALE VIDEOCHEATULUI

Mesajde ady_wtw » Sâm Noi 06, 2010 12:58 am

Salut fratilor...cum zice si titlu sunt nou..si nu vreau sa incepeti cu dalea..ca domne mai bine citeai dinainte alte topicuri....sau dastea..mai bine va abtineti
stau de mult timp pe forum..dar deabea de cateva zile m-am apucat si eu de vdc..poate poate ies niste banii..citind la voi aici.... am inceput cu ce se incepe..calculator performant ..camera foarte buna...etc...transmit hd......da exista si un DAR....
stau ca prostu de vreo 2 zile..online pe LJ..si sa dea naiba daca am facut vre-un privat..mai mult am agatzat bagaboante de prin nush ce tzari...bun...am facut cont si la gay..dar naiba..nimic..cativa guest..si cam atat...tigari fumate ogramada..si pierdere de timp...

exista vreo sansa la ceva??????
ady_wtw
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: NOU IN ALE VIDEOCHEATULUI

Mesajde Utilizator sters » Sâm Noi 06, 2010 1:19 am

Salut si bine ai venit!Sanse exista pentru fiecare...analizeaza cat mai mult situatia,vezi unde nu merge si ce nu merge,si incearca sa improvizezi :yawinkle: Cu engleza cum stai?Daca nu stai bine,axeaza-te mai mult pe "action"!

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde ady_wtw » Sâm Noi 06, 2010 1:25 am

merci mult...aa si cu engleza stau cat de cat bine....si de asta am reusit sa agat bagaboantele alea..dar macar nici astea nush daca sunt adevarate..ca mi-au trimis niste poze pe mail..bombe de femei....dar sa revenim..timpu a trecut..online stau..chiar acum de cateva ore....tot nimik
ady_wtw
Incepator
Incepator

Mesajde liviu202 » Sâm Noi 06, 2010 1:41 am

Normal ca nu faci bani daca stai la agatat bagaboantele,adrese de mail, poze, etc. Unde te crezi pe hi5,etc?
Lasa si tu nickname-ul de pe livejasmin. Poate intra cineva de aici cu experienta sa te vada cand lucrezi si sa-ti spuna unde gresesti. Ce crezi ca suntem clarvazatori sa stim de ce nu faci tu bani? Sunt sute de motive.
Bafta!
liviu202
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde liviu202 » Sâm Noi 06, 2010 1:43 am

http://ro.ezo.tv/lp/clarvazatori

Incearca aici! Succes!
liviu202
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde polione » Sâm Noi 06, 2010 2:26 am

Deci tu vrei sa sti daca bagaboantele sunt adevarate, sau sa afli din ce tara sunt?
polione
Incepator
Incepator

Mesajde Andyit » Sâm Noi 06, 2010 8:36 pm

Mmmmmmda,raspuns in 2 peri,oricum daca esti pe LJ intra in aceste intervale orare:

19-23
05/30-09
si
12-14
dupa 3 zile spune-ne ce ai realizat!
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde ionut_ro » Sâm Noi 06, 2010 8:59 pm

poate Lj-ul nu e pt tine... nu toate modelele au succes pe LJ
poti incerca si alte site-uri... vezi cum iti merge si acolo...

Nu dispera... ia sticla si bea :smt026
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde ady_wtw » Dum Noi 07, 2010 5:02 am

merci mult ptr sfaturi.si ptr efortul de a ma ajuta..o sa incerc...si inca ceva..daca cineva poate sa imi explice si mie cum e cu CAMS.com.
nu prea il inteleg..si ma refer la partea ..cu privatu ..adika..am vazut un buton acolo sus "show" 0/3 iar cnd il apas..imi zice ca tre sa astept 10 min...dar nu se intampla nimik...

merci mult
ady_wtw
Incepator
Incepator

Mesajde ionut_ro » Dum Noi 07, 2010 5:47 am

ala de acolo de sus e Group Show 0/3
adik show-ul incepe in momentul in care ai minim 3 membri care s-au inscris pt show.

pe cams, in afara de acel Group Show, mai ai Private Show (privatul normal) si Nude Show (de obicei acest tip de show il folosesti cand ai privat de un alt site, genul Members de la LJ).

pt toate categoriile de mai sus pot sa iti setezi un tarif pe minut dupa preferintele tale. eu te sfatuiesc pt Private si Nude sa nu pui tarife mai mari de 1.99. din ce imi amintesc pt Group Show tariful e de 0.98 per membru pe minut.

procentul care il da cams-ul din banii pe care ii cheltuie membrii cu tine e undeva la 30%. au sistem mai complicat de calculare a procentului (cauta pe forum un post de al lui Michelle - explica acolo exact cum se calculeaza procentul)

Bafta acolo!!! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde ady_wtw » Dum Noi 07, 2010 10:12 am

in sfarsit primi 16 usd....ce bucuros sunt

sper sa nu fie ultimi
ady_wtw
Incepator
Incepator

Mesajde ionut_ro » Dum Noi 07, 2010 10:18 am

fii increzator in tine... scapa de atitudinea asta (sper sa nu fie ultimii) :P
or sa vina si alti $$$, experienta o capeti in timp... si asa faci si banuti mai multi... ia forumul asta la citit in timpul liber, sunt destule topicuri despre atitudinea in fata camerei etc etc

banii vin cu timpul... chiar daca inceputul e mai prost!!!

Bafta acolo!!! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde Andyit » Dum Noi 07, 2010 10:53 am

ady_wtw scrie:in sfarsit primi 16 usd....ce bucuros sunt

sper sa nu fie ultimi

Sa inteleg ca mi-ai ascultat sfatul si ai intrat in intervalul orar de mai sus,atunci este ok! trage tare acum cand esti la inceput,iti vei face membri fideli ce te vor cauta,ai grija sa intri in intervalele orare mereu ca membrii sa stie cand te pot gasi altfel ii pierzi,mult succes in continuare!
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde pisica » Lun Noi 08, 2010 12:40 am

Ai zis ca ai stat ''mult in fata calculatorului'',asta nu a insemnat ca ai si ''performat''
Daca agati bagaboante pe site asta inseamna ca stai la vrajeala chestii din astea si nu le acorzi atentie lor,membrilor
Fii mai atent si mai perseverent,stai cat mai multe ore online si rezultatele nu vor astepta sa apara .
bafta
pisica
AWStudent
AWStudent

Mesajde liviu202 » Lun Noi 08, 2010 1:31 am

Pisica, e vorba de calitate nu de cantitate. Lasa-ne cu "stai cat mai multe ore online si rezultatele nu vor astepta sa apara".
liviu202
Cunoscator
Cunoscator

Următorul

Înapoi la Discutii generale