Webcam models

O noua metoda de munca pe videochat

Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .

Moderator: Alexiss

O noua metoda de munca pe videochat

Mesajde Jason » Sâm Iul 02, 2011 5:47 pm

Buna, acest anunt este valabil pentru toate modelele de sex feminin care in momentul de fata lucreaza pe site-urile cu privaturi, vreau sa va prezint o noua modalitate de a castiga bani pe videochat oferita de Trust Studio in anul 2011, vrei sa afli mai multe detalii viziteaza http://www.truststudio.net

Imagine
Jason
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: O noua metoda de munca pe videochat

Mesajde Jules » Sâm Iul 02, 2011 6:24 pm

"6. nu este necesar buletinul sau alte copii ale actelor dumneavoastre personale."

Pe ce site-uri de video chat lucrati voi de nu trebuie buletinul sau alt act de identitate? Sau faceti smecherii?
Poate inainte sa fac video chat, cand eram in cautari, as fi pus botul la ce scrie acolo, dar acum mi se pare utopic ce prezinti. La ce procent iti opresti ca studio si la cate zici ca oferi modelelor, ar trebui sa vii de acasa cu bani.
Ma bucur ca recunoasteti totusi ca nu semnati contracte cu modelele.
Va inteleg, sunteti noi, vreti sa iesiti in evidenta cu ceva, dar nu vad sa va iasa. Acum, cand modelele fac usor intre 100 si 300$ pe tura, tu vrei sa introduci o noua metoda pt a ajuta modelele sa faca intre ... 100 si 300 pe tura?:)) si lol
Jules
AWStudent
AWStudent

Mesajde Jules » Sâm Iul 02, 2011 6:44 pm

"4. dupa un anumit timp de vechime nu ve-ti mai fi nevoiti sa intrati de loc pe website ve-ti face bani doar deschizand computerul."

sunteti o gluma nu?
Jules
AWStudent
AWStudent

Mesajde Jason » Sâm Iul 02, 2011 6:50 pm

#Jules

Nu este problema ta, cine a zis sa comentezi aiurea eu nu prea cred ca toate modelele fac 100 - 300 $ sunt multe modele care nu se adapteaza doar cele vechi si cu o experienta buna fac atatia bani! etc... da mi se pare normal sa nu incheiem nici un contract din moment ce suntem doar in colaboranta cu modelele! si dupa cum bine veizi daca esti destept se ofera dupa prima zi de munca un bonus de 50 EUR din partea studioului pentru increderea modelelor si de aici reiese ca nu vrem sa castigam profit de pe urma modelelor avem in colaboranta 6 modele care ne sunt fidele si ele pot sa o demonstreze oricand ca nu suntem sarlatani au primit banii au primit exact ce aveau nevoie si sunt multumite, dute tu pe site-urile cu privaturi si stai acolo pt 100 $.
Nu vreau acum sa ma apuc aiurea sa comentez in locul tau prima data m`as documenta putin si dupa aceia as raspunde.
Nu mai posta aiurea.

Da totul este real chiar si subpunctul acela unde ai citit dupa un anumit timp de vechime .... veizi esti cam slabut in videochat mai iti trebuie experienta ca sa intelegi anumite lucruri este adevarat acel subpunct si tot ce ai citit este adevarat mai bine dute si cautati alt job si nu mai posta aiurea daca nu sti despre ce e vorba si banuiesc ca nu ve-i sti niciodata.
Jason
AWStudent
AWStudent

Mesajde United studios » Sâm Iul 02, 2011 7:33 pm

Sunt naucit de experienta dvs. "avansata" in videochat. De 2 ani.
Sunt insa fericit ca trust studio are ca principal obiectiv desfasurarea activitatii de videochat si o colaborare etc. Noi, ca studio, avem ca principal obiectiv vanzarea la negru a morcovilor si plantelor tropicale cu frunze mov.

Ne place foarte tare noua metoda de a face videochat. Promitem sa o aplicam si noi. Mai ales ca ati explicat doritoarelor care este aceasta metoda. Asadar, o sa va creada toata lumea.

E bine ca va dedicati 90% din timp colaborantei cu modelele si pentru a ajunge la un anumit obiectiv (sa fie oare tepuirea modelelor?). E bine ca nu sunteti un studio cu un punct de participare la fraudare, etc. Sa fiu sincer, dupa modul in care scrieti, cred ca nu aveti puncte, insa ati tras pe nas niste linii. Din acelea albe.

Iertati-mi invidia care strabate din fiecare rand. Stiu ca ramanem in urma acestei noi modalitati de a face bani in vch. Chiar....cine face banii? Modelele, sau autorul acestui site de dat teapa. Scuze, am tastat gresit. Site de noua metoda, am vrut sa zic.

Am ametit. Cred ca ma mai leg si de punctul 8 si gata
8. minumul de plata este de 10 eur dar Trust Studio a exclus acest lucru sa nu fie valid deoarece in trecut am avut conflicte cauzate pentru acest minim de plata asa ca am stabilit un minim de 100 eur, bine inteles acest lucru se poate modifica daca modelul are nevoie urgenta de bani.

asadar, curu' jos si ochii la mine, modelelor. Trust studio nu va mai pune minimul (sau minumul) de plata la 10 eur (chiar...eur este prescurtarea de la euro?), ci la 100. Asta pentru ca in trecut au avut conflicte. Logic, nu? Insa totul se poate modifica, desigur. Si, tineti cont. Asta e pentru "30 zile sfarsite cu zilnic de munca". Sa ma iertati de vorba proasta...dar asta ce ma-sa o insemna? Ca eu nu vorbesc decat romana. Si alte vreo 3 limbi, dar limba voastra nu prea.

Dragi colegi (oare?) de la trust studio. Va urez "succesuri" cu noua voastra metoda de a face videochat. Probabil la ea vor adera muulte modele. Si de foarte buna calitate, desigur. Un singur lucru va amintesc: consumul excesiv de droguri si de incultura dauneaza grav sanatatii.

Cu drag,
United Studios
United studios
Incepator
Incepator

Mesajde Jules » Sâm Iul 02, 2011 8:05 pm

Amin!
Eu o sa incerc sa nu mai fiu rautacioasa, ca deh, trust are mintea odihnita.
Orice ti-ar spune lumea, tu tot pe-a ta o s-o tii, mestere jason. Nu cred ca o sa puna cineva botul la vrajelile tale, poate doar tufele care vorbesc aceeasi romana de lemn ca tine.
Atentie! Nu numai modelele trebuie sa fie destepte ca sa faca bani in domeniu, ci si ownerii trebuie sa aiba niscavai activitate cerebrala.
United, sublim reply:).
Jules
AWStudent
AWStudent

Mesajde Alexiss » Sâm Iul 02, 2011 8:07 pm

Pentru cei care inca nu au inteles mesajul , adultwebcamstars.com nu este un talcioc . Aici nu acceptam chestii cu inchide topicul / sterge topicul / vreau si eu un topic pe care sa nu poata sa posteze nimeni , etc. Fac aceasta precizare in urma mesajelor primite in ultimile ore / minute de la deschiderea acestui topic (si nu numai in acest caz se intampla) .

Pentru utilizatorii care nu inteleg despre ce este vorba , Junior nu ofera inchiriere de conturi , stim bine ca acest lucru nu este permis in forum . Eu am inteles concret la ce se refera el , la un site de genul cam4 , dar asta nu din ce am citit pe site ci din ceea ce mi-a explicat pe yahoo .

Rog dezbatere a subiectului cu moderatie , argumente si fara josnicii ...
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde sunflower » Sâm Iul 02, 2011 8:29 pm

@Jason, pt a nu fi prost inteles, verifica gramatica aia de pe site, explica mai bine si abia apoi prezinta-l. Dupa ce am explorat site-ul tau am ramas si eu cu aceeasi impresie ca Jules si United. Noroc ca a explicat Alex ce ai tu de gand.... :shock: :shock: :shock:
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde Jules » Sâm Iul 02, 2011 8:36 pm

Daca ar fi zis din prima: "frate, mi-am facut site de live chat. Am studio. Modelele care vor sa colaboreze cu mine, lucreaza pe el si asa romania primeste 100% din banii membrulului, nu 30%-50% ca pe alte site-uri", suna cu totul altfel.
N-o sa-mi cer scuze ca m-am luat de jason. Exprimarea lui de pe site e de-a dreptul defectuoasa si dubioasa.
Jules
AWStudent
AWStudent

Mesajde Jason » Sâm Iul 02, 2011 9:00 pm

Multumesc sunflower dar sunt alte chestii nu inteleg intradevar asa e pare de-a dreptul dubios ce am scris etc... da intradevar este adevarat si se rezuma la site-ul cam4.com nu cam4share.com care este website-ul meu! asa ca Jules ai incurcat lucrurile.
Metoda consta in felul urmator modelele lucreaza pe Skype si Msn membri platesc prin paypal.
cam4 nu mai accepta modele care lucreaza pe msn si skype
paypal nu accepta adult content
Eu ofer toate aceste lucruri pe propria piele , conturi de cam4 + paypal modelul nu va avea nici o problema el va lucra decat pe Msn si Skype restul ramane in siguranta mea.
Pentru modelele cunoscatoare care fac cu paypal sunt foarte multe stiu cati bani se fac cu paypal de aceia nu am scris aiurea, de ce m`am referit ca dupa o anumita vechime nu mai este nevoie sa intrati live pentru ca dupa un anumit timp ve-ti aduna destui membrii incat nu ve-ti mai fi nevoiti sa intrati live decat sa deschideti chaturile si atat + pe lana acest lucru eu promovez modelele cu o pagina personala in parte de unde zilnic vor avea membri doar platitori cu paypal in proportie de 70 %.
De ce am zis de procent ca nu se percepe intre website si model pentru ca aceasta metoda e individuala.
De ce am zis ca minimul este de 10 euro ? pentru ca atat este minimul pe paypal de plata iar pentru modelele care am fost in colaboranta era stupid sa pun la fiecare minut 10 euro... si am avut dificultati
Mai multe detalii nu voi oferi documenteaza-te nu vad de ce sa nu intelegiti ce am scris pe website totul este clar si adevarat in fine postati ce vreti oricine are dreptul la opinii.
Jason
AWStudent
AWStudent

Mesajde Briliant$ » Dum Iul 03, 2011 7:15 pm

Jason baiatule...ai reusit sa ma enervezi in 2 minute cat nu m-au enervat altii in 2 ani de zile.

Pe scurt iti spun asa
1- Esti un mare Prost
2- Esti un profitor credul
3- Esti un mare necunoscator in ceea ce inseamna videochat
4- Teapa* se regaseste la tot pasul in ceea ce sustii si in ceea ce incerci tu sa faci
5- Ca si modele sunteti JALNICI si tu si amica ta care va vindeati pe 50 centi pe minut iar in cele din urma cand ati vazut ca nu mai merge ati renuntat detot la ideea de a mai intra pe acel site.
6- Ingenioasa idee pe 2011 se practica de cel putin 8 ani de zile pe saiturile ( nu dau nume, nu fac reclama gratuita ) si inca se practica si in momentul de fata ( de catre modelele puturoase care nu stiu altceva decat sa tepuiasca membrii cu shourile lor de rahat.

Daca te deranjeaza ceva din ceea ce am spus mai sus ma pot si justifica ( asta daca poti face fata la si mai multe vorbe grele ) De ce ? pentru ca ruinezi munca altora si deoarece oricand iti pot da o replica mult peste masura.

Ca si anti reclama eu le recomand fetelor sa isi vada de treaba lor. De ce ? Simplu ofer consultanta GRATIS imediata si fara nici o obligatie in ceea ce le priveste pe fete. Prima data te-am iertat ( mai exact acum un an de zile ) insa de data asta iti garantez ca ramai si fara firimiturile de paine pe care le culegi cu greu de pe unde apuci.

Asadar daca ai obiectii te astept cu o replica insa...sa fii pregatit pentru ceea ce am sa iti raspund.
Daca cuiva i se pare ca fac pe desteptul si ma bag peste treaba omului ...sa vorbeasca . Eu stiu ce spun , stiu ce vrea sa faca , stiu cum are de gand sa faca , stiu cat i se va permite sa faca , stiu cati bani se vor face si mai ales stiu ce tepe o sa dea baiatu asta atunci cand o sa i se infunde rahatu pe teava.
Promisiunile gen 50 euro din partea studioului sau mai ales 250 euro la sfarsitul lunii SUNT BASME. Pentru un cuplu ( baiat + fata ) care isi vand showul cu 50 centi pe minut ideea de TRUST STUDIO nu este decat un basm lafel si micile premii de 50 euro si cele de 250 euro.

Jason iti repet : daca ai ceva de comentat si cu siguranta o sa ai ...te astept cu un reply , insa iti garantez ca o sa imi dau drumul la gura si o sa fie nasol de tine . DACA vrei sa eviti furia membrilor de pe forum iti sugerez sa renunti la idee si sa ma contactezi pe messenger ( stii id ul meu )
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde pocahontas » Dum Iul 03, 2011 7:36 pm

Ouch :smt018
Mi se pare aberatie ideea cu show pe MSN,etc dar pentru hostii puturosi care se vand pe 5 centi sau free,asa cum a zis si briliant probabil ca functioneaza.Genul asta de ''site'' aparuse acum 10 ani ,asa cum a aparut probabil ca a si disparut sau a stat ascuns,who knows?Anyway ,cand sunt atatea siteuri, unde daca-ti comasezi putin showurile poti ajunge si la 120-150 dol pe ora ,mi se pare pierdere de timp sa-mi bag modelele pe asa ceva.
Eu am crezut ca omul nu e roman dupa gramatica de pe acel site.
Regards,Poca!
pocahontas
User activ
User activ

Mesajde Red Studio » Lun Iul 04, 2011 9:04 pm

Stiti ce e trist? Ca noi ne amuzam de om ca e prost dar o multime de fete care citesc "reclama" omului prin diverse locuri si nu au experienta in vc se baga la asa ceva. Urmarea? Nu fac bani / isi iau teapa si apoi ajung sa fuga de videochat crezand ca toti suntem la fel :(
Red Studio - nou, modern, legal
Bucuresti, Piata Victoriei 1
http://www.red-studio.ro
studio de videochat adult si non-adult
Red Studio
User activ
User activ

Mesajde linkstd » Mar Iul 05, 2011 6:50 pm

CA SA NU MAI FIE O ENIGMA PENTRU TOTI CE VREA JASON SA VA ZICA DESPRE ACEASTA ACTIVITATE VA SCOT EU DIN CEATA NU MA INTREBATI DE UNDE STIU OMU RECRUTEAZA MODELE SI LE FACE CONTURI PE CAM4 UNDE NU LUCRATI CU TOKENS PENTRU CA CAM4 NU MAI APROBA IN NICI UN CAZ ROMANI CA SA VA PUTETI SCOATE TOKENSII ASA CA EL VA PUNE ONLINE SI VA DATI SKYPE YAHOO SAU MSN LA MEMBRI CARE VA CER PVT SHOW PLATA PRIN PAYPAL E ACELASI JASON CARE DETINE SI SAITU EROTICLIN3.COM SAU MAI NOU CAM4SHARE.COM PROBLEMA E CA DA ATI FACE BANI CEI DREPT DAR LA CE FLUX DE MODELE VREA EL SA BAGE ONLINE MAI MULT CA SIGUR BANII DUMNEAVOASTRA VOR RAMANE BLOCATI IN CONTUL LUI DE PAYPAL DEOARECE PAYPAL NU ACEPTA ACEST TIP DE PLATA PENTRU SHOWURI LA WEBCAM ASA CA RISCATI PE PIELEA VOASTRA JASON INSA NU TINE CONT DE UN SINGUR LUCRU IN ORCE ACTIVITATE IN CARE SUNT IMPLICATI UNA SAU MAI MULTE PERSOANE TREBUE SA FIE SERIOZITATE SI PROFESIONALISM INSA EL NU A DAT DOVADA DE ACEST LUCRU SI STIE LA CE MA REFER ATAT AM AVUT DE MENTIONAT SUCCES IN TOT CE FACETI
linkstd
Incepator
Incepator

Mesajde virtualstudio » Sâm Iul 09, 2011 4:53 pm

"Ne place, ne place, ne place place place"

NUUU !
:)
Videochat Galati -
http://www.CamVideo.ro
0748.400.200
virtualstudio