Webcam models

Ofer ajutor prieteneste

Ne permitem sa aberam la greu aici pentru ca aceasta este sectiunea corecta . Discutii aberante sau discutii care nu se incadreaza in formatul site-ului (nu au legatura cu video chat-ul)

Moderator: Alexiss

Ofer ajutor prieteneste

Mesajde mark57842 » Vin Oct 01, 2010 2:00 pm

Ofer ajutor in mod intelegator, prieteneste, creare de conturi ,IT support, limba engleza ghidare, ETC.

PS. Pentru ca am vazut multi au probleme cu payment delay, in discutiile cu platitori straini, daca nu va-ti dat seama inca, depinde cum pui problema cu platitori straini, altfel sint tratati nativi speakers , you got the point hon!
mark57842
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: Ofer ajutor prieteneste

Mesajde spaniolul » Vin Oct 01, 2010 4:05 pm

Mai sunteti multi? :lol: :lol: :lol:
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde kin3zu78 » Vin Oct 01, 2010 5:51 pm

Acu sa spart teava la buda si tot or sa mai vina :vom:
kin3zu78
User activ
User activ

Mesajde mark57842 » Vin Oct 01, 2010 7:21 pm

spaniolule ai grija ca tia incepult ciinele sa posteze in locul tau, ti-e frica de competitie? iar pentru kin3zu78 , dupa nick se pare ca tu ai venit pe lumea asta pe teva de la buda.

Videochat e un business care aduce bani frumosi daca se folosesc anumite metode, orice fata si-ar putea tripla venitul daca ar folosi un anumit know-how stiut numai de insider-i. Nu am pretentii materiale dar sint convins ca fetele considera videochat-ul un job, si de ce sa nu il faca cum trebuie cu mximum de profit.

PS. Fetelor care practicati pe cont propiu acasa, nici nu stiti ce pierdeti, ati putea sa va extindeti businessul beyond your imagination. Contactati-ma nu sint interesat material in nici un fel.
mark57842
Incepator
Incepator

Mesajde Michelle » Vin Oct 01, 2010 10:20 pm

mark57842 scrie:spaniolule ai grija ca tia incepult ciinele sa posteze in locul tau, ti-e frica de competitie? iar pentru kin3zu78 , dupa nick se pare ca tu ai venit pe lumea asta pe teva de la buda.

Videochat e un business care aduce bani frumosi daca se folosesc anumite metode, orice fata si-ar putea tripla venitul daca ar folosi un anumit know-how stiut numai de insider-i. Nu am pretentii materiale dar sint convins ca fetele considera videochat-ul un job, si de ce sa nu il faca cum trebuie cu mximum de profit.

PS. Fetelor care practicati pe cont propiu acasa, nici nu stiti ce pierdeti, ati putea sa va extindeti businessul beyond your imagination. Contactati-ma nu sint interesat material in nici un fel.

Hmmm, pai uite daca tot oferi tipsuri fara nici un interes material o sa-ti zic ca eu de ex sunt model independent, deci automat conturi am, cu IT si engleza ma descurc, iar daca am vreo problema cu paymentul sau cu altceva la vreun site am pe cineva vorbitor nativ de engleza care suna si vorbeste pt mine. Dotari destul de OK zic eu ca am - net OK, camera sony cu telecomanda, pan-tilt ebenk de asemenea cu telecomanda, comp dual core 4 gb etc, tvtuner asus intern, decor ok, de prezentat in fatza camerei ma prezint impecabil - atitudine, outfituri, machiaj, etc iar in pvt n-am aproape nici o limita, chit ca e vorba de show sau de talk, (asta daca am cu cine sa <talk>, ca majoritatea mi-o taie scurt in genul "just show bb")
Singura chestie e ca nu respect un prog fix, pt ca mi-e imposibil, dar nu cred ca asta sa fie cauza pt care nu resusesc sa ma mandresc cu cati $ imi ies la perioada. Mentionez ca am si incercat o gramada de siteuri si am ramas doar pe cele care imi merge si pe care se lucreaza in stilul meu. (Exclus MFC :smt003) Acuma daca vrei poti sa-mi dai niste tipsuri de know-how aici sau in pm despre cum as putea sa-mi triplez veniturile ca eu deja nu mai am nici o idee, ca daca tot n-ai nici un interes material nu mai conteaza daca mi le dai pe mess sau aici, important e ca tu vrei sa ne ajuti pe noi, modelele independente 4 free. I wait! :smt003
Michelle
User Avansat
User Avansat

Mesajde spaniolul » Vin Oct 01, 2010 11:02 pm

mark57842 scrie:spaniolule ai grija ca tia incepult ciinele sa posteze in locul tau, ti-e frica de competitie? iar pentru kin3zu78 , dupa nick se pare ca tu ai venit pe lumea asta pe teva de la buda.

Cainele meu e de 10000 de ori mai inteligent decat tine,mie nu are de ce sa imi fie frica de competitie,am absolut tot ceea ce este nevoie in materie de videochat, daca punem la socoteala si cei aproape 10 ani ca model independent.....
Daca tot nu ai interese materiale posteaza aici...metodele tale infailibile :lol: :smt003 :smt003 :smt003

PS!
fetelor,nu dati ascultare acestor...binevoitori,orice problema fie mare fie mica o rezolvam impreuna aici pe forum,nu ezitati sa postati orice va incurca sau nu intelegeti!
Actrita,LONDRA!
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde spaniolul » Vin Oct 01, 2010 11:05 pm

Aaaaaaaaaaaaaaaaaam uitat ceva!
care insideri cei de la buda? :smt003 :smt003 :smt003
Actrita,LONDRA!
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Utilizator sters » Vin Oct 01, 2010 11:55 pm

mark57842 scrie:

Eu nu sunt nici cu x,nici cu y,insa postul tau lasa cateva semne de intrebare care duce cu gandul la lucruri necurate.Daca tot oferi ajutor gratuit,si nu esti interesat de parte materiala,spune-ne si noua de ce esti interesat?Un motiv trebuie sa ai.Iar daca nu ai,de ce nu postezi aici pe forum sa vada toata lumea daca tot e gratuit?
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Alexiss » Sâm Oct 02, 2010 12:22 am

Subiectul este cusut cu ata alba . Interese ascunse au existat intotdeauna , nu zic ca si aici ar fi cazul pentru simplul fapt ca nu am dovezi in acest sens .
Modelele cu experienta care au deja conturi ... nu stiu ce sfaturi sau ajutor ar putea primi , dar o persoana care e puturoasa din fire (si Slava Domnului e plina tarisoara asta de fete care se duc la Bamboocha cu 10 lei si pleaca cu cateva sute ... doar un exemplu) ar putea contacta aceasta persoana , din comoditate si in speranta ca va gasi astfel fericirea . Din pacate in 99% dintre cazuri aceste decizii s-au dovedit paguboase si s-au ajuns la falsuri , tepe , sau mai rau furt de identitate (actul de identitate cu care binevoitorul deschide contul si pe care apoi il foloseste in 1000 feluri) sau santaj (cu inregistrari , etc.) .

E plina lumea de oameni si oameni ...

Mark ... refuz sa cred ca esti un adevarat insider . Trust me , ii cunosc pe toti , se stie toata lumea cu toata lumea (indiferent daca exista amicitii sau antipatii ... de stiut tot se stiu) . Nu faci parte din categoria insiderilor , cel putin nu cu acest nume / username ... Si insiderii trust me , tin la imaginea lor si in general folosesc cam acelasi username peste tot ..

Dar ... daca esti ceea ce pretinzi ca esti , ai putea ajuta comunitatea postand aici . Neavand interese materiale , nu vad care ar fi motivul pentru care sa nu postezi aici .

In final , inchid acest subiect cu un sfat tuturor celor care il citesc. NU DATI DATE PERSONALE NIMANUI (ACTE DE IDENTITATE , ETC.) !!!

Subiect inchis .
Alexiss
Administrator
Administrator

Înapoi la Aberatii