Webcam models

Ofer asistenta tehnica Videochat.

Ne permitem sa aberam la greu aici pentru ca aceasta este sectiunea corecta . Discutii aberante sau discutii care nu se incadreaza in formatul site-ului (nu au legatura cu video chat-ul)

Moderator: Alexiss

Mesajde IT Guy » Joi Dec 02, 2010 8:51 pm

Instalare si Intretinere software specific activitatii de videochat. Valabil atat pentru studiouri cat si pentru modele individuale. Inclusiv din faza incipienta.
Online, telefonic si prin deplasare la domiciliu.

Nr: 0764 705 054
Mail : itguypc@yahoo.com
Id Mess: itguypc
IT Guy
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Mesajde IT Guy » Joi Dec 02, 2010 9:10 pm

Instalare si Intretinere software specific activitatii de videochat. Valabil atat pentru studiouri cat si pentru modele individuale. Inclusiv din faza incipienta.
Online, telefonic si prin deplasare la domiciliu.

Nr: 0764 705 054
Mail : itguypc@yahoo.com
Id Mess: itguypc
IT Guy
Incepator
Incepator

Re: Ofer asistenta tehnica Videochat.

Mesajde ButterflyKiss » Joi Dec 02, 2010 9:38 pm

Sincer acuma.. era de ajuns 1 post intr-o singura categorie.. nu ce ai facut tu aici .. ai facut spam la greu!Chiar atat de rar se gasesc oameni cu un pic mai mult bun simt in Romania asta?
ButterflyKiss
AWStudent
AWStudent

Mesajde ionut_ro » Joi Dec 02, 2010 9:45 pm

nu pot decat sa zic : sa te ... in ... de .....
esti incredibil. dai dovada de prostie mare. de idioti ca tine nu avem nevoie pe aici. ma ... pe consultanta pe care o oferi tu. oferim noi consultanta de mai mare calitate ca tine aici pe forum : FREE!!!

EJECT!!!
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde Andyit » Joi Dec 02, 2010 10:59 pm

Mai pe romaneste zis esti chiar BULANGIU spamezi intruna acest forum,nu iti era indeajuns un singur post? sau chiar atat de retardat poti fi incat sa postezi pe un forum de specialitate unde ai totul mura-n gura?
hai sictir!
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde BadDream » Vin Dec 03, 2010 12:20 am

Andyit scrie:Mai pe romaneste zis esti chiar BULANGIU spamezi intruna acest forum,nu iti era indeajuns un singur post? sau chiar atat de retardat poti fi incat sa postezi pe un forum de specialitate unde ai totul mura-n gura?
hai sictir!

Ordinarule mai bine ai avea grija cum vorbesti ca nu ramai decat o panarama de copil chiar daca nu te mai ascunzi in spatele userului spaniolul.Ai prostit pe multi impreuna cu userul Alexiss dar pe mine nu ai cum sa ma prostesti si nici cum sa-mi faci rau.TE AM LA MANA ZDREAMTO!
BadDream
Incepator
Incepator

Mesajde donny_myself » Vin Dec 03, 2010 1:01 am

Lasati mai omu' sa castige si el un ban cinstit. Sau macar sa incerce :lol:
Eu m-am inscris acum cateva saptamani si am vreo 5 posturi, asta a facut 13 intr-o zi.
Si tocmai intrasem fericit ca se discuta ceva pe la sectiunea de afiliati ... cand colo.... spam :sad:
donny_myself
AWStudent
AWStudent

Mesajde Alexiss » Vin Dec 03, 2010 3:36 am

Userul IT Guy banat si curatenia aferenta realizata .

Asteptam userul BadDream sa-si revina din frustrarile avute banarii contului sau aici si sa ne spuna cine este in realitate .

Subiect inchis .
Alexiss
Administrator
Administrator

Înapoi la Aberatii