Webcam models

OFFSHORE

Discutii legate de legislatie si legalitatea activitatii de video chat adult . Discuta aici astfel de probleme .

Moderator: Alexiss

OFFSHORE

Mesajde Alexiss » Mar Oct 17, 2006 12:30 pm

Una din solutiile legale este de a deschide o companie offshore (in strainatate) .

Sunt suficiente companii de avocatura care sa va poata ajuta in acest sens , si care sa va indrume / ajute in deschiderea unei companii offshore , a unui birou virtual ori doar a unui cont bancar in strainatate .

In acest sens postez aici cateva linkuri :

Laveco
WSR-Corporation
Alexiss
Administrator
Administrator

Publicitate AWStars

Mesajde UGod » Mar Mar 11, 2008 6:22 pm

Buna..sunt nou aici, si inca nici macar nou in VC pt ca nu am inceput.Ceea ce mi s-a parut cel mai rezonabil pt a deveni legal a fost metoda offshore...insa de asta postez aici..pt ca nu prea dispun de fondurile necesare pt a primi sfaturi de la cabinete de avocati s.a.m.d. mai ales pt ca am vazut ca si taxele de incepere a colaborari offshore sunt maricele..pt mine,normal:) Acum, daca ma poate ajuta cineva, sa ma lamureasca cum functioneaza asta...imi deschid firma offshore..si apoi imi fac PF..si pt fete la fel...ca sunt in ceata rau...in atata ceata incat nici nu cred ca o sa inteleaga multa lume ce am scris aici...sper sa nu fie asa totusi... :oops:
UGod
Incepator
Incepator

Mesajde Alexiss » Mie Mar 12, 2008 12:27 am

Offshore e solutia ideala pentru a evita fiscalitatea . Altfel spus pentru a nu plati impozitul pe venit . In paradisele fiscale sunt impozite foarte mici de genul 1% fata de cei 16% din romania ... ca sa nu mai mentionam si alte taxe .

De aici inainte lucrurile sunt simple : un contract de colaborare intre o firma din Romania (pe care faci angajarile , etc) ... aceasta firma putand sa fie chiar o sucursala a companiei offshore , si trimiti in tara in baza acelui contract exact sumele necesare : cheltuielile (salarii , net , spatiu , etc) . Astfel profitul ramane offshore si aici platesti 1-2 lei impozite .

Sigur ... discutia e mult mai ampla legata inclusiv de impozite , precum si de dubla-impozitare . Dar ca esenta a intrebarii tale cam asta e raspunsul .

Oricum , te gandesti mult prea departe in special daca spui ca nu-ti permiti cheltuielile de infiintare a unei companii offshore , eu unul merg pe fiscalitatea din romania , nu am un offshore pentru asa ceva . Exista si alte metode de a evita fiscalitatea , epassporte e doar un exemplu ...
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde UGod » Mie Mar 12, 2008 4:03 pm

E-passport e o metoda pt a evita taxele?Chiar sapt asta urmeaza sa mi=l fac dar nu stiam ca pot si evita taxe prin asta...citisem intr-un alt post ca trebuie sa ceri site-ului cu care colaborezi o dovada a castigurilor tale a.i. sa poti plati impozitele...daca nu exista acea dovada..in fond cum se platesc?
When life gives you lemons, paint that shit gold!
UGod
Incepator
Incepator

Mesajde viorel » Sâm Mar 15, 2008 2:30 am

UGod scrie:E-passport e o metoda pt a evita taxele?Chiar sapt asta urmeaza sa mi=l fac dar nu stiam ca pot si evita taxe prin asta...citisem intr-un alt post ca trebuie sa ceri site-ului cu care colaborezi o dovada a castigurilor tale a.i. sa poti plati impozitele...daca nu exista acea dovada..in fond cum se platesc?

pai pana la urma care este interesul pentru a deschide un offshore ? Daca vrei offshore pentru ce te mai intereseaza cum platesti impozitele in Romania ? Pune omule intrebari daca vrei raspunsuri .
viorel
AWStudent
AWStudent

Mesajde UGod » Sâm Mar 15, 2008 12:29 pm

viorel scrie:
UGod scrie:E-passport e o metoda pt a evita taxele?Chiar sapt asta urmeaza sa mi=l fac dar nu stiam ca pot si evita taxe prin asta...citisem intr-un alt post ca trebuie sa ceri site-ului cu care colaborezi o dovada a castigurilor tale a.i. sa poti plati impozitele...daca nu exista acea dovada..in fond cum se platesc?

pai pana la urma care este interesul pentru a deschide un offshore ? Daca vrei offshore pentru ce te mai intereseaza cum platesti impozitele in Romania ? Pune omule intrebari daca vrei raspunsuri .

Ideea de offshore a fost initial..ce vroiam sa intreb in postul precedent si vad ca nu m-am exprimat destul de bine este referitor la raspunsul lui Alexiss cum ca ai putea evita fiscalitatea mai simplu prin ePassport fara a mai recurge la offshore.Asta nu prea stiu...cum eviti sa platesti impozite folosind doar ePassportul si firma in tara.Mersi
UGod
Incepator
Incepator

Mesajde dusan » Dum Mar 16, 2008 6:51 pm

UGod scrie:
viorel scrie:

Ideea de offshore a fost initial..ce vroiam sa intreb in postul precedent si vad ca nu m-am exprimat destul de bine este referitor la raspunsul lui Alexiss cum ca ai putea evita fiscalitatea mai simplu prin ePassport fara a mai recurge la offshore.Asta nu prea stiu...cum eviti sa platesti impozite folosind doar ePassportul si firma in tara.Mersi

Banii pe care ii retragi de la bancomat cu cardul epassporte nu intra in nici o baza de date . Statul nu te poate identifica pe tine ca ai avut acei bani si nu ai platit impozite . Simplu , si nu are nici o legatura cu firma .
dusan
Incepator
Incepator

Mesajde UGod » Dum Mar 16, 2008 9:46 pm

Ok...ms mult de sfaturi si multumiri ownerului siteului si celor care mi-au raspuns...daca o sa mai intampin probleme o sa revin, si de asemenea...cu cat invat mai multe cu atat voi reveni si imi voi da sfaturile.Bafta tuturor! :cool:
UGod
Incepator
Incepator

E adevarat?

Mesajde virtualpro » Joi Iun 18, 2009 5:10 am

Banii pe care ii retragi de la bancomat cu cardul epassporte nu intra in nici o baza de date . Statul nu te poate identifica pe tine ca ai avut acei bani si nu ai platit impozite. Simplu, si nu are nici o legatura cu firma.

E adevarat? Eu nu pot sa cred asa ceva. Sa-i spuna cineva lui dusan ca abereaza si ca o sa vina mascatii in secunda 2 dupa ce ai bagat pin-ul in bancomat! Sau ma rog, dupa ce ai dat retragere 10.001E :lol:
virtualpro
Incepator
Incepator

Mesajde sunflower » Sâm Iun 20, 2009 8:51 pm

Epassporte nu e banca dude.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde wid0wm4ker » Vin Oct 02, 2009 3:17 pm

eu din cate am inteles exista o limita de 900 Ron/zi si din 6 in 6 luni se dubleaza.
wid0wm4ker
Incepator
Incepator

Re: E adevarat?

Mesajde cretZu » Dum Oct 18, 2009 2:00 am

virtualpro scrie:
Banii pe care ii retragi de la bancomat cu cardul epassporte nu intra in nici o baza de date . Statul nu te poate identifica pe tine ca ai avut acei bani si nu ai platit impozite. Simplu, si nu are nici o legatura cu firma.

E adevarat? Eu nu pot sa cred asa ceva. Sa-i spuna cineva lui dusan ca abereaza si ca o sa vina mascatii in secunda 2 dupa ce ai bagat pin-ul in bancomat! Sau ma rog, dupa ce ai dat retragere 10.001E :lol:

Eu am scos de multe ori bani si nici un mascat...
cretZu
User Avansat
User Avansat

Re: OFFSHORE

Mesajde Samirra » Mar Apr 13, 2010 8:18 pm

Eu zic ca offshore e ptr cei care invart sume mari de bani nu 5000 pe luna
sau poate nu stiati ca pentru ati deschide un offshore iti trebuie ceva capital 3000 - 4000$

in fine a aflat si romanu de offshore ... daca te tzine si te duce capu faci bani si nu platesti nimik si in
Romania ... daca numa dati la butoane pe forumuri atunci sigur nu faceti nimik

bafta
[b]www.ADULTcamsWORK.com CHEAP VIDEOCHAT[/b]
Samirra
AWStudent
AWStudent

Re: OFFSHORE

Mesajde sunflower » Mar Apr 13, 2010 8:38 pm

Eh lasa ca sunt care "dau la butoane pe forumuri" si au afaceri de te doare mintea.
sunflower
Instructor
Instructor

Re: E adevarat?

Mesajde theselby » Mie Apr 14, 2010 10:01 am

virtualpro scrie:

Poi nenea... nu ai cum sa retragi 10.001 euro de la un bancomat, mai ales de pe epassporte care are limita de tranzactii si sume "pe zi".
Studio video-chat IASI - CHATLIVE | http://chatlive.ro
Ghid MyFreeCams | http://tinyurl.com/mfc-guide
Documentatie videochat | http://tinyurl.com/videochat-guides
theselby
Cunoscator
Cunoscator

Următorul

Înapoi la Legislatie si Legalitate