Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de dodosel » Dum Ian 18, 2009 9:15 pm
cine poate sa imi explice si mie cum se aplica o firma offshore pt activitatea de vch?
multumesc
-
dodosel
- Incepator

-
-

Publicitate AWStars
-
de princessmanager » Lun Aug 16, 2010 7:00 pm
cine poate sa explice cum isi desfasoara activitatea o firma offshore in romania asta incluzand si formele de contract pe care le semneaza cu siteul si cu modelul si care dintre acestea sunt cele mai bune!
-

princessmanager
- AWStudent

-
-
de teroristu199 » Lun Aug 16, 2010 11:32 pm
Un avocat specializat in spalare de bani.Sau eu.
-

teroristu199
- User Avansat

-
-
de Alexiss » Lun Aug 16, 2010 11:53 pm
Hahaha teroristule , pe cat de amuzant raspunsul pe atat de adevarat .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de sunflower » Mar Aug 17, 2010 10:38 pm
teroristu199 scrie:Trec deja prin criza varstei de mijloc,sper sa nu fie andropauza in final.Eu as mai fi doritor totusi de hatza-hatza.De aia sunt mai scump la vedere.Invatam retele Cisco ca din videochat e din ce in ce mai greu.Mai apar si forumurile astea ne mananca painea nu alta.. 
Alexiss scrie:Hahaha teroristule , pe cat de amuzant raspunsul pe atat de adevarat .
-

sunflower
- Instructor

-
-
de Utilizator sters » Mie Aug 18, 2010 4:58 pm
Care forumuri?  Daca se strica treaba de tot gasim noi ceva.... Bafta acolo! 
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de sorin_bv » Mie Sep 08, 2010 9:29 pm
teroristu199 scrie:Un avocat specializat in spalare de bani.Sau eu.
Cum pot afla mai multe detalii referitoare la subiect, cat ma costa consultatia? Multumesc
www.rainbow-videochat.ro
-

sorin_bv
- User activ

-
-
de spaniolul » Mie Sep 08, 2010 9:49 pm
sorin_bv scrie:teroristu199 scrie:Un avocat specializat in spalare de bani.Sau eu.
Cum pot afla mai multe detalii referitoare la subiect, cat ma costa consultatia? Multumesc
totul tine de avocati,pe cont propiu e cam greu in medie in functie de ceea ce vrei sa faci intre 2500 si 6000$,intreaba aici. http://www.infiintarefirmaurgent.ro/firmaoffshore
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de sorin_bv » Joi Sep 09, 2010 12:27 am
spaniolul scrie:sorin_bv scrie:teroristu199 scrie:Un avocat specializat in spalare de bani.Sau eu.
totul tine de avocati,pe cont propiu e cam greu in medie in functie de ceea ce vrei sa faci intre 2500 si 6000$,intreaba aici. http://www.infiintarefirmaurgent.ro/firmaoffshore
La banii astia ma sui in avion ,si intr-o saptamana in Cipru rezolv problema ,mai ies seara intr-un club si mai vin cu ceva euro si acasa.Cred ca au comision de 100% domnii avocati
www.rainbow-videochat.ro
-

sorin_bv
- User activ

-
-
de sorin_bv » Joi Sep 09, 2010 12:29 am
sorin_bv scrie:spaniolul scrie:sorin_bv scrie:teroristu199 scrie:Un avocat specializat in spalare de bani.Sau eu.
La banii astia ma sui in avion ,si intr-o saptamana in Cipru rezolv problema ,mai ies seara intr-un club si mai vin cu ceva euro si acasa.Cred ca au comision de 100% domnii avocati
Dupa care o sa vin si o sa dau consultanta intre 1900 si 4500$ 
www.rainbow-videochat.ro
-

sorin_bv
- User activ

-
-
de Alexiss » Joi Sep 09, 2010 1:47 am
Deschiderea unui offshore costa undeva la 2000 Euro intr-un paradis fiscal . Cipru ... inca mai e o solutie . Pe langa acesti bani mai trebuiesc luate in considerare cheltuielile necesare cu deschiderea contului bancar . Ideal sa va interesati mai intai de serviciile bancare si apoi ce offshore-uri accepta aceste banci . Am vazut cazuri de firme deschise in Delaware refuzate de banci , in timp ce altele mai exotice ca sa zic asa erau acceptate . Si aici exista niste costuri si niste comisioane .
Daca mergeti la un avocat , intrebat-l cat costa cu totul , nu doar deschiderea offshore-ului cat si a contului bancar , pentru ca exact asta e tinta ... contul bancar . Firma in sine e pe locul 2 in ecuatia asta .
In rest , multa materie cerebrala pentru a plimba banii cat mai eficient ca sa ma exprim astfel ...
-

Alexiss
- Administrator

-
-
Înapoi la Discutii generale