Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de GrandStudio » Vin Sep 10, 2010 7:55 pm
Salut, Sunt un incepator in videochat si as vrea sa stiu in ce parte a zilei sunt cei mai multi vizitatori(ex:pe LiveJasmin) dimineatza,in timpul zilei sau noaptea?si cam de la ce ora e cel mai profitabil sa incepi sesiunea.Ca sa stiu si eu cum sa programez modelele. Mersi mult si va astept cu niste sfaturi, 
If you wanna be rich You got to be a bitch You got to be a bitch I said rich, rich you bitch If you wanna ride Ride the white pony
-

GrandStudio
- Incepator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de liviu202 » Vin Sep 10, 2010 8:20 pm
Daca cauti pe forum o sa gasesti mai multe detalii decat ai nevoie.
-
liviu202
- Cunoscator

-
de GrandStudio » Vin Sep 10, 2010 8:27 pm
Am ineput a citi tot forumul... Sunt multe mesaje si imi ea prea mult timp... Time is Money 
If you wanna be rich You got to be a bitch You got to be a bitch I said rich, rich you bitch If you wanna ride Ride the white pony
-

GrandStudio
- Incepator

-
-
de princessmanager » Vin Sep 10, 2010 8:57 pm
cu atitudinea asta mai ales daca vrei sa iti infiintezi studio va fi foarte greu....oricum membri sunt tot timpul important este sa le oferi ceva atragator (si nu ma refer doar la fizic) pentru ca sa iti intre in pvt.Daca lucrezi cu america 06-10 diminineatza si 20-02 seara (sunt orele in care traficul este mai crescut)
-

princessmanager
- AWStudent

-
-
de Utilizator sters » Vin Sep 10, 2010 9:21 pm
Salutari! Chiar acum vreo doua zile am vb despre acest lucru....Depinde cu ce site lucrezi.Vezi diferenta de fus orar dintre noi si site-ul respectiv,si tragi concluzia singurel.Avand in vedere ca majoritatea siteuri-lor lucreaza cu americanii,cele mai bune ore le ai intre 4 AM si 11 AM. Sper sa-ti fie de folos sfatul Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de sunflower » Sâm Sep 11, 2010 7:17 pm
GrandStudio scrie:Am ineput a citi tot forumul... Sunt multe mesaje si imi ea prea mult timp... Time is Money 
Si uite de asta forumul s-a transformat in Help Center... cu n la patrat subiecte pe aceeasi tema... aceeasi chestie every fuckin' day. Useri mai vechi, admin nu ati obosit?
-

sunflower
- Instructor

-
-
de liviu202 » Sâm Sep 11, 2010 7:25 pm
Aditza l-ai bagat pe om in ceatza. O sa-si cheme fetele la 4 dimineatza sa munceasca. :D
-
liviu202
- Cunoscator

-
de spaniolul » Sâm Sep 11, 2010 9:36 pm
sunflower scrie:GrandStudio scrie:Am ineput a citi tot forumul... Sunt multe mesaje si imi ea prea mult timp... Time is Money 
Si uite de asta forumul s-a transformat in Help Center... cu n la patrat subiecte pe aceeasi tema... aceeasi chestie every fuckin' day. Useri mai vechi, admin nu ati obosit?
Asta e,unii cred ca daca posteaza au raspunsul mai rapid decat daca ar cauta,ar trebui facut un sticky pus pe prima pagina cu linkuri catre cele mai fierbinti subiecte sa zic asa.
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de Utilizator sters » Dum Sep 12, 2010 1:15 am
liviu202 scrie:Aditza l-ai bagat pe om in ceatza. O sa-si cheme fetele la 4 dimineatza sa munceasca. :D
M-a intrebat care sunt cele mai bune ore,iar eu i-am raspuns Bafta acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de GrandStudio » Dum Sep 12, 2010 1:22 am
"Asta e,unii cred ca daca posteaza au raspunsul mai rapid decat daca ar cauta,ar trebui facut un sticky pus pe prima pagina cu linkuri catre cele mai fierbinti subiecte sa zic asa." Mersi mult tuturor  ...si asta e o idee buna cu linkurile catre cele mai fierbinti subiecte si fete la fel 
-

GrandStudio
- Incepator

-
-
de sunflower » Dum Sep 12, 2010 1:34 am
Vezi poate te incurci cu vreun model din studio ca te-ai dus pe tzeava. Presimt in urina ca nu-ti displace scenariul...
-

sunflower
- Instructor

-
-
de GrandStudio » Dum Sep 12, 2010 2:18 am
sunflower scrie:Vezi poate te incurci cu vreun model din studio ca te-ai dus pe tzeava. Presimt in urina ca nu-ti displace scenariul...
asta si caut:smt008 
-

GrandStudio
- Incepator

-
-
de GrandStudio » Dum Sep 12, 2010 2:26 am
-

GrandStudio
- Incepator

-
-
de Utilizator sters » Dum Sep 12, 2010 2:34 am
Era o gluma prietene  Imi cer scuze daca te-ai simtit ofensat  Nu era nevoie sa-mi arati funduletul 
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
Înapoi la Discutii generale