Webcam models

un pachet business de la rds cat costa pe luna

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

un pachet business de la rds cat costa pe luna

Mesajde ciprian » Joi Sep 09, 2010 3:34 pm

buna nu am vazut delok sau poate nu am cautat bine pe site, cat ajunge un abonament lunar busines de la rds sa am un minim 512 mps upload sa put lucra la 3 4 siteuri va multumesc frumos
ciprian
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: un pachet business de la rds cat costa pe luna

Mesajde Nush » Joi Sep 09, 2010 4:01 pm

Pachetul Business de la RDS, varianta simpla care se poate face si pe persoana fizica, costa 15 euro, sau dolari.. parca euro. Insa pentru 3-4 site-uri nu stiu daca iti este suficient... poate un user cu experienta, care a testat, ne poate spune mai exact.
Atentie! Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Nush
AWStudent
AWStudent

Mesajde ciprian » Joi Sep 09, 2010 4:08 pm

pentru 3 4 siteuri m-ar interesa ce pachet si cat costa
ciprian
Incepator
Incepator

Mesajde spaniolul » Joi Sep 09, 2010 4:22 pm

ciprian scrie:pentru 3 4 siteuri m-ar interesa ce pachet si cat costa

Alege de aici.

http://www.rcs-rds.ro/internet-digi-net ... nk/pachete
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Nush » Joi Sep 09, 2010 4:43 pm

Nu gaseste abonamente business pe site...

2-3 site-uri iti duce lejer si un abonament normal, unul Fiberlink2, care costa putin si ai upload in jur de 1-1,5 mega, testat de mine cu doua servere din America. Insa ai mentionat abonament business, ceea ce inseamna viteza garantata si deja discuti la alt pret, iar acele abonamente nu le gasesti pe site le ei, cel putin eu nu le-am gasit. Stiu ca cel mai mic e de 15 euro insa nu stiu ce download/upload garantat are. Am vazut pe altii scriind ca platesc 200-300 ron pentru 2 mega upload, tot abonamente garantate la RDS... cel mai bine e sa suni la ei direct si sa iti dea ofertele business, cu trafic garantat.

Sau daca nu vrei business atunci iti recomand Fiberlink2.
Atentie! Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Nush
AWStudent
AWStudent

Mesajde Utilizator sters » Joi Sep 09, 2010 5:07 pm

Pachete business RCS RDS 100 de euro lunar cu banda garantata,insa nu poti face un astfel de abonament,decat pe persoana juridica.Nu neaparat firma ta....poti apela la altcineva daca ai la cine,insa nu se pot face astfel de pachete decat pe firma :yawinkle:

Bafta acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde sorin_bv » Joi Sep 09, 2010 6:58 pm

ciprian scrie:buna nu am vazut delok sau poate nu am cautat bine pe site, cat ajunge un abonament lunar busines de la rds sa am un minim 512 mps upload sa put lucra la 3 4 siteuri va multumesc frumos

1. SERVICII INTERNET si TELEFONIE

1. Acces cu trafic nelimitat, latime de banda GARANTATA:

Pachet Viteză minim garantata Viteză maxima Linii telefonie incluse Abonament lunar Telefonie si Internet (EURO)
1 1 Mbps 10 Mbps 2*5 euro 45
2 1.5 Mbps 10 Mbps 2*5 euro 50
3 2 Mbps 10 Mbps 2*5 euro 75
4 3 Mbps 10 Mbps 2*5 euro 100
5 4 Mbps 10 Mbps 3*10 euro 150
6 5 Mbps 10 Mbps 3*10 euro 200
7 6 Mbps 10 Mbps 3*10 euro 230
8 7 Mbps 10 Mbps 3*10 euro 260

• Canalele alocate sunt SIMETRICE, adică beneficiaţi de aceeaşi viteză atât pentru download cât şi la upload;
• Accesul este garantat 24h-24h, traficul este NELIMITAT. Costuri suplimentare = ZERO (soluţiile DSL presupun abonament suplimentar pentru linia telefonică folosită pentru accesare);
• Echipamentele sunt oferite GRATUIT în custodie.
• Serviciul de acces internet poate fi furnizat atât pe infrastructură de tip CATV, cât şi pe infrastructură de Fibră Optică;
• Pentru oricare din abonamentele de mai sus, beneficiaţi GRATUIT de următoarele SERVICII SUPLIMENTARE:
 adresa IP din clasele RCS & RDS
 cont de e-mail de 50MB (client@rdsbv.ro);
 Un subdomeniu (client.rdsbv.ro);
 Hosting pentru o pagin de 50MB;
 Administrare domeniu.

Notă:
1. Preţurile sunt exprimate în EURO şi nu includ TVA. Plata se va face în lei la cursul ROL/EURO anuntat de BNR din data facturării;
2. Preţurile din această ofertă pot fi modificate de către RCS & RDS fără notificare.
www.rainbow-videochat.ro
sorin_bv
User activ
User activ

Mesajde studiolove69 » Joi Sep 09, 2010 7:08 pm

la rds nu stiu daca este nevoie totusi de rds avand in vedere ca daca iei abonamentul fiber de 40 ron merge super super ok cu 10 siteuri si asta doar ep un computer. merge cu mai multe computere desigur. banda lor tine vine la pretul standard.

sa ziceam ca ai vrea business doar daca iti pica des in zona ta rds si sa zici ca ai nevoie de banda garantata.

in concluzie parerea mea e ca nu se merita.
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde sorin_bv » Joi Sep 09, 2010 8:00 pm

studiolove69 scrie:la rds nu stiu daca este nevoie totusi de rds avand in vedere ca daca iei abonamentul fiber de 40 ron merge super super ok cu 10 siteuri si asta doar ep un computer. merge cu mai multe computere desigur. banda lor tine vine la pretul standard.

sa ziceam ca ai vrea business doar daca iti pica des in zona ta rds si sa zici ca ai nevoie de banda garantata.

in concluzie parerea mea e ca nu se merita.

Exista si varianta de la Romtelecom pe fibra se numeste IP FIX dar e ceva mai scumpa decat RDS,se poate cere o instalare de proba pentru o luna , care este gratis.
www.rainbow-videochat.ro
sorin_bv
User activ
User activ

Mesajde Utilizator sters » Joi Sep 09, 2010 8:18 pm

Romtelecom=Varzaaaaaa

Si nu glumes...e la pamant din toate punctele de vedere...luati-va gandul de la el,daca nu vreti sa stati pe un singur site,si ala in low sau very low!

Bafta acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde ciprian » Joi Sep 09, 2010 10:11 pm

deci daca imi iau fiberlink 2 m-as descurca la 2-3 siteuri? asta ar fi foarte bine eu vreau sa lucrez de acasa si as vrea sa incep cu un studio pentru inceput,am citit multe aici dar tot te mai lovesti de ceva la inceput si cred ca e biine sa incep cu cineva care te ajuta 24/7 ,cred ,adita tu cee ma sfatui? pe cine sa aleg pt inceput ,sunt ceva studio seriosi? va multumesc la toti , care ati avut cateva secunde sa ma ajutati cu sfaturi
ciprian
Incepator
Incepator

Mesajde studiolove69 » Joi Sep 09, 2010 10:19 pm

daca iti iei fiber link 2 de la rds popti sta cu cate siteuri vrei si tot la HD o se conecteze, computerul sa te tina:)
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde caracatita85 » Joi Sep 09, 2010 10:56 pm

buna tuturor.eu am avut internet bussines de 50 de euro pe lune si am avut viteza de 10 cu 10,iar dupa 6 luni mi-am schimbat oferta ca mi sa parut tare multi bani,mi-am facut abonament bussines de 30 de euro,si acum am viteza de 20 cu 20.e super acuma
caracatita85
AWStudent
AWStudent

Mesajde Under10 » Sâm Sep 11, 2010 12:24 am

Nu trebuie neaparat sa ai firma ptr un pachet busines ... si nu trebuie sa fie de 100 euro sunt si pachete mai mici ..... asta discutie direct cu ei ...
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde Utilizator sters » Sâm Sep 11, 2010 2:11 am

Under10 scrie:Nu trebuie neaparat sa ai firma ptr un pachet busines ... si nu trebuie sa fie de 100 euro sunt si pachete mai mici ..... asta discutie direct cu ei ...

Depinde...Spre exemplu,acum 2 luni,dupa cateva tratative cu ei,am tinut in test un pachet business pentru 2 saptamani sa vad daca este vreo diferenta intre ei si providerul pe care il aveam inainte si il am si in prezent.Diferenta nu a fost aproape deloc.La bani,crede-ma ca este foarte mare :lol: :lol: :lol: ,si nu in cele din urma,pentru banda garantata,doar pachet business la 100 de euro care se poate face doar pe firma.Pe,persoana juridica,nu exista pachet cu banda garantata la RDS...cel putin asa era acum doua luni.Asta ti-o zic din proprie expierenta. :yawinkle:

Bafta acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Următorul

Înapoi la Discutii generale