ciprian scrie:buna nu am vazut delok sau poate nu am cautat bine pe site, cat ajunge un abonament lunar busines de la rds sa am un minim 512 mps upload sa put lucra la 3 4 siteuri va multumesc frumos
1. SERVICII INTERNET si TELEFONIE
1. Acces cu trafic nelimitat, latime de banda GARANTATA:
Pachet Viteză minim garantata Viteză maxima Linii telefonie incluse Abonament lunar Telefonie si Internet (EURO)
1 1 Mbps 10 Mbps 2*5 euro 45
2 1.5 Mbps 10 Mbps 2*5 euro 50
3 2 Mbps 10 Mbps 2*5 euro 75
4 3 Mbps 10 Mbps 2*5 euro 100
5 4 Mbps 10 Mbps 3*10 euro 150
6 5 Mbps 10 Mbps 3*10 euro 200
7 6 Mbps 10 Mbps 3*10 euro 230
8 7 Mbps 10 Mbps 3*10 euro 260
• Canalele alocate sunt SIMETRICE, adică beneficiaţi de aceeaşi viteză atât pentru download cât şi la upload;
• Accesul este garantat 24h-24h, traficul este NELIMITAT. Costuri suplimentare = ZERO (soluţiile DSL presupun abonament suplimentar pentru linia telefonică folosită pentru accesare);
• Echipamentele sunt oferite GRATUIT în custodie.
• Serviciul de acces internet poate fi furnizat atât pe infrastructură de tip CATV, cât şi pe infrastructură de Fibră Optică;
• Pentru oricare din abonamentele de mai sus, beneficiaţi GRATUIT de următoarele SERVICII SUPLIMENTARE:
adresa IP din clasele RCS & RDS
cont de e-mail de 50MB (
client@rdsbv.ro);
Un subdomeniu (client.rdsbv.ro);
Hosting pentru o pagin de 50MB;
Administrare domeniu.
Notă:
1. Preţurile sunt exprimate în EURO şi nu includ TVA. Plata se va face în lei la cursul ROL/EURO anuntat de BNR din data facturării;
2. Preţurile din această ofertă pot fi modificate de către RCS & RDS fără notificare.