Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de spaniolul » Sâm Oct 16, 2010 7:14 am
Trebuie sa astepti sa iti vina cardul acasa si introduci nr de pe card pentru activare!
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
-

Publicitate AWStars
-
de spaniolul » Sâm Oct 16, 2010 7:20 am
just.me scrie:eh asta este...am o stea in frunte ..se pare ca browserul a avut ceva cu mine...mersi mult ,spaniolul
Cu multa placere,ma bucur ca ti-am fost de folos!
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de just.me » Dum Oct 17, 2010 3:13 am
alecsandra...daca ai avut epassporte cred ca stii cam cum sta treaba.e aproape acelasi lucru.la epassporte.,la fel,iti trimitea cardul acasa.cand ajungea la tine , intrai pe site si il activai ...cum ?introduci seria cardului , trebuie sa scrie pe el.sper ca despre asta vorbesti..cel putin asa era la epassporte si asa este si la payoneer.asta inseamna sa il activezi.introdu numarul de pe el.
-

just.me
- AWStudent

-
-
de alecsandra » Dum Oct 17, 2010 3:49 am
din fericire nu am avut epassport.da mi-a venit cardu acasa.asta nu intelegeam,ce este prepaid number.ms frumos de raspunsui.o seara buna
-
alecsandra
- User activ

-
-
Înapoi la Discutii generale