Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de just.me » Lun Oct 11, 2010 3:43 am
Incerc de peste o saptamana sa imi fac cont cu card atasat la cei de la payoneer si nu reusesc.Am incercat si de pe alt calculator,internet speed diferit,cica ...am crezut ca poate nu imi incarca mie cat trebuie. Am incercat de pe imlive , de pe streamray,de pe mfc ,livepimpin,si inoveo si plus alti parteneri care sunt la ei pe pagina , insa ii dau creare cont , incarca pagina cam o ora , imi da pagina de inregistrare cont.Ma lasa sa completez datele necesare , cand ii dau finish ,pagina a expirat deja!!!
Si asa fac de o vesnicie...de cand incerc sa fac acest cont si nu reusesc . As vrea sa stiu daca sunt singura caruia ii se intampla astfel de lucru.Cum altii au reusit sa faca un cont nou si eu ma chinui de peste o saptamana!Sunt dead and with no money fara el.
O fi serverul lor prea solicitat?ma gandesc ca majoritatea de pe epassporte se muta pe payoneer si asta inseamna cate sute de mii daca nu cumva ajunge la milioane , in lumea intreaga.
Astept raspunsuri din partea voastra...multumesc
-

just.me
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de spaniolul » Lun Oct 11, 2010 8:10 am
Incearca sa intri cu alt browser,mozzila,opera,daca tot la fel face mergi la un prieten/prietene ori la un cafe internet!,pagina se incarca normal nu sunt probleme.
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de just.me » Mar Oct 12, 2010 9:44 pm
Bun .mersi mult.am sa incerc pe mozilla.Revin cu raspuns daca am reusit ,ms mult
-

just.me
- AWStudent

-
-
de just.me » Joi Oct 14, 2010 1:05 am
Ai avut mare dreptate ca pe mozilla merge.Insa am capatat alta problema care nu ma lasa sa merg mai departe:La step 2 , trebuie sa introduci :username , parola , alegi intrebarea de securitate si raspunsul .Stiu ca username-ul este introdus automat si anume acela este emailul .introduci parola si celelalte chestii.Insa la mine nu apare emailul introdus de ei atumat.Nu apare nimic scris acolo si nici nu ma lasa sa introduc eu .Asa ca nu ma lasa sa trec la step 3. Cineva spunea ca poate fi de la securitatea retelei de internet.Am rds,abonament normal , cu user name si parola .O fi asta ?
E cineva care ma poate ajuta ?Nu de alta dar ma chinui de 4 saptamani sa imi fac payoneeerul asta caci in felul asta am sa muncesc pt taxele de la banci:(((.
-

just.me
- AWStudent

-
-
de ionut_ro » Joi Oct 14, 2010 1:40 am
cred ca esti singurul care se loveste de problema asta... daca stai sa gandesti logic... de unde dracu sa stie payoneer-ul ce user si parola ai tu la rds :)) e-mailul (username-ul pe payoneer) il introduci singur, la fel si parola... intrebarea de securitate parca o alegi din lista aia (numele cainelui.. chestii d'astea)
NU ARE NICI O LEGATURA CONTUL TAU DE PAYONEER CU ABONAMENTUL TAU DE INTERNET.
btw... vezi ca pe site-ul lor payoneer-ul au un faq... unde iti explica cum sa iti faci cont... citeste si tu pe acolo...
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de liviu202 » Joi Oct 14, 2010 1:42 am
esti de belea. cred ca ai probleme sa deschizi si computerul.crezi ca stie cineva ce aberatii ai scris tu acolo ca sa te ajute? cheama pe cineva la tine care se pricepe. sa vada exact care e problema!
-
liviu202
- Cunoscator

-
de just.me » Joi Oct 14, 2010 3:36 am
Multumesc pt intentie , ionut , insa asta mi s-a spus si mie ...nu ma pricep prea bine insa pricep ca pe internet explorer 8 cu compatibility view nu am problema asta dar se incarca pagina intr-o ora ,completez datele si apoi expira pagina ,iar pe mozilla am problema asta,este vorba e de securitate...am rezolvat-o cu google chrome...de vina este browserul ...multumesc oricum ionut...iar draga liviu degeaba te dai destept daca nu esti ...caci nu m-ai ajutat cu nimic si tu se pare ca spui aberatii..eu am spus ceea ce mi se intampla.nu esti in stare sa dai sfaturi ,nu mai da post reply.multumesc celorlalti
-

just.me
- AWStudent

-
-
de spaniolul » Joi Oct 14, 2010 5:09 am
Bun.deci stai in Ro,folosesti RDS,se stie ca RDS are mari probleme cu anumite conexiuni,nu intru in amanunte ca imi sar altii in cap,sfatulmeu,mergi la o prietena sau un cafee-internet si incearca de acolo,sunt sigura ca vei reusi in final!
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de liviu202 » Joi Oct 14, 2010 10:05 am
Ca sa nu zici ca sunt rau iti fac eu contul. vrei? Da-mi un pm.
-
liviu202
- Cunoscator

-
de fetish » Joi Oct 14, 2010 2:47 pm
spany iar aberezi la greu ?ce stii u despre internetl din ro ?sau desoppre rds in genere ?ce abonamente ai avut u la internet in ro ?cate site uri tii ?lasati ne nene cu aberatii din astea
"Better to rule in hell than serve in heaven." -Milton
-
fetish
- Cunoscator

-
-
de just.me » Joi Oct 14, 2010 11:26 pm
Mey , baieti ...am rezolvat-o cu google chrome..de vina este mozilla...faza cu "username-ul ..." ...Mersi mult.Doar auzisem ca daca ai internet cu username si parola , ai un internet mai restrictionat la anumite siteuri ,se pare ca nu este cazul aici.mersi frumos inca o data .iar , liviu draga ...daca vrei cont de payoneer cu card , fa-ti singur.nu am stea in frunte
-

just.me
- AWStudent

-
-
de spaniolul » Vin Oct 15, 2010 1:14 am
Eu una ma bucur ca ai reusit in cele din urma,si mai mult ma bucura faptul ca am avut dreptate in ceea ce priveste browser-ul!
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de liviu202 » Vin Oct 15, 2010 1:28 am
WOW . Ai reusit sa-ti faci cont. Ce tare. Acum nu vrei sa ma ajuti si pe mine sa-mi fac.Te-ai vazut cu sacii in caruta? Ai pierdut o luna ca sa iti faci un cont de payoneer. Toata lumea stie ca ai o stea in frunte.
-
liviu202
- Cunoscator

-
de just.me » Sâm Oct 16, 2010 4:11 am
eh asta este...am o stea in frunte ..se pare ca browserul a avut ceva cu mine...mersi mult ,spaniolul
-

just.me
- AWStudent

-
-
de alecsandra » Sâm Oct 16, 2010 6:00 am
nu mai inteleg nimic.am dat la payoneer sami activez cardu,am intrat in my account,si imi spune enter your prepaid card number.ce e asta?am bagat referal number dat de ei ca sa-i contactez,dar vad ca nu merge.ce trebuie sa bag?ori sunt eu prea obosita la ora asta..ms frumos
-
alecsandra
- User activ

-
-
Înapoi la Discutii generale