Salutare tuturor.
As avea si eu o intrebare la voi , cei care stiu , care lucreaza pe aceste siteuri , ce parere aveti...trafic,ce fel de membrii sunt,ce fel de modele sunt cerute , cam cat $/min in general ...
Siteurile sunt urmatoarele:
www.nonnudecams.com (am pe cineva care are aici o sesiune deschisa, scorurile sunt foarte mari ...peste 4 $ pe minut si daca arati foarte bn , faci bani frumusei intr-un timp foarte scurt.accepta cam 10 % din cele care aplica , dar daca te-au acceptat iti poti si pe alte siteuri tot din compania lor.aceleasi scoruri mari)
www.inoveo.com(pe acest site am vrut sa aplic de mult timp , dar cand am scos actele la le semnez am observat ca unde trebuia sa semnez , data era cu un an in urma si mi s-a parut ciudat.astazi am cautat pe adultwebcamstars,sectiunea lista de siteuri , si am gasit private feeds , sau ceva de genul , tot din compania lor , inoveo , si am vrut sa vad daca au actulizat si ei actele pe care trebuie sa le semnam si e ok.insa as vrea sa stiu mai multe informatii daca stiti care e treaba cu private , semi-private, showroom s.a..m.d. ...am vazut ca pe siteurl lor , daca esti model nou , primele 100 ore te platesc cu aproximativ 7 $ pe ora.Este adevarat?sau ce conditii trebuie sa indeplinesti?)
Astept info si pareri de la cunoscatori va ,as vrea sa mai aplic pentru niste siteuri bune ...vreau sa precizez ca lucrez pe Camcontacts(care este baza la mine , este un site foarte bune , parerea mea ), imlive si streamray (acestea sunt niste surplusuri de venit bunicele) , insa as vrea sa gasesc un site la fel de bun cum este CC (insa nu imi recomandati MFC , nu ma regasesc in acel site)>
CC mi se pare f serios , adminii , site-ul ofera informatiile de care ai nevoie , multe categorii la care poti aplica , in care de doresti , si % este ok , 50% .la fel si iti permit sa iti pui cat de scump vrei minutul...in fine , aceasta este parerea mea.Spor la banuti.
Acum astept parerei de la voi.