Webcam models

Ce parere aveti despre aceste site-uri?

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Ce parere aveti despre aceste site-uri?

Mesajde just.me » Lun Mai 30, 2011 5:24 pm

Salutare tuturor.
As avea si eu o intrebare la voi , cei care stiu , care lucreaza pe aceste siteuri , ce parere aveti...trafic,ce fel de membrii sunt,ce fel de modele sunt cerute , cam cat $/min in general ...

Siteurile sunt urmatoarele:

www.nonnudecams.com (am pe cineva care are aici o sesiune deschisa, scorurile sunt foarte mari ...peste 4 $ pe minut si daca arati foarte bn , faci bani frumusei intr-un timp foarte scurt.accepta cam 10 % din cele care aplica , dar daca te-au acceptat iti poti si pe alte siteuri tot din compania lor.aceleasi scoruri mari)

www.inoveo.com(pe acest site am vrut sa aplic de mult timp , dar cand am scos actele la le semnez am observat ca unde trebuia sa semnez , data era cu un an in urma si mi s-a parut ciudat.astazi am cautat pe adultwebcamstars,sectiunea lista de siteuri , si am gasit private feeds , sau ceva de genul , tot din compania lor , inoveo , si am vrut sa vad daca au actulizat si ei actele pe care trebuie sa le semnam si e ok.insa as vrea sa stiu mai multe informatii daca stiti care e treaba cu private , semi-private, showroom s.a..m.d. ...am vazut ca pe siteurl lor , daca esti model nou , primele 100 ore te platesc cu aproximativ 7 $ pe ora.Este adevarat?sau ce conditii trebuie sa indeplinesti?)

Astept info si pareri de la cunoscatori va ,as vrea sa mai aplic pentru niste siteuri bune ...vreau sa precizez ca lucrez pe Camcontacts(care este baza la mine , este un site foarte bune , parerea mea ), imlive si streamray (acestea sunt niste surplusuri de venit bunicele) , insa as vrea sa gasesc un site la fel de bun cum este CC (insa nu imi recomandati MFC , nu ma regasesc in acel site)>
CC mi se pare f serios , adminii , site-ul ofera informatiile de care ai nevoie , multe categorii la care poti aplica , in care de doresti , si % este ok , 50% .la fel si iti permit sa iti pui cat de scump vrei minutul...in fine , aceasta este parerea mea.Spor la banuti.

Acum astept parerei de la voi.
just.me
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: Ce parere aveti despre aceste site-uri?

Mesajde gabi28 » Lun Mai 30, 2011 6:56 pm

Dupa parerea mea un site bun in primul rand trebuie sa aiba mult trafic, atat membri, vizitatori cat si modele.
Pe nonnudecams la ora asta sunt online doar 2 modele, intr-adevar modelele sunt foarte selectate si preturile pe minut foarte mari ceea ce ma duce cu gandul la membri cu potential financiar foarte mare. Dar sa tinem cont ca atunci cand dai un ban in plus si pretentiile sunt mai mari si nu cred ca s-ar ingramadi multi membri atunci cand ai de ales intre 2 modele care sunt online pe site.
Pe inoveo imi deschide direct pagina "Customer Service Center" fara a imi lasa optiunea de a intra pe site, probabil Romania e blocata.
Daca esti hotarata si vrei sa incerci poate revii cu un mesaj sa ne spui si noua cum merge :)
Mult succes ;)
gabi28
User Avansat
User Avansat

Re: Ce parere aveti despre aceste site-uri?

Mesajde BadCat » Mar Mai 31, 2011 11:59 am

buna

pe inoveo este ceva trafic.....dar cele 100 de ore doar in vis....sunt tot felu de conditii si oricum slabe sanse sa iei 700 numai de la cele 100 de ore de plata......oricum daca indeplinesti toate conditiile...ceea ce m-ar mira.....si in luna respectva ( 100 de ore) ai fc 600 de $ ei pun diferenta pana la 700 daca ai fc 702 cade oferta cu bonusul
BadCat
User activ
User activ

Înapoi la Discutii generale