Webcam models

PARTY CHAT STREMATE

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

PARTY CHAT STREMATE

Mesajde daniel4u » Lun Aug 01, 2011 10:06 am

Salutare , stie cineva cum se poate activa sau cum pot beneficia de optiunea party chat pe stremate .Ma tot intreaba multi membrii daca fac party chat si nu stiu exact de unde sa activez acest lucru .
Poate ma lamureste si pe mine cineva .Mersi
daniel4u
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: PARTY CHAT STREMATE

Mesajde AlexandruXVS » Joi Aug 18, 2011 2:04 pm

party chat il alegi inainte de a da Start Session , e in dreapta sus , ai clasic si party , dai party , faza e ca in party membrii se vad intre ei cat si discutiile , la fel te pot invita in privat normal sau exclusiv cat si sa dea gold . faza cu Party chat e ca de aici siteul iti poate oferii optiunea de GOLD SHOW .
AlexandruXVS
AWStudent
AWStudent

Mesajde melisa_alexa » Vin Aug 19, 2011 9:28 pm

buna deci faza cu party chat nu este la fel ca cele din prima pagina gold show una este party chat si alta este gold show sunt diferite nu la toate modele a pus gold show si nici nu o sa faca asta
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Mesajde AlexandruXVS » Vin Sep 02, 2011 2:18 pm

La gold show tre' sa fi atent/a ca iti stabilesti anumite chestii exacte , suma pe care o vrei ca sa iti incepi showul , timpul in care vrei ca suma sa se stranga si timpul showului , daca cumva ai net varza si se deconecteaza pierzi banii sunt inapoiati membriilor , daca iesi din show mai devreme de limita ta la fel , dar daca nu acumulezi suma dorita sa incepi site ul iti da sansa sa incepi cu cat ai si fiecare membru intrat va contribui , oarecum golden show se axeaza pe modele ce intretin atmosfera ..
AlexandruXVS
AWStudent
AWStudent

Mesajde melisa_alexa » Joi Sep 08, 2011 3:35 pm

buna all astazi am primit gold show optiunea sunt cee mai fericita totusi am fost alesa printre cele mai bune modele ele deci nu am cuvinte sa spun nu credeam vrodata sa fiu aleasa optiunea asta acum sa vad cum merge
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Înapoi la Discutii generale