Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de manea91 » Sâm Oct 22, 2011 6:06 am
Salutare. Ma numesc Daniel si am si eu cateva intrebari. Sunt fost model VideoChat, acum 6 luni am plecat in Rep.Moldova initial cu alte treburi , si am ajuns in a-mi crea propriul studio de videochat (daca as putea sa ii spun asa), un apartament cu 3 camere in chirie, cu acordul proprietarului, am cumparat 3 pc-uri, si printr-un anunt intr-un ziar, in primele 2 saptamani aveam 6 fete la lucru. Sincer sa fiu pana acum nu am scos profit chiar asa mare dar nici nu ma asteptam asa repede, insa am o teama. Adica nu stiu daca sunteti la curent insa aici in MD , legile sunt foarte severe in acest domeniu, adica daca prinde, racoare garantat cel putin 2 ani pe langa, o amenda de te ustura si ... nu zic unde. De cateva zile ma tot gandesc sa vin sa ma reprofilez pe romania. Voi ce sfat imi dati? Si daca ar fi sa vin acolo, cum e mai bine? sa iau un apartament micut si sa continui asa?, sau sa iau o casuta poate cu mai multe camere sa incerc sa grabesc procesul. Financiar am de unde investi. Si apoi, cum fac cel mai repede rost de performeri acolo? ca daca imi spuneti de ziar .... toate sunt pline si stiu ce mentalitate au majoritatea fetelor din romania cand aud de videochat (asta pentru ca nu sunt puse la curent). Despre legalitate acolo stiu ca in cel mai rau caz pot sa o patesc cu evaiune fiscala dar asta foarte rar pentru ca si ca sa te prinda, trebuie sa intre in casa, si ca sa intre in casa au nevoie de mandat , ceea ce se obtine foarte greu. Un avocat este un "must"? Am inteles ca este nevoie si de o contabila dar asta nu imi da seama de ce. Daca ma poate ajuta cineva cu cateva sfaturi utile nu ezitati sa imi trimiteti un mail la studio0506@yahoo.com , stiu ca sunt incepator, dar am experienta de partea mea, + sotia mea este tot un model cu experienta si totodata trainer, cat si resurse financiare. Multumesc anticipat! Respect, Dan
-
manea91
- Incepator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de alinserbia » Sâm Oct 22, 2011 2:58 pm
am si eu o intrebare. Poti sa alegi plata intr-un cont pe alt nume decat cel inregistrat ca si performer ? multumesc
-
alinserbia
- Incepator

-
-
de ready_for_you29 » Sâm Oct 22, 2011 4:50 pm
Unde ai optiunea de plata in cont bancar iti trebuie cont pe numele tau. Unde ai plata prin payoneer de exemplu poti sa pui si alt cont.
-
ready_for_you29
- User activ

-
-
de cezara1 » Sâm Oct 22, 2011 9:21 pm
Nu Cred Manea! 6 fete in 2 saptamini- BULL !! 2 ani? cine tio speriat asa de grav? nu a fost inchis inca nimeni pentru acest lucru, si nu va fi- atita timp cit predomina coruptia. Dar de amenda-Da ! ustura tare daca o ei, si daca is mai multi la TORTA? imparte bine... ca mine vei avea alti musafiri pentru o alta TORTA! scaneaza bine pe cine ei la lucru, ca anuntul tau din ziar e si inivitatia pentru TORTA! si daca eu as fi fost TU.. as pleca in RO. Devii legal acolo si invita modelele tale din RM .. vor fi mai mult ca bucuroase si ele sa fie legal in acest domeniu.
-
cezara1
- AWStudent

-
-
de manea91 » Lun Oct 24, 2011 2:51 pm
Ma rog, oricum faza cu "TORTELE" despre care tot vorbesti, am un prieten aici care are mai multe studiouri, dar cand ia o fata noua la lucru, are un apartament special, ... ceva gen Test Room, unde tine angajatele noi 1 saptamana sau chiar 2. si cand ia o fata noua el nu se prezinta sub numele lui adevarat, si nici nu tine legatura cu ea pana cartita din Test Roomul ala nu ii da unda verde. Pentru ca , sinceri sa fim , nu cred ca exista TORTA care sa vina dupa prada, si sa isi intre atat de bine in atributii incat sa faca shouri pvt stiind ca colegii ei o vad sau urmaresc... nu?Pur si simplu intra in casa, studiaza 2 zile cu pretextul ca "se uita sa invete" si a 2-3-a zi hopa BOM-BOM-BOM!!!!! in usa :D E cam cu dute-Vino aici, prea multe batai de cap.... Asa ca faceti-mi un loc ca ma bag si eu printre voi :D. aa, si cu fetele care le am aici, eu cred ca ar fi foarte incantate sa lucreze din ro, dar treaba e, cum le aduc eu acolo? le trebuie viza, si cum isi iau ele viza pe nush cate luni, pe ce motiv,mai nou trebuie sa aibe un cont bancar incarcat cu 500 EUR in banca sa aprobe viza.etc...
-
manea91
- Incepator

-
-
de cezara1 » Mar Oct 25, 2011 6:02 pm
manea test room- deja este stiut. si daca vor sa te sape- te vor! succese si numai bine pe viitor. nui usor sa activezi cind stii ca ce faci este contra legii, atit pentru manager de studio- cit si pentru modele. ai unde te extinde si posibilitate de a creste- dar nu te lasa legea.. mai bine inceteaza
-
cezara1
- AWStudent

-
-
de best_me » Mie Ian 11, 2012 6:48 pm
Salutare la toata lumea! Niste scurte si cuprinzatoare idei despre ce vreau sa fac! Mi-a intrat in cap chestia asta cu videochat si ma gandeam ca ma puteti lamuri cu unele lucruri! Pasi pentru deschidere i-am citit am priceput cat de cat mai putin cu partea cu firma, nelamurit sunt cu softurile si cu supravegherea modelelor sa nu ma pacaleasca sa nu ma insele! O sa iau un apartament cu 3 camere il mobilez utilez cu tot ce trebuie si ce e scris in forum! Deci cu firma si supravegherea modelelor nu sunt lamurit!
-
best_me
- AWStudent

-
-
de best_me » Mie Ian 11, 2012 8:13 pm
Salut la toti, nu stiu daca am nimerit bine dar incerc cu cateva intrebari! Sunt nou in domeniul asta si ma intereseaza sunt baiat am 21 de ani si as vrea sa deschid un astfel de studio. Am priceput pasii tot dar ceea ce nu prea am priceput sunt urmatoarele: -ce trebuie pentru firma care sunt pasii unde merg ce spun ce cer, -cum tin modelele sub supraveghere adica( sa nu ma faca pe la spate sa nu plece si sa vina, adica intr-un fel spus sa le am la mana cu ceva sa faca ce zic eu nu ce vor ele) -ce contracte trebuie incheiate cu ele! Stima!
-
best_me
- AWStudent

-
-
de gabi28 » Dum Ian 15, 2012 10:56 pm
Prietene ca sa poti deschide un studio de videochat, in primul rand trebuie sa stii pe ce lume traiesti !!! Nu trebuia sa specifici ca ai 21 de ani ... ne dadeam singuri seama.
-
gabi28
- User Avansat

-
-
Înapoi la Discutii generale