Webcam models

Payment MFC

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: Payment MFC

Mesajde Natalya_90 » Lun Oct 03, 2011 1:27 am

mi-am fakut si eu un kont pe MFC , ash vrea sa lukrez singurika de akasa, am mai lukrat akolo si mie mia plakut nu ash vrea sa lukrez pe alt site dar am lukrat pu cineva si numi era konvenabil delok, dar am si eu o problema mi-am fakut profilul am skris tot ce se cere datele de la cont si asha mai departe dar akolo skrie ka in timp de 24 de ore trebuie sa ashtept rs dak imi aproba datele si ashtept deja de 2 saptamini si nimik, am schimbat datele de 10 de ori , nushtiu ce sa mai fak ? ajutatima va rog cineva daka shtie kum? sau daka si-a mai deschis cineva de akasa...mersy mult
Natalya_90
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Mesajde blooangel » Lun Oct 03, 2011 3:16 pm

Natalya_90 scrie:mi-am fakut si eu un kont pe MFC , ash vrea sa lukrez singurika de akasa, am mai lukrat akolo si mie mia plakut nu ash vrea sa lukrez pe alt site dar am lukrat pu cineva si numi era konvenabil delok, dar am si eu o problema mi-am fakut profilul am skris tot ce se cere datele de la cont si asha mai departe dar akolo skrie ka in timp de 24 de ore trebuie sa ashtept rs dak imi aproba datele si ashtept deja de 2 saptamini si nimik, am schimbat datele de 10 de ori , nushtiu ce sa mai fak ? ajutatima va rog cineva daka shtie kum? sau daka si-a mai deschis cineva de akasa...mersy mult

da si tu un mail la site
intraba-i "fratilor, datele mele sunt bine nu sunt"
si mai cauta prin forum pt detalii suplimentare ca sunt atatea topicuri....
citeste forumul, majoritatea sunt owneri de studio...asa ca data viitoare nu mai spune faze de genu` " dar am lukrat pu cineva si numi era konvenabil delok"
convenabil sau nu, acolo ai invatat ce probabil stii :)
Bafta la $$$$
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde myky13 » Lun Oct 24, 2011 10:46 am

Nu inteleg fetele astea care se vand atat de ieftin ..arata totul pe gratis (in free ) . Multa bafta ,, :))
myky13
Incepator
Incepator

Mesajde studiovideochatvid » Lun Oct 24, 2011 10:58 am

o fac pentru TPS-uri
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde sebulba » Mar Oct 25, 2011 3:22 pm

Salut.Ma indruma si pe mine cineva cum sa fac cu banii pe care treb sa-i primesc ca studio.Am inteles ca exista varianta ca o parte din bani sa-i lasi in strainatate si o parte sa-i aduci direct in tara.Cum se poate asta.Multumesc
sebulba
Incepator
Incepator

Mesajde studiovideochatvid » Mie Oct 26, 2011 2:13 pm

sebulba scrie:Salut.Ma indruma si pe mine cineva cum sa fac cu banii pe care treb sa-i primesc ca studio.Am inteles ca exista varianta ca o parte din bani sa-i lasi in strainatate si o parte sa-i aduci direct in tara.Cum se poate asta.Multumesc

Simplu : :smt003
lasi banii pe card , deci sunt in strainatate ! :smt003 :smt003

Tragi banii la bancomat , deci ai banii in tara . :smt003 :smt003
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde maria09 » Mie Oct 26, 2011 4:10 pm

buna as vrea sa stiu si io daca imi pot scoate 500 $ de pe mfc prin transfer bancar ? pe site scrie minim 1000$ si contul bancar este pe numele iubitului meu ar fii vre-o problema ?
maria09
Incepator
Incepator

Mesajde camjedi » Vin Noi 04, 2011 9:30 am

You got a headache? LOL :)
An accident can be around every corner. Im glad the world is round :)
camjedi
AWStudent
AWStudent

myfreecams

Mesajde wateroac » Vin Ian 13, 2012 4:10 pm

fetelor nu mai ganditi asa de negativ despre acest site care la ora actuala este cam cel mai bun deoarece iata cateva motive de ex site-ul opreste mai intai bani de la membru si noi luam practic 100% adica daca faci 100$
tot 100$ revin la model nu este ca jasminul sau imlive sau webcam sa iti plateasca doar 30% din banii modelului aici poti gasi multe modalitati de a face bani prin paypal westerunion si nu numai daca ai rabdare si esti dragutza cu toti si iti faci multi prieteni si esti la aceiasi ora in fiecare zi pe site si zambesti intruna si i tease pe fraieri le iei banii si in functie de cati bani faci iti crezte camscorul care te ridica in pagina mai sus unde sunt mai multi membrii care sa te remarce camscorul creste de ex daca faci 200$ adica 4000tokens camscorul creste cu 100 de puncte cu cat faci mai repede bani pe site de cand te ai logat cu ata camscorul creste daca stai de ex 6 ore si nu ai facut bani deloc si faci apoi 100$ camscorul tot scade daca faci pana in 4 ore el creste deci cu cat faci mai repede el creste si de ex poti sa faci 50$ si te deloghezi si te loghezi mai tarziu si el iar creste si trebuie sa iti dea membrii raiting in fiecare zi si admire si ajuta sa creasca deci se fac bani da tre sa ai rabdare am prietene care stau 4 5 ore pe zi si fac la 2 saptamani 4000 5000$ si 50$ e imposibil pentru fiecare fata sa nu faca pe mfc pe zi la inceput intradevar tre sa fii mai mult timp logata pe site ca sa te vada lumea sa te cunoasca sa iti faci prieteni dar dupa un an daca stai si te tii de el faci bani si faci bani din orice deci curaj fetelor ca se fac bani tre sa stii niste chichitari si sa ai ambitie sa fii acolo daca nu stai nu ai cum sa faci bani daca nu i dai atentie va pup fetelor
wateroac
Incepator
Incepator

Mesajde oana26 » Mie Ian 18, 2012 11:45 pm

:yawinkle: :yawinkle:
oana26
Incepator
Incepator

Anterior

Înapoi la Discutii generale