Webcam models

payoneer...pe adresa din buletin? :O

Discutii pe orice tema adult . Nici in aceasta sectiune nu sunt permise reclamele !

payoneer...pe adresa din buletin? :O

Mesajde andra21 » Joi Feb 24, 2011 9:31 am

hello everyone! am o intrebare la cei/ cele mai vechi in domeniu :p daca doresc sa ma ajute :) curand o sa mi creez si eu card payoneer,dar nelamurirea mea este legata de adresa care trebuie mentionata in momentul completarii datelor...eu stau cu chirie, si nu am viza deflotant :( imi puteti spune, va rog, cum ati procedat voi? :roll:
andra21
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: payoneer...pe adresa din buletin? :O

Mesajde thelaststar1 » Joi Feb 24, 2011 9:52 am

ai o optiune sa scrii si adresa de shipping, eu locuiesc cu prietenul meu... si dupa ce scrii adresa din buletin jos ai undevasa scrii adresa de shipping.. dar ai grija ca la mine cand mia trimis astia de la payoneer ..mi-au combinat adresa :)) eu acuma stau la casa la prietenul meu.. si aia au combinat adresa cu blocul si scara de la adresa din buletin.. si eu ma intrebam cum de nu imi venea cardul :)) :rolleyes:
thelaststar1
AWStudent
AWStudent

Mesajde andreejustme » Mie Mar 30, 2011 5:58 pm

Cei de la needlive.com iti trimit card payonner daca te inregistrezi pe site la ei ca si model?
Stie cineva?
andreejustme
User Avansat
User Avansat

Mesajde blooangel » Joi Mar 31, 2011 7:59 am

andra21 scrie:hello everyone! am o intrebare la cei/ cele mai vechi in domeniu :p daca doresc sa ma ajute :) curand o sa mi creez si eu card payoneer,dar nelamurirea mea este legata de adresa care trebuie mentionata in momentul completarii datelor...eu stau cu chirie, si nu am viza deflotant :( imi puteti spune, va rog, cum ati procedat voi? :roll:

Si eu stau cu chirie, dar cand am solicitat cardul am completat adresa din buletin...i-a venit maicamii acasa :))
Cam in 3 saptamani
Deci daca ai incredere in cei de acasa ca nu-ti deschid plicul...trimite-l pe adresa din buletin.
Eu nu le-am dat nicio explicatie, le-am zis ca-i un card, si-a venit intrebare "Din Suedia?"(parca asa scria pe plic) am zambit, s-a uitat stramb si gata :))
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde mya » Mar Mai 03, 2011 4:28 pm

Eu am trecut alta adresa si a ajuns mult mai devreme...
dar am si eu o intrebare ...cand mi-am facut cont la payoneer am uitat sa notez undeva parola d la site si acum cand mi-a venit cardul sa-l activez nu mai pot i-am contactat si mi-au dat un link care ma duce undeva sa schimb parola..si nu am reusit m-am chinuit 3 ore...i-am contactat din nou si acum mi-au zis sa astept o sapt...mi s pare cam dubios....
mya
Incepator
Incepator

Înapoi la Discutii adult - generale -