Webcam models

Payoneer & imlive

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Payoneer & imlive

Mesajde ankutza1818 » Joi Mar 31, 2011 8:44 am

am si eu o mare problema.acum cateva zile mi-am pierdut cardul payoneer.leam spus celor de la payoneer miau blocat cardul dar ulterior am uitat si parola contului pe care o poti recupera doar cu adresa de mail + ultimele 4 cifre ale cardului care la mine acum nu mai sunt valide deoarece cardul e inactiv.prietenul meu are si el card si as vrea sa primesc banii in cardul lui macar banii pe imlive. unde dau sa bag seria cardului nou? leam trimis mail de 2 ori si leam explicat sit celor de la imlive dar nimic. va rog ajutatima nu as vrea sa pierd 3000 dolari aiurea. va rog din tot sufletul
ankutza1818
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: Payoneer & imlive

Mesajde ankutza1818 » Joi Mar 31, 2011 11:07 am

fratilor ma ajuta si pe mine cineva sau va deranjez ca am scris aici?spunetimi si ma retrag dak e cazul
ankutza1818
Incepator
Incepator

Mesajde blooangel » Joi Mar 31, 2011 11:13 am

ankutza1818 scrie:am si eu o mare problema.acum cateva zile mi-am pierdut cardul payoneer.leam spus celor de la payoneer miau blocat cardul dar ulterior am uitat si parola contului pe care o poti recupera doar cu adresa de mail + ultimele 4 cifre ale cardului care la mine acum nu mai sunt valide deoarece cardul e inactiv.prietenul meu are si el card si as vrea sa primesc banii in cardul lui macar banii pe imlive. unde dau sa bag seria cardului nou? leam trimis mail de 2 ori si leam explicat sit celor de la imlive dar nimic. va rog ajutatima nu as vrea sa pierd 3000 dolari aiurea. va rog din tot sufletul

Incerca la payment settings
nu lucrez pe Imlive asa ca nush sigur
dar in general acolo ar trebui, sau la account information
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde firebird » Joi Mar 31, 2011 11:59 am

ankutza1818 scrie:fratilor ma ajuta si pe mine cineva sau va deranjez ca am scris aici?spunetimi si ma retrag dak e cazul

Soro poate lumea nu stie sa iti raspunda.. nu te-ai gandit si la asta. Si de ce nu bagi Wire pana rezolvi problema?bani oricum nu ii pierzi daca blockezi metoda de plata. Sau daca maresti limita de 100$ la ex 4000$ ca sa astepti pana perioada urmatoare. Dar vb cu imlive-ul ei te pot ajuta sigur.. nu e imposibil de schimbat metota de plata decat(daca asa e si acolo) e aproape de terminarea perioadeai cu cateva zile.
firebird
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Discutii generale