Webcam models

payoneer sponsorizat de imlive

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

payoneer sponsorizat de imlive

Mesajde steaua24 » Mie Sep 29, 2010 2:50 pm

imi pot vira bani si alte site uri de videochat pe un card payoneer facut de imlive?
steaua24
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: payoneer sponsorizat de imlive

Mesajde abudhabi » Mie Sep 29, 2010 3:00 pm

salut,
da...il poti folosi fara nicio problema si pe alte site-uri. si eu tot prin imlive l-am facut . te duci la modalitati de plata, selectezi payonner , dai sa te inregistrezi, iar in loc sa te inregistrezi..ai undeva in dreapta..."already payonner"..o sa-ti ceara numarul de card,userul si parola..le introduci...si asta e tot. apoi daca intri in contul e payoneer o sa vezi ca ai atasat la cont si alte site-uri...sub unde scrie "imlive". sper ca ti-am fost de ajutor

bafta
abudhabi
AWStudent
AWStudent

Mesajde steaua24 » Mie Sep 29, 2010 3:04 pm

merci mult de raspuns
steaua24
AWStudent
AWStudent

Mesajde ANKAMARIA » Mie Mai 11, 2011 12:57 pm

buna..am primit si eu cardul payoneer dar nu stiu cum sa l folosesc..mai dureaa un pic pana o sa mi primesc banii de la lj si nu stiu ce o sa fac atunci.
ma duc direct cu el la bancomat si scot ce am pe el? cum voi scoate in dolari sau lei?de la ce banca? etc

multumesc
ANKAMARIA
Incepator
Incepator

Mesajde FrozenHearted » Mie Mai 11, 2011 9:18 pm

In primul rand, trebuie sa activezi cardul. Daca nu e activat, nu iti vor incarca banii pe card, ci doar in contul payoneer. Il poti activa dupa ce ai primit cardul, intrand pe contul tau Payoneer. Dupa ce banii sunt trimisi , in cazul tau de la LJ, vei avea 2 posibilitati: una e sa ii incarci rapid, contra unei taxe de 3$(dureaza 2-3 ore pana ii ai pe card) iar a doua posibilitate sa astepti sa ii incarce ei automat, iar asta dureaza catvea zile lucratoare 2-3, depinde de la caz la caz. Banii ii poti scoate de la orice ATM, inainte sa ii scoti, fa conversia dolarului pe ziua respectiva. Pentru o singura extragere de numerar Payoneer`ul ia 2.75$. Asa ca scoate toti banii intr-o singura transa. Ciao
FrozenHearted
User activ
User activ

Înapoi la Discutii generale