Webcam models

Payoneer Support

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Payoneer Support

Mesajde valy » Vin Noi 26, 2010 12:34 pm

Mai devreme am sunat la Payoneer pentru o informatie pe care nu o gaseam in pagina lor cu "Frequently Asked Questions". Este de remarcat faptul ca au raspuns foarte repede la telefon si ca am primit un raspuns mai rapid si mai coerent in exprimare decat la orice serviciu de relatii cu clientii de la noi din Romania. Amabilitatea si dorinta de a-mi da un raspuns pe intelesul meu (desi stia ca sunt roman) m-a scocat iar pentru asta le dau nota 10. Sincer nici nu se compara cu cei de la Epassporte care nici engleza nu vorbeau bine si pana iti dadeau o informatie iti crestea barba.
Eu am facut acest card prin AWE pe care l-am primit deja si l-am activat, iar pe langa AWE am mai adugat cativa sponsori. Unul dintre acei sponsori trebuie sa ma plateasca iar eu nu stiam daca prima plata trebuie facuta de sponsorul prin care mi-am facut cardul sau nu. Raspunsul a fost ca pot primi prima plata de la oricare dintre sponsorii pe care ii am in lista in contul de payoneer iar abia dupa aceea pot primi "Private Loads" (de la cei care nu sunt sponsori). Eu am crezut ca trebuie sa primesc prima data bani de la AWE (sponsorul prin care am facut cardul) inainte de a putea primi bani de la alti sponsori legati de contul meu Payoneer...
valy
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Re: Payoneer Support

Mesajde Valentino » Vin Noi 26, 2010 5:53 pm

Ce este cu sponsori astia ? Am mai citit acum ceva vreme, explica cineva cum sa iti faci cont pe payoneer si ca trebuie mai intai sa iti alegi un sponsor de aici [http://www.payoneer.com/payoneercards.aspx] din care iti alegi payoneer. :shock: eu mi-am facut contul direct pe site-ul de la payoneer si cardul nu arata ca nici unu din cele pe care sa le alegi, e ceva in genul celor de jos numai ca nu scrie sponsorul scrie "CHOICE bank limited" ar trebui sa imi aleg vre-un sponsor sau ceva ?
Valentino
AWStudent
AWStudent

Mesajde ionut_ro » Vin Noi 26, 2010 6:35 pm

nu trebuie sa iti alegi nici un "sponsor"
de fapt nu se numesc sponsori ci "programe", sau mai pe intelesul tuturor:

ex: tu lucrezi pe site-ul XXX ca perfomer. site-ul XXX are un program de afiliere cu payoneer prin care isi face plata catre tine. tu ca sa iti faci card alegi ca si prim program prin care ti-l faci site-ul XXX. pe parcurs poti sa lucrezi cu mai multe programe, cu mai multi afiliati ai payoneer-ului.

@valentino - nu prea cred eu ca ti-ai facut facut card direct de pe payoneer... l-ai facut printr-un afiliat : Jasmin etc etc (asta doar daca nu cumva locuiesti in USA)
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde Valentino » Vin Noi 26, 2010 8:01 pm

Locuiesc in Italia dar cand am dat sa imi fac cont mau redirectionat pe siteul lor si nu mau pus sa aleg nici un program. Ciudat. Oricum eu vreau sa stiu doar daca e in regula cardul si pot retrage bani de pe el asa.
Valentino
AWStudent
AWStudent

Mesajde ionut_ro » Vin Noi 26, 2010 8:41 pm

te-au redirectionat.. adica site-ul - jasmin. deci jasminul e "sponsorul" tau, cum le ziceti voi!!!
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde valy » Vin Noi 26, 2010 11:06 pm

Corect... Sponsor, program sau cum vreti sa-i spuneti. Ideea este ca trebuie facut prin "cineva" gen LiveJasmin, AWE etc. Varianta direct pe site este valabila numai pentru cei din Statele Unite din cate am citit eu, sau....
....direct pe site poti face numai daca ai o afacere legala si devii partener cu payoneer folosind serviciile oferite de acesta pentru efectuare de plati catre angajatii tai.
Eu m-am documentat putin de pe payoneer.com si daca gresesc va rog sa ma corectati.
valy
User activ
User activ

Înapoi la Discutii generale