ionut4 scrie:am avut 2 conturi pe streamate( cuplu) si m_au lasat sa lucrez 3 luni si acu lea inchis pe motiv de frauda pot sa mai deschid alt cont ajutatima va rog frumos
Pentru asa ceva....nu mai vezi cont deschis vreodata !
Stiu ca merge dar nu stiu cum...am cont pe payonner,am aplicat ptr card...tre sa`mi vina...contul meu imlive am obsevat ca este asociat la contul payoneer...acum vreau sa asociez alt cont imlive pe contul meu payoneer,stiu ca merge dar nu stiu cum sa fac...ma poate ajuta cineva?
geutzu scrie:Stiu ca merge dar nu stiu cum...am cont pe payonner,am aplicat ptr card...tre sa`mi vina...contul meu imlive am obsevat ca este asociat la contul payoneer...acum vreau sa asociez alt cont imlive pe contul meu payoneer,stiu ca merge dar nu stiu cum sa fac...ma poate ajuta cineva?
Copierea sau reproducerea sub orice forma a prezentului site este strict interzisa fara acordul in scris al companiei ce administreaza acest site .
Utilizarea continutului acestui site se face pe propria raspundere , varsta minima a vizitatorilor trebuie sa fie de 18 ani ! Utilizand acest site presupune un accept asupra termenilor si conditiilor de utilizare precum si al politicii de confidentialitate .