Webcam models

payoneer

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

payoneer

Mesajde munteanu1000 » Sâm Apr 16, 2011 5:10 pm

salut..are vreo legatura weekenul?
banii de pe mfc tebuiau transferati pe payoneerazi dimi la 10..si inca nu au intrat...are vreo legatura ca e weekend?astept raspuns va rog frumos!
munteanu1000
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: payoneer

Mesajde denisadenisa » Sâm Apr 16, 2011 5:19 pm

buna! si eu am aceeasi problema dar le-am trimis mail si mi-au raspuns ca banii vor fii trimisi mai tarziu astazi nu stiu care e motivul dar asa mi-au raspuns!! voi ce credeti vor mai timite banii? :rolleyes:
denisadenisa
Incepator
Incepator

Mesajde modelincepator » Sâm Apr 16, 2011 5:46 pm

Buna..in mod normal nu are nici o legatura payoneer-ul...cei de la MFC nu i-au trimis (nici eu nu i am primit ) ...de obicei au venit pe 16 , kiar daca a cazut duminica de exemplu...probabil o sa ii trimita mai tarziu..cred ca au prea multe plati de facut ..oricum..MFC sunt cei mai seriosi DPDV al platilor..so don 't worry :drinkers:
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde munteanu1000 » Sâm Apr 16, 2011 6:22 pm

multumesc frumos!!!!!!
munteanu1000
Incepator
Incepator

Mesajde modelincepator » Sâm Apr 16, 2011 7:31 pm

Acum au intrat banii pe card ;)
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Ella87 » Dum Mai 08, 2011 12:40 pm

Buna,mi-am facut cont pe payoneer,au spus ca,cardul trebuie sa ajunga la data limita de 9 mai,azi e duminica 8,sincer nu cred ca va ajunge in ultima zi a termenului.Imi puteti spune ce e de facut?Acum,ii voi contacta eu,dar nu immi permit sa mai astept inca 25 de zile lucratoare pana ajunge alt card.Mai mult,deja am bani in cont de care am mare nevoie.sTITI cumva,exista o posibilitate sa transfer banii din contul payoneer in alt cont,tot payoneer al unui card deja existent?Sau pe un portofel electronic?Sau orice tip de tranzactie?A mai avut cineva astfel de probleme cu primirea cardului payoneer?Am pe el banii pe 2 sesiuni de pe mfc,cum sa procedez?Multumesc mult.
Ella87
Incepator
Incepator

Mesajde Lilith15 » Lun Mai 16, 2011 7:35 pm

Buna tuturor. De o luna aproximativ mi-am facut si eu cont pe MFC, azi mi-a fost incarcat contul payoneer, am dat load pentru card, astept ca maine sa pot scoate banii. Ceea ce nu inteleg, este ca, pe langa cei 5$ pentru ca banii sa imi fie virati in 2 ore, am observat la card balance in contul payoneer, ca imi mai lipsesc inca 15$...Poate cineva sa ma lamureasca unde s-ua dus acei bani si pentru ce sunt?Un fel de comision payoneer, cumva?...Imi cer scuze daca nu era topicul potrivit pentru intrebarea mea, dar ma gandeam ca avand legatura cu payoneer este in regula sa postez aici. Astept un raspuns, multumesc.
Lilith15
Incepator
Incepator

Mesajde Flo_55 » Lun Mai 16, 2011 11:25 pm

Buna. Am si eu aceeasi problema si am nevoie de ajutor. Am facut cerere pentru deshiderea unui cont Payoneer si astept sa imi vina cardul. Le-am trimis un mail in care le-am adresat o intrebare dar mi-au dat un raspuns vag care nu m-a clarificat. Stiti cumva daca odata cerere facuta contul a fost deschis si ma pot apuca de treaba inainte de sosirea si activarea cardului, sau site-urile nu pot face nicio plata inainte ca eu sa-mi activez cardul? In caz ca nu vine sau intarzie cardul, pot transfera banii in alt cont? Va multumesc anticipat! O seara buna tuturor!
Flo_55
Incepator
Incepator

Mesajde Marilyn » Sâm Mai 28, 2011 3:55 pm

Buna tuturor :) Mi-am facut de curand cont pe Jasmin si nu mai am deloc timp sa intru acum. Am doar 20$, de la un singur private. A fost mai mult o noua experienta. Cum spuneam, o perioada sau, cine stie, poate chiar deloc, nu voi mai intra, dar cardul Payoneer urmeaza sa soseasca. Eu nu am inteles daca Jasmin ofera acest card gratuit sau ia un anumit procent din banii de pe site. Daca stau asa lucrurile, cum eu am doar 20$, va trebui sa platesc vreo diferenta ceva? N-as vrea sa dau bani pe ceva ce poate nu-mi va mai folosi. Am spus poate, pentru ca nu e sigur daca voi mai lucra cu ei sau nu. Exista vreo sansa sa primesc acest card gratuit, cu posibilitatea de a mai colabora sau nu cu ei in viitor?

Imi cer scuze pentru incoerenta, oboseala isi spune cuvantul. Sper sa ma puteti lamuri. :)
Marilyn
Incepator
Incepator

Mesajde gabi28 » Mar Mai 31, 2011 12:17 am

Marilyn scrie:Buna tuturor :) Mi-am facut de curand cont pe Jasmin si nu mai am deloc timp sa intru acum. Am doar 20$, de la un singur private. A fost mai mult o noua experienta. Cum spuneam, o perioada sau, cine stie, poate chiar deloc, nu voi mai intra, dar cardul Payoneer urmeaza sa soseasca. Eu nu am inteles daca Jasmin ofera acest card gratuit sau ia un anumit procent din banii de pe site. Daca stau asa lucrurile, cum eu am doar 20$, va trebui sa platesc vreo diferenta ceva? N-as vrea sa dau bani pe ceva ce poate nu-mi va mai folosi. Am spus poate, pentru ca nu e sigur daca voi mai lucra cu ei sau nu. Exista vreo sansa sa primesc acest card gratuit, cu posibilitatea de a mai colabora sau nu cu ei in viitor?

Imi cer scuze pentru incoerenta, oboseala isi spune cuvantul. Sper sa ma puteti lamuri. :)

Jasmin face platile de la 100$ in sus. Cei 20$ se vor adauga in momentul in care tu mai faci inca 80$ pentru a intruni minimul de plata. Cardul este gratuit, ti se vor opri comisioanele aferente de transfer si extras. Sper ca a fost destul de clar. Daca nu intelegi ceva revino cu un post. Succes ;)
gabi28
User Avansat
User Avansat

Mesajde Marilyn » Mie Iun 01, 2011 1:21 am

Am inteles acum :) Iti multumesc frumos, Gabi! :)
Marilyn
Incepator
Incepator

Mesajde gabi28 » Mie Iun 01, 2011 3:57 pm

Cu placere ! Bafta la euroi :D
gabi28
User Avansat
User Avansat

Mesajde sweetkarina » Mie Iun 08, 2011 10:39 am

Buna! Sunt noua in domeniu si am nevoie de putin ajutor. Mi-am facut cont p MFC si doresc sa-mi aleg ca modalitate d plata cardul payoneer, doar ca la pasul 3, la creare card payoneer, ceva scriu gresit. Banuiesc ca la ID nr....am tot incercat cu CNP, cu seria+nr , doar cu nr. seriei...si tot nu vrea. Ma poate lamuri cineva ce treb completat? Multumesc anticipat si bafta tuturor!
sweetkarina
Incepator
Incepator

Înapoi la Discutii generale