Webcam models

payout-ul pe jasmin

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

payout-ul pe jasmin

Mesajde Babaul » Mar Mar 02, 2010 4:11 pm

Salut , o mica nelamurire am , am facut saptamana trecuta masteraccount pe jasmin , am atins minimum payout pe perioada 15-28 , din experienta voastra proprie cam in cat timp soseste epassport-ul ?
Babaul
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: payout-ul pe jasmin

Mesajde andubeje » Mar Mar 02, 2010 5:21 pm

Dupa ce este comandat dureaza 10 zile sa il faca si apoi aprox 2 saptamani sa il primesti prin posta normala! Succes!
andubeje
User activ
User activ

Mesajde Babaul » Mie Mar 03, 2010 2:36 pm

p jasmin spuneau cei de la support ca pe 25 martie ajunge sau de fapt atunci dau ei comanda :) ?
Babaul
Incepator
Incepator

Mesajde luckyan_the_best » Sâm Mar 06, 2010 3:41 pm

eu am facut minimul in perioada 15/30 ianuarie si pe 22 feb am primit cardul.dupa ce iti trimit mailul ca sau apucat de el mai intra pe epassporte.com si vezi ca o sa ti dea acolo un mail cand l au trimis.
luckyan_the_best
Incepator
Incepator

Mesajde Babaul » Sâm Mar 20, 2010 1:08 pm

l-am primit surprinzator de repede , pe 15-28. 02 am facut payoutul , pe 7. 03 mi-au fc ei contul pe epass , pe 11 03 am primit mail "the card has been shipped" si pe 16 .03 l-am primit
Babaul
Incepator
Incepator

Mesajde andubeje » Sâm Mar 20, 2010 5:40 pm

Adica l-ai primit in 5 zile far sa platesti taxa de 100 euro?! (atat costa ca s ati-l trimita in 3 zile)... Misto!
andubeje
User activ
User activ

Mesajde Utilizator sters » Dum Mar 21, 2010 2:46 pm

andubeje scrie:Adica l-ai primit in 5 zile far sa platesti taxa de 100 euro?! (atat costa ca s ati-l trimita in 3 zile)... Misto!

Scuza-ma colegu dar aici te contrazic putin :smt016 Acea taxa o platesti in momentul in care iti faci un cont si doresti sa il primesti la urgenta.dar daca platesti acea taxa,imediat ce este facut contul primesti cardul fizic in 5 zile.Daca iti faci cont direct pe epass si platesti acea taxa in 5 zile ai cardul acasa.Asa astepti sa faci payout-ul dupa care astepti sa iti faca cei de la jasmin contul=comanda de card fizic=trimiterea si apoi mai astepti sa ajunga si la tine :smt016 deci..... :yawinkle:
Sper ca nu te-ai suparat :smt003

Succes!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Înapoi la Discutii generale