de Briliant$ » Vin Mai 27, 2011 4:20 pm
Codul de 4 cifre este necesar verificarii contului . Se face o tranzactie prin care paypal iti va retrage 2$ ( parca) din cont . In momentul asta vei putea vedea codul paypal ( acela din 4 cifre ) de care vei avea atata nevoie pentru verificarea contului . Cei 2$ retrasi anterior iti vor fi inapoiati ulterior verificarii.
Nu am incercat sa adaug un card payoneer deoarece nu ma interesat acest lucru . Eu presupun ca ei vor CONTUL tau bancar si nu un cont virtual . Dezavantajele daca s-ar putea adauga un card payoneer ar fi numeroase si nu mi s-ar parea corect sa ai pretentia de suport tehnic din partea celor de la payoneer.
Nu o sa iti enumar dezavantajele pe care le ai avea daca ai folosi un card payoneer atasat unui cont paypal deoarece acestea ar fi numeroase si vor aparea mereu altele noi . Pur si simplu este o incompatibilitate intre serviciile oferite de catre cei doi provideri virtuali* iar pe partea legala...de asemenea vor aparea niste inconveniente.
Intotdeauna iti recomand sa urmaresti cu exactitate recomandarile serviciului pe care urmeaza sa il folosesti . Nu mai incerca sa folosesti mici trucuri pentru a defectua sistemul tocmai din pricina faptului ca vrei tu asa.
Exista un regulament si exista niste termeni si conditii care de cele mai multe ori sunt incalcate de catre cei de la PayPal insa...daca le mai oferi si tu o portita...tot raul spre mai rau . Sunt banii tai in joc si ar trebui sa ai grija de ei folosind serviciul cat mai corect cu putinta.
In concluzie...lasa mastercard si fati un cont in romania cu un card VISA ...eu folosesc BCR, cardul este in lei ( daca vrei card in eur sau dolari vei fi nevoita sa platesti 100$/eur pentru el ) si este foarte usor de folosit ...chiar nu am dureri de cap.