Webcam models

paypal payoneer

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

paypal payoneer

Mesajde il_magic000 » Vin Dec 24, 2010 11:12 pm

pot atasa card payoneer la paypal??sau daca nu la ce alt site gen paypal??adik sa primesc banii instant ca pe paypal!ms!!!
The meaning of life it's what u want it to be
il_magic000
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Re: paypal payoneer

Mesajde Andyit » Vin Dec 24, 2010 11:31 pm

Banii ii primesti instant in momentul cand site/ul face plata,la payoneer ai un card,cand banii iti intra in contul payoneer dai load si banii sunt varsati in card,instant!
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde il_magic000 » Vin Dec 24, 2010 11:33 pm

AM INTREBAT DACA POT ATASA UN CARD PAYONEER LA CONTUL PAYPAL!!!E CHIAR ASA GREU???
il_magic000
User activ
User activ

Mesajde Andyit » Sâm Dec 25, 2010 12:13 am

E chiar atat de greu sa scri seria cardului in contul paypal?
esti multumit acum? sper!
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Andyit » Sâm Dec 25, 2010 12:18 am

Intri in contul paypal,profile,ad. card si bagi toate datele,E CHIAR ATAT DE COMPLICAT? NU! dar e mai usor sa scri cu litere mari ca si cand ai tipa,daca dadeai un simplu search gaseai,dar voi vreti mura/n gura... :vom: :vom: :vom: :vom:
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde il_magic000 » Sâm Dec 25, 2010 12:40 am

stiu cum se procedeaza am scos bani dupa paypal am atasat un card visa ing ...asa am facut si cu payoneer dar mia refuzat cred k din cauza k numai am $ pe el ,dar am postat aici dupa ce am facut ce miai zis u aici ,si mia dat decline sau ceva de genu o sa incerc iar cand o sa am bani pe el;)!!!si mai vreau sa stiu daca o sa primesc banii instant pe el!!!adik cineva imi trimite bani pe paypal si eu ii dau withdraw pe cardul payoneer o sa imi intre instant???sau 2 3 zile??cum zice acolo!!!scz pentru caps lock!!!
il_magic000
User activ
User activ

Mesajde Andyit » Sâm Dec 25, 2010 2:24 am

You have successfully added a credit card. Please note that adding a credit card does not automatically make it your primary card (unless this is your only credit card). For more information about your primary card, go to your Profile.

Tocmai am adaugat unui amic cardul payoneer in contul paypal,restul...exact cum se lucreaza cu paypal!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Andyit » Sâm Dec 25, 2010 2:32 am

On Dec 24, 2010, the credit card ending in XXXX was added to your PayPal account.
Thanks,

PayPal

You are receiving this email notification because this email address is listed as the administrative contact email for your PayPal account.

Please do not reply to this email. This mailbox is not monitored and you will not receive a response. For assistance, log in to your PayPal account and click the Help link in the top right corner of any PayPal page.
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Andyit » Sâm Dec 25, 2010 2:50 am

Ca sa poti anexa cardul payoneer la contul paypal trebuie sa ai in contul payoneer minim 6$,dupa ce iti confirma paypal cardul va trebui sa alegi care va fi primul card cu care faci tranzactii la ATM,cel ce il aveai deja sau cel pe care la/i introdus! avantajul in "cazul nostru" cei ce folosim site-uri ce efectueaza plati cu paypal si payoneer este ca banii ne vin toti pe un singur card!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Mikky » Sâm Apr 30, 2011 7:21 pm

Buna! O intrebare am si eu si va rog mult sa-mi raspundeti.Din cate imi amintesc cand mi-am fc cont payoneer mi-a cerut sa merg la Ing ca de acolo aveam cardul sa cer un extras de cont..intrebarea este daca vreau sa atasez in contul paypal cardul payoneer, de unde voi lua acest extras de cont?Multumesc anticipat
Mikky
AWStudent
AWStudent

Mesajde ready_for_you29 » Sâm Apr 30, 2011 8:14 pm

Ca sa scoti bani dintr-un cont PayPal iti trebuie un card Visa iar Payoneer tine de Mastercard. Nu inteleg de ce te complici atat. Unde ai optiune de plata Payoneer pune Payoneer si unde e PayPal pune PayPal
Faceti bani cu Chaturbate, cea mai rapida inregistrare,cele mai multe posibilitati de castig:
http://chaturbate.com/affiliates/in/3Mc9/kSJ0V/?track=register_here
ready_for_you29
User activ
User activ

Mesajde studiolove69 » Dum Mai 01, 2011 10:49 pm

Andyit scrie:Banii ii primesti instant in momentul cand site/ul face plata,la payoneer ai un card,cand banii iti intra in contul payoneer dai load si banii sunt varsati in card,instant!

omul a raspuns f ok... pt ca tu ai intrebat gresit. Banii nu ii primesti instant pt ca ai atasat card de la nu stiu ce banca. Banii ii primesti instant pt ca asa permite paypal. Tu oricum banii fizic pe card o sa ii ai dupa cateva zile cand faci withdraw pe card.
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde angelinasweet » Mar Mai 03, 2011 12:33 pm

Buna ziua! as dori va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie.recent s-a schimbat metoda de plata a unor site-uri din payoneer cu paxum.eu am card de la payoneer as vrea sa stiu daca deschizindu-mi cont pe paxum.com as puta asocia cardul payoneer si sa primesc banii tot pe el? sau trebuie sa comand un nou card de la paxum? va multumesc frumos sper ca m-am facut un pic inteleasa:P astept ajutor:) multumesc!
angelinasweet
Incepator
Incepator

Mesajde Lilith15 » Sâm Mai 21, 2011 11:48 pm

ready_for_you29 scrie:Ca sa scoti bani dintr-un cont PayPal iti trebuie un card Visa iar Payoneer tine de Mastercard. Nu inteleg de ce te complici atat. Unde ai optiune de plata Payoneer pune Payoneer si unde e PayPal pune PayPal

Buna. Eu din cate am vazut, exista la paypal atat optiunea pt mastercard cat si pt visa, sunt carduri acceptate international. Eu am card mastercard de la payoneer si as dori sa il atasez la paypal, mi se pare mult mai eficient. Vroiam sa stiu daca a avut cineva probleme facand alegerea aceasta. Am observat ca la paypal cere un cod digital din 4 cifre, stiti cumva ce inseamna asta? Este un cod furnizat de paypal? Exista vreo sansa ca aceasta alegere sa compromita cumva cardul sau contul payoneer?...
Lilith15
Incepator
Incepator

Mesajde Lilith15 » Mie Mai 25, 2011 12:54 pm

Mda...vad ca nu se oboseste nimeni sa raspunda...
Lilith15
Incepator
Incepator

Următorul

Înapoi la Discutii generale